Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebroş,yakalandım kuzu,gitmem gerek,öpüyorum seni.
bu arada yeliz,aleyna,boncuk,derin,nerde bu kızlar,nerde bu devlet.

buarada gidiyosun galiba öpüyorum seni kocişi kızdırmadan git yat canım
ALLAH rahatlık versin çok öptüm byyyy

aslında kocalarda haklı ama bizde haklıyız napalım burda muhabbet hoş oluyo helede gece
evet senin işin zor sabah kalkman gerekiyo .bide iyi yolunu bulmuş seni kaldırmanın aklinialirimsmile

evet ama gişitmem gerek bu sefer,iş kötüye gitmesin,kalktı,sıu içti ve bana bişey demeden yattı,galiba küstü,gönlünü alim bari,hoş alcamda,yarın gece gene aynı olcak,ben gene gelcem buraya,olsun,günü kırgın geçirmeyelim dimiiii

canım aman git sonra küser kocişin onlarıküstürmemek gerekir

yoksa halimiz fena olur yerimseniben

günaydın kızlar,ben okudum ebrarcım haberin olsun
bu ara pek giripte yazamıyorum işle ilgili problemler var,canımı sıkan bi takım şeyler....
Allah'a emanet olun... müsait oldukca yazarım yine sizi seviyorm Allah gönlünüze göre versin

aminnnnnnn

kuzum ağzına sağlık RABBİM kabul etsin
canım hayırdır keyfin yokya üzüldüm inşallah çok önemli değildir sorunlar ve çabucak atlatırsın .veda eder gibi yazmışsın mafoldumben
seni burda görmek benim için çok önemli bunu bil bizi ihmal etme iyi olduğunu yaz enazından olurmu bitanem .çok öptüm sende RABBİME emanetsin opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

PELİN İÇİN DUA LİSTESİ
kardelen.................25bitti
ebrar.......................40bitti
boncuk....................30bitti
derda.......................25bitti
aleyna ......................25
samyeli.....................25
zeyn.........................20bitti
derin.........................30
azra..........................25
turkuaz......................25bitti
didgok.......................20bitti
kubı...........................23

listemiz tamamdır kızlar .okuyan bildirirse sevinirim RABBİM kabul etsin dualarımızı .kızlar pazar akşamı duasını yaparız inşallah

Son düzenleme:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
DERİNSU.........................................................................................????
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
slm canlar kimsecikler yok yine bende bugün dışarı çıkacağım eşimle herkese mutlu bi gün diliyorum Allaha emanet olun....

selam kızlar benim icin dua okuyan herkeze cok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden inşallah dualaramız kabul olur :Saruboceq:

ablam ne bilim keyfim yok bişe yapmak gelmiyor içimden,yok veda etmiyorum Allah korusun :)belki çok sık yazamam ama takipteyim aklinialirimsmile
bunalım takılıyorum bu ara napıyım hep yalnızımtedavi için hastane bakıyorum sanki gidebilecekmişim gibi,bazen diyorum olmasın istemiyorum ama bazende içim gidiyor
beni çok üzdü sıpa hele bi gelsin ben yapacağıımı biliyorum ona boshayallersmile

selam kızlar benim icin dua okuyan herkeze cok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden inşallah dualaramız kabul olur :Saruboceq:

inşaallah canım aminn

ay canım hepimizde buara keyifsizlik var galiba bende düşündükce kafayı yiycek gibi oluyorum yine iğneler ilaçlar sıkıntılar off off nediyimki kuzum aynı durumdayız .allah sonumuzu hayır etsin .

kimsecikler yokkk ben geldim kıslarr

bugün kendimi bir anda tüp bebek tedavisinde buldum allah yardımcım olsun duaalarınızı eksik etmeyinn
kuzumm hoşgeldin ayy inanmıyorum hadi hayırlısı çok sevindim canım
ALLAHIM inşallah hamiş olursun bitanem nasıl heyecanlandım bir bilsen .
gelsende anlatsan ya merak ettim inanki
Slm kızlar bende gıremıyorum fazla ebrar sen ora bıttı yaz tatlım hasta falan olursamda sana msj atarım ok kib

boncuğum nasılsın kuzum özledim seni dön artık aramıza yaa
saol canım hemen yazıyorum opuyorumnanaktan

kızlar buarada DERİNİM adet olmuş .nerdeyse 10 gün önce oda çok şaşkın ama inşallah düzeliyodur
hepinize çok selamı var öpüyo sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…