Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım inanki hiç bilmiyorum yaa zaten öyle olmuyomuki?
değişik bir durummu anlıyamadım .
korkma tatlım bişey olmaz inşallah

canım inanki hiç bilmiyorum yaa zaten öyle olmuyomuki?
değişik bir durummu anlıyamadım .
korkma tatlım bişey olmaz inşallah

yok normali böle boza gibi olurya ayyy kusura bakmayın bu saatte açtığım konuya bak
böle jöle gibi sarı ne biliyim korkuyorummafoldumben

kız kardelen hemencecik nereye gittin
bi ara sayfam açılmadı canım,ama diğer topiclerede göz attığım oluyo yani.

evet,bende gitmem,gidersemde çocuğuma sahip çıkarım,en sevmediğim şey,her bulduğunu elleyen çocuk.lmaz:

yok normali böle boza gibi olurya ayyy kusura bakmayın bu saatte açtığım konuya bak
böle jöle gibi sarı ne biliyim korkuyorummafoldumben

canım bence korkma bak sen şuan çok sakin olmalısın biliyosun çok önemli .
bence dediğin gibi fazla ilişki olmadığından olmuş olabilir
araştırdınmı peki ?

canım bence korkma bak sen şuan çok sakin olmalısın biliyosun çok önemli .
bence dediğin gibi fazla ilişki olmadığından olmuş olabilir
araştırdınmı peki ?

bişi yazmıyorki sadece sebepleri yazıyor ben sadece sperme bi zarar verirmi diye korkuyorum

kardeloş valla benimde yaa bide umursamaz anneler deli ediyo beni .çocuk herşeyi yapıyo anneden tek kelime çıkıyo yapma çocuğum .buneya çek çocuğunu sıkıştır ayy biz anamızdan nasıl korkardık yerimizden kalkmazdık

zeynepcim,bence korkulacak bişey yok,normali o değil mi zaten,yanılıyo olmayasın,ama perhizde öyle olma ihtimali yüksek,çünkü teste gidenler hep ondan şikayet ediyolar,aynı senin dediğin gibi olmasından,ama normaldede ona yakın oluyo,korkulcak bişey değil bence.

hoşbulduk ebroşum sen nasılsın taatlım
bizim topiçte hamiş kim var en son makberdi
sen ne yapıyon tedavidemisin

SEVALİM seni gördüğüme çok sevindim bitanem çok özledim seni yaa .inanki günlerce seni andık sevo olsa şöyle olurdu filan .bidaha bırakma kız buraları
ben aynıyım herzamanki gibi beklemedeyim .sen neler yaptın

sağolun kıslar biraz rahatlattınız içimi ama çok korkmuştum
yarın embriyologa söylücem ama yarın nasıl olucak bana eyvahedigeldismile

hoşbulduk ebroşum sen nasılsın taatlım
bizim topiçte hamiş kim var en son makberdi
sen ne yapıyon tedavidemisin

canım ben tedavide değilim
topicde gökce ve bersu hamile
ceylan vardıya onun kızı oldu çok şükür
sena hamile ,zeyn hamile .orası hamiş topici oldu tatlım
buarada ağlamanın kızı oldu .yani bebişlerimiz çoğalıyo maşallah darısı bize

ay anam bana,gözünün ucuyla bi bakardı,ayağının dibinden kalkamazdım,bide eve gidince hesaba çekerdi,bidaha yapcan mı diye,ay millet ne rahat büyütüyo yaa çocuğunu.
dur bak bide ne anlatim,hani dğüne gittim ya,orda mescit var,arkadaşla indik beraber,bi iki buçuk yaşlarında çocuk,bide yanında sekiz yaşlarında,hadi dokuz olsun ablası var,çocuk düştü,sonra annesi geldi,ablaya nasıl bağırıyo,bi çocuğa bakamadın,ayakkabılarıunı giydirmemişin,neyle ilgileniyon acaba falan,anam dondum kaldım,sanki çocuk,o çocuğun,sen ne iş görüyon acaba haspam.:mymeka:kadını boğasım geldi,kime güvenipte yaptıysa çocuğu?ayyy aklıma geldidfe,acaba büyük olan üvey miydi yoksa,insan kendi çocuğuna öyle bağıramazdı ki.:gitme:

oy kyamama size bennde çok özledim her an aklımdasını z vallalhi malese çarşamba dönüyom canom keşke girme şansım olsa işte net olmayışı ben çok sıkıyo
ebroşum hayırlısı olsun
benim eşimde sorunu vardı biliyon zaten şimdi çok iyi spermi 6 aydır iyi doktor 6 ayda daha deneyin sonra tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…