Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hepinize teşekkür ederim umarım devamıda gelir daha çok yeni 17 gün oldu çatlatma iğnesi vurulalı

ayy cnım cok sevindim ...inşallah bebişini kucagına aldıgın haberlerinide alırız ...allah saglıklı saatli sana bagışlasın cnımmm hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE............................................:lepi::lepi:.
YABADABADU.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

kızlar ben artık kaçmalıyım,gönlüm kalmak istesede kalamıyorum,daha mutfakta işim var,bu gece tembelce davrandım.

valla bilmiyorumki cnım ama yasak olsa avon topigi var kaç tane buda onun gibi
valla bende tam bilmiyorumda
neyse sorun olmaz inşallah canım buarada hayırlı kazançlar sana
hepinize teşekkür ederim umarım devamıda gelir daha çok yeni 17 gün oldu çatlatma iğnesi vurulalı

ay canım çok sevindim inanki
rabbim tamamına erdirsin .sağlıkla kucağına al inşallah yaa opuyorumnanaktan

bende hemen listeye ekledim bile ay ağustosun ilk hamişi çakılım oldı maşallah
devamıda gelsin inşallah yaaa

kardeloşum güle güle canım kolay gelsin allah rahatlık versin öptüm bitanem
derdacım sanada iyi geceler canım öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…