baksen kandırıkcı seni kaydirigubbakcemile3
valla benimki herşeyi biliyo hatta bu topic olayındada o çok ısrar etti hatta ilk sayfaya yazdığım duayıda o yazmamı istedi .benim burda mutlu olduğumu düşünüyo oyüzdende ses çıkaramıyo..
kızlar bende biraz kaçıyorum benimki evde yaa azcıkda onunla sohbet edeyim gece görüşürüz olurmu ..
melisamda gelmedi :hulya:
öyle valla ne yalan diyeyim ebrar okadanda olsun yani..
huy işte vazgeçiremiyon işte geceli ben bu yğzden giremiyom aman interneti kesmiyorya buna şükür..
emoş gece gelicen demi?
ivet yaaaa gelmedii bende çıkıcam şimdii adam ewe her geldiğinde beni netin başında buluyoo gına geldi adama kıracam artıkın pcyi diyo delüükaydirigubbakcemile3
hadi size iyi akşamlar çok güzel bi sohbetti güzeller acıktım eşimi bekliyemicem ben yemeğimi yiyeyim sonra dizim var belki gelirim ??
allaha emanet olun opuyorumnanaktan
görüşürüz cnmm afiyet olsunnn beklerizz çabuk gellopuyorumnanaktan
selammmmopuyorumnanaktan
ayy ne çok kaynatmışsınız gene yafffklava:aa ebroş eski günlere döndük farkında mısınkaydirigubbakcemile3böyle girip hep fırçalardık birbirimizi:roflol:
ya melisacım yaptın ve pozitif çıktı da kocişlen yemegemi çıktınız kutlamaya kızzzzzzzzzzzz:Saruboceq:nirdesin delüşŞeniz
kızlar kocişleri kaynatmışınız..valla hepsinin bi tutkusu var...ama en önemlisi en güzel ve hiçbirzaman vazgeçemeyecekleri tutukusu olan BİZLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR:lepi:
bende işten 8:30 gibi geldim...kaldım pc başında.benimki geç geliyo 10:30 da((
kalkıp yemek için bişeyler ayarlıyayım bari..aşkı memnuyu da kaçırıyom bu arada..bakayım bihter namussuzu ne haltlar yiyo geneklava:
canım nasılsın evet baya kaynattık sopayı hakettik galiba eyvahedigeldismileselammmmopuyorumnanaktan
ayy ne çok kaynatmışsınız gene yafffklava:aa ebroş eski günlere döndük farkında mısınkaydirigubbakcemile3böyle girip hep fırçalardık birbirimizi:roflol:
ya melisacım yaptın ve pozitif çıktı da kocişlen yemegemi çıktınız kutlamaya kızzzzzzzzzzzz:Saruboceq:nirdesin delüşŞeniz
kızlar kocişleri kaynatmışınız..valla hepsinin bi tutkusu var...ama en önemlisi en güzel ve hiçbirzaman vazgeçemeyecekleri tutukusu olan BİZLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR:lepi:
bende işten 8:30 gibi geldim...kaldım pc başında.benimki geç geliyo 10:30 da((
kalkıp yemek için bişeyler ayarlıyayım bari..aşkı memnuyu da kaçırıyom bu arada..bakayım bihter namussuzu ne haltlar yiyo geneklava:
ahhh nerde bizde pozitif çıkcek yaw testi eline alıp karşıdan baktınmı gölge gibi var sanki ama yakından bakınca birşey yok bence negatif yani sabah ilk idrarlada yaparım ama sanmıyorum canım başka bahara artık akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?