tamm cnımn inşallah
ay canım yaa kıyamam mevlam iyilik versin
ya bendede çok oluyo özellikle boynum tutuluyo yoksa bendede mi var?bide kollarım çok ağrıyo gerçi sorun var onlardada busene daha çok ağrıyoya .yok ben yaşlandım
canım sıraya göre okuduk şuanda sonlardayız
mavişden sonra zeynep var tedavide transfer günü duasını yapıcaz inşallah
sanada okuruz allahn izniyle sonrada başa dönüyoruz
yaparım tabe,o kadar nazımız geçsin heralde,kaç gündür meraktan ölmüşük,nerde kaldı,hemen gelcekti diye,bide slmı zorla aldık.lmaz:Çok üzgünüm çoook
slm kızlar
slm kızlar
oyyyyyyyyyyy kıyamammm sanaaa kız girdimde hepinize selam verdim ya canım aşkolsun bilsem kırılcanı sana ayrı selam eder ellerinden yanaklarından hatta ve hatta gözlerinden öperdimm gülümmm kırılma kuzumm cahellime verrr
demi ama yaşlanmak kim biz kim zemuszemusamin canım cümlemize şifa versin mavlam ne yaşlanması kızzz daha genciz biz
kızlar ben yeni topik actım ama kimsenin dikkatini cekmedi sanırım ...ben kendim üye oldugum bu firmaya gercekten ürünbleri cok güzel kendimde aldım bir bakım derim http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-giyim/380379-lorems-guzel-alisveris-karli-is.html
kızlar ben yeni topik actım ama kimsenin dikkatini cekmedi sanırım ...ben kendim üye oldugum bu firmaya gercekten ürünbleri cok güzel kendimde aldım bir bakım derim http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-giyim/380379-lorems-guzel-alisveris-karli-is.html
hepiniz iyisinizdir umarım ben sevincimi sizle paylaşmak istedim kısada olsa acı tatlı birşeyler paylaştık ayrıca uğurlu geldiniz ben hamileyim
demi ama yaşlanmak kim biz kim zemuszemus
canım ilk fırsatta bakıcam
hayırlı olsun
hepiniz iyisinizdir umarım ben sevincimi sizle paylaşmak istedim kısada olsa acı tatlı birşeyler paylaştık ayrıca uğurlu geldiniz ben hamileyim
asicim kkda böyle şeyler yasak değilmi nasıl oluyo canım ?
asicim kkda böyle şeyler yasak değilmi nasıl oluyo canım ?
asicim,o gördüğümüz fiyatlar mı alışlar,yoksa onlar satış mı canım,anlayamadımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?