- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
aslında kocalarda haklı ama bizde haklıyız napalım burda muhabbet hoş oluyo helede gece
evet senin işin zor sabah kalkman gerekiyo .bide iyi yolunu bulmuş seni kaldırmanın aklinialirimsmile
evet ama gişitmem gerek bu sefer,iş kötüye gitmesin,kalktı,sıu içti ve bana bişey demeden yattı,galiba küstü,gönlünü alim bari,hoş alcamda,yarın gece gene aynı olcak,ben gene gelcem buraya,olsun,günü kırgın geçirmeyelim dimiiii
günaydın kızlar,ben okudum ebrarcım haberin olsun
bu ara pek giripte yazamıyorum işle ilgili problemler var,canımı sıkan bi takım şeyler....
Allah'a emanet olun... müsait oldukca yazarım yine sizi seviyorm Allah gönlünüze göre versin
aminnnnnnn
ablam ne bilim keyfim yok bişe yapmak gelmiyor içimden,yok veda etmiyorum Allah korusun :)belki çok sık yazamam ama takipteyim aklinialirimsmilekuzum ağzına sağlık RABBİM kabul etsin
canım hayırdır keyfin yokya üzüldüm inşallah çok önemli değildir sorunlar ve çabucak atlatırsın .veda eder gibi yazmışsın mafoldumben
seni burda görmek benim için çok önemli bunu bil bizi ihmal etme iyi olduğunu yaz enazından olurmu bitanem .çok öptüm sende RABBİME emanetsin opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
selam kızlar benim icin dua okuyan herkeze cok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden inşallah dualaramız kabul olur :Saruboceq:
ay canım hepimizde buara keyifsizlik var galiba bende düşündükce kafayı yiycek gibi oluyorum yine iğneler ilaçlar sıkıntılar off off nediyimki kuzum aynı durumdayız .allah sonumuzu hayır etsin .ablam ne bilim keyfim yok bişe yapmak gelmiyor içimden,yok veda etmiyorum Allah korusun :)belki çok sık yazamam ama takipteyim aklinialirimsmile
bunalım takılıyorum bu ara napıyım hep yalnızımtedavi için hastane bakıyorum sanki gidebilecekmişim gibi,bazen diyorum olmasın istemiyorum ama bazende içim gidiyor
beni çok üzdü sıpa hele bi gelsin ben yapacağıımı biliyorum ona boshayallersmile
inşaallah canım aminn
kuzumm hoşgeldin ayy inanmıyorum hadi hayırlısı çok sevindim canım
kimsecikler yokkk ben geldim kıslarr
bugün kendimi bir anda tüp bebek tedavisinde buldum allah yardımcım olsun duaalarınızı eksik etmeyinn
Slm kızlar bende gıremıyorum fazla ebrar sen ora bıttı yaz tatlım hasta falan olursamda sana msj atarım ok kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?