hepinize teşekkür ederim umarım devamıda gelir daha çok yeni 17 gün oldu çatlatma iğnesi vurulalı
cnım gördügün fiyatlar satış fiyatların senin alış fiyatların cok farklı..hatta alışına agustos ayı kampanyası herşey yarı fiyatına
hepinize teşekkür ederim umarım devamıda gelir daha çok yeni 17 gün oldu çatlatma iğnesi vurulalı
aslında kafa dağıtmak için girişebilirim,ben bi yarın incelim iyice,konuşuruz gene.
valla bende tam bilmiyorumdavalla bilmiyorumki cnım ama yasak olsa avon topigi var kaç tane buda onun gibi
çakılım,çokkkkk mutlu oldum inanki,Allahım bizlerede nasib etsin,çok dua et olur mu,bak eylüle kadar geldi bebeğin.:ecrin_bebek:
Birşey sormak istiyorum adetime 3 gün varken kandan bakıldı değerim 391 çıktı nasıl sizce
ALLhSİZLERE NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH ODA GELMEK İSTEDİ BİZLE VİYANAYA TAM ZAMANINDA GELDİ
Birşey sormak istiyorum adetime 3 gün varken kandan bakıldı değerim 391 çıktı nasıl sizce
çakılım gidiyomusunuz ?nezaman yakınmı tarih?
ALLhSİZLERE NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH ODA GELMEK İSTEDİ BİZLE VİYANAYA TAM ZAMANINDA GELDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?