selam kıslar size bişi sorucam ama çekiniyorum
eşimin menisi jelimsi çıkıyor sizinde başınıza geldimi 2 sebepten olurmuş ya iltihap vardır yada uzun süren cinsel pehriz
bizinki 2. galiba düzenli ilişkide bulunmadık bu aralar ondan diyor eşim ben çok korkuyorum ya spermler ölürse diye bana yardım edin eşim 3 gün sonra örnek verecek tüp için
canım inanki hiç bilmiyorum yaa zaten öyle olmuyomuki?
değişik bir durummu anlıyamadım .
korkma tatlım bişey olmaz inşallah
bi ara sayfam açılmadı canım,ama diğer topiclerede göz attığım oluyo yani.kız kardelen hemencecik nereye gittin
kardeloş hoşgeldin kuzum demek yeniden temizledin
ay valla öyle oluyo aslında hiç temizlik yapmasan daha iyi ama olmuyo işte .
1 çocuk 10 kadına bedel oluyo ay belkide çocuğumuz olunca bizide istemiycekler böyle :))aman olsunda gitmem kimsenin evine
kociş geldi kızlar uyursa gelirim yine bi buluşamadım bu gece sizinle öptüm iyi geceler
yok normali böle boza gibi olurya ayyy kusura bakmayın bu saatte açtığım konuya bak
böle jöle gibi sarı ne biliyim korkuyorummafoldumben
canım bence korkma bak sen şuan çok sakin olmalısın biliyosun çok önemli .
bence dediğin gibi fazla ilişki olmadığından olmuş olabilir
araştırdınmı peki ?
zeynepcim,bence korkulacak bişey yok,normali o değil mi zaten,yanılıyo olmayasın,ama perhizde öyle olma ihtimali yüksek,çünkü teste gidenler hep ondan şikayet ediyolar,aynı senin dediğin gibi olmasından,ama normaldede ona yakın oluyo,korkulcak bişey değil bence.
hoşbulduk ebroşum sen nasılsın taatlım
bizim topiçte hamiş kim var en son makberdi
sen ne yapıyon tedavidemisin
kardeloş valla benimde yaa bide umursamaz anneler deli ediyo beni .çocuk herşeyi yapıyo anneden tek kelime çıkıyo yapma çocuğum .buneya çek çocuğunu sıkıştır ayy biz anamızdan nasıl korkardık yerimizden kalkmazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?