ne yedirionki ne yedirilir cüvcüve yarın pazarı buranın alırım belki.kızz bide evin içindemi duruo kutuya falan koymuyonmu
ohhhh valla orta yolu buldukk melisadaa yurtdışında am annesi bornavada oturuyo galibaa türküyeye gelincee onlada görüşürkk kıss ebroşum sende tatilee gell kıss izmiree senlede görüşelimmm lolursunnnnnnnhihoyyytsositososito
canım biz onlarla yakınız yaa .benimkinden izin koparmaya çalışırım .ayarlasak..
belkide vermez sağı solu belli olmaz..
derinim eşlerle buluşalım demişti sıcak bakmadı benimki tanımıyorum filan dedi.buna neder bilmem..alsanaalsanasmile
ebrar sen izmie gelmezsen bizde eşimin bu yaz tatilinde istanbula gelicez senlende o zamn görüşelimmm ayyy olurmuuu
burcum çok sevinirim valla eğer yakınlarda olursanız mutlaka görüşelim .
ayrıca kızlar sizde gelin istanbula gezmeye..boshayallersmile
ne yedirionki ne yedirilir cüvcüve yarın pazarı buranın alırım belki.kızz bide evin içindemi duruo kutuya falan koymuyonmu
benimkide aynı kafadan hatta kk daki bu ortamımı bilmiyor napayım kızıyor, sadece dışardan okuyorum sanıyor, kk da olmasa idi artık halim ne olurdu bilmem, ama turkuazı biliyo izmire gelse görüşürüz belkimalsanaalsanasmile erkek adı işte belli erkek.
yok benimki okadar değil biliyo burayı ilk başlarda kızardı ama şimdi alıştı kaydirigubbakcemile5
anammm kızlar benimki yoldaymışşş yemek hazırmı dio hazır dedim ama hazır deill yemekleri ısıtayım hemen aşkı memnudan sonra gelirm opuyorumnanaktan
cnm ben kuş kafesini ona göre ayarladımm suyu yemii dışarda yiyo gazete üstündee kafese bi seyyar lamba taktımm ampulün ışığını ve sıcaklığını çok seviyo üştünüde örtüyomm mışıl mışıl uyuyoo sıkılıncaa cicikcikliyoo acık çıkarıyorumm bende sonra geri giriyo istediği zamn özel besleyici yemi var civcivi alcağın kişiye sor vardır belki yoksada kısırlık bulguru sıcak suyla ıslat ver onuda çok seviyoo ekmek içi felan benimki herşeyi yiyoocokacimcoook
şişko cücük yapıcan kuzu .valla töhmeler herşeyi verme kaydirigubbakcemile3
işte benimkide alışık değil tvde çıkan facialara bakıyor söyleniyor ben olsam fururum diyor eyvahedigeldismile bende demiyorum, ama giriş yapmadan ikimizde okuyoruz evlere bakarken hamile haberlerine er bişeye bakıyoruz beraber :roflol:
yani çok yerse kursağı şişer sonra allah korusun cennete yol alır demek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?