Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

amin canım cümlemize şifa versin mavlam ne yaşlanması kızzz daha genciz biz

yaparım tabe,o kadar nazımız geçsin heralde,kaç gündür meraktan ölmüşük,nerde kaldı,hemen gelcekti diye,bide slmı zorla aldık.lmaz:Çok üzgünüm çoook

oyyyyyyyyyyy kıyamammm sanaaa kız girdimde hepinize selam verdim ya canım aşkolsun bilsem kırılcanı sana ayrı selam eder ellerinden yanaklarından hatta ve hatta gözlerinden öperdimm gülümmm kırılma kuzumm cahellime verrr

yok kız,şaka tabide,hani beklerdim,çünkü sen daha topice yazmadan ben sana yazdıydım,ondan,neyse hadi barışalım.Şeniz

amin canım cümlemize şifa versin mavlam ne yaşlanması kızzz daha genciz biz
demi ama yaşlanmak kim biz kim zemuszemus

canım ilk fırsatta bakıcam
hayırlı olsun

hepiniz iyisinizdir umarım ben sevincimi sizle paylaşmak istedim kısada olsa acı tatlı birşeyler paylaştık ayrıca uğurlu geldiniz ben hamileyim

hepiniz iyisinizdir umarım ben sevincimi sizle paylaşmak istedim kısada olsa acı tatlı birşeyler paylaştık ayrıca uğurlu geldiniz ben hamileyim

ayyy inanmıyorum canım çok tebrikler
allah tamamına erdirsin ay çok mutlu oldum kızlar haydi halaya çakılımız hamiş
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

demi ama yaşlanmak kim biz kim zemuszemus

canım ilk fırsatta bakıcam
hayırlı olsun

saol cnım bak takıldıgınız bir şey olursa sorabilirsiniz...gercekten karlı oldugu için üye oldum ve para biriktirmeye başladım...en kısa zamanda ehliyet almak istiyorum hem ugrasmıyorum fazla hemde güzel

hadi yaaa,maşllah,demekki klomen sende işe yardı,ne güzel,rabbim bebeğini kucağına aldırsın inş.çok sveindim canım.

bende geliyim halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…