Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

öyle valla ne yalan diyeyim ebrar okadanda olsun yani..
huy işte vazgeçiremiyon işte geceli ben bu yğzden giremiyom aman interneti kesmiyorya buna şükür..

kızlar bende biraz kaçıyorum benimki evde yaa azcıkda onunla sohbet edeyim gece görüşürüz olurmu ..
melisamda gelmedi :hulya:

ivet yaaaa gelmedii bende çıkıcam şimdii adam ewe her geldiğinde beni netin başında buluyoo gına geldi adama kıracam artıkın pcyi diyo delüükaydirigubbakcemile3

öyle valla ne yalan diyeyim ebrar okadanda olsun yani..
huy işte vazgeçiremiyon işte geceli ben bu yğzden giremiyom aman interneti kesmiyorya buna şükür..

doğru canım tabiki buna şükür .erkeklerin tersine giden şeyleri yapmamak gerekiyo yoksa sonu fena oluyoeyvahedigeldismile
nurum sen gelemezsin gece heralde .seni öpüyorum görüşürüz canım..

emoş gece gelicen demi?

inşallah cnm benimki yine gece giderse muhtemelen gelecem gece gitmese artık 1e kadar anca takılırımm düzenim iyice kaçtı ay burdan çıksamda 5 e kadar uyuyamıyomm gündüzde yataktan çıkamıyom gıııkaydirigubbakcemile3

hadi size iyi akşamlar çok güzel bi sohbetti güzeller acıktım eşimi bekliyemicem ben yemeğimi yiyeyim sonra dizim var belki gelirim ??
allaha emanet olun opuyorumnanaktan

emoşum haklısın canım düzenimiz bozuldu yoluna koymamız gerek.
hadi ben kaçtım ezan okundu namazımı kılıyım ..

hadi size iyi akşamlar çok güzel bi sohbetti güzeller acıktım eşimi bekliyemicem ben yemeğimi yiyeyim sonra dizim var belki gelirim ??
allaha emanet olun opuyorumnanaktan

gülegüle cnmcımm beklerizz gece kuşuyuz bizz gece 3 e kadar felan genelde burdayızz öpüyorum senniiiii çokk afiyet olsunn cnmcm

burcummm sen burdasın galiba ahalaa ben çıkıyorum cnmcm kib görüşürzzzzzzz

görüşürüz cnmm afiyet olsunnn beklerizz çabuk gellopuyorumnanaktan

sağol canım. geldim ama geri gitcem,daha yemedik,burda oyalanırken yemek yapmayı ihmal ettim,daha ancak oldu yemek,ama bulduğum boşlukta burdayım,burası gerçekten çok rahatlatıyo beni.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LİSTEMIZ

YELİZİPUCU: ....................... ............................................ 6 MAYIS
NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVİ2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELİN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELİ26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZİZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
İNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
MIZMIZ:........................................................................ 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34:........................................................................ 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZİRAN
DERİNSU :.................................................................................. 15 HAZİRAN
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :....................................GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar lısteyı güncellım dedım yelızden melıssadan haber yok sanırım hadı hayırlısı
gece gırıcem görüşürüz ınsallah öptüm hepınızıopuyorumnanaktan

selammmmopuyorumnanaktan
ayy ne çok kaynatmışsınız gene yafffklava:aa ebroş eski günlere döndük farkında mısınkaydirigubbakcemile3böyle girip hep fırçalardık birbirimizi:roflol:

ya melisacım yaptın ve pozitif çıktı da kocişlen yemegemi çıktınız kutlamaya kızzzzzzzzzzzz:Saruboceq:nirdesin delüşŞeniz

kızlar kocişleri kaynatmışınız..valla hepsinin bi tutkusu var...ama en önemlisi en güzel ve hiçbirzaman vazgeçemeyecekleri tutukusu olan BİZLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR:lepi:

bende işten 8:30 gibi geldim...kaldım pc başında.benimki geç geliyo 10:30 da((
kalkıp yemek için bişeyler ayarlıyayım bari..aşkı memnuyu da kaçırıyom bu arada..bakayım bihter namussuzu ne haltlar yiyo geneklava:

hee bu arada kıslarr size kısa bir yol daha söyleyeyim bilmeyen vardır belkim.
sayfanın sol üstünde YARARLI LıNKLER var oraya tıklayıp ıRTıBATLAR PENCERESı deyin...arkadas listenizde o anda kimler çevrimiçi kimler kapalı görürsünüz..çok iyi oluyor öyle...

ahhh nerde bizde pozitif çıkcek yaw testi eline alıp karşıdan baktınmı gölge gibi var sanki ama yakından bakınca birşey yok bence negatif yani sabah ilk idrarlada yaparım ama sanmıyorum canım başka bahara artık akannehir

canım nasılsın evet baya kaynattık sopayı hakettik galiba eyvahedigeldismile
sen neler yaptın bitanem işde günün nasıl geçti ?
ben izlemiyorum aşkımemnu delü oluyom bihter karusuna..alsanaalsanasmile

canım yaa meraktan öldük belkide sabah yapmadın diye öyledir .hayırlısı ballı lokmam inşallah yarın sabah çift olur çizgi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…