Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet canım 17 eylüle aldık bileti kısmet bakalım dr ne diyecek zaten daha kese görünmedi yani bakmadı cumaya tekrar test yapılacak değer artmış mı diye

ay canım yaa nekadar endişeliydin bak minişin geldi çok şükür onunla gidiceksin .oralarda yanlızlık hissetmiyceksin inşallah
değerin katlanır inşallah canım herşey gönlünce olsun

keşke ikiz olsa çok istiyorum hiç üzülmeyin oluyor ben çıldırıyordum ama kısmet Allah bu zamana izin verdi daha birşey anlamadım herkes şokta biraz afalladık

keşke ikiz olsa çok istiyorum hiç üzülmeyin oluyor ben çıldırıyordum ama kısmet Allah bu zamana izin verdi daha birşey anlamadım herkes şokta biraz afalladık

ay canım inşallah sağlıkla sıhhatle
rabbim gönlüne göre versin çifter çifter inşallah
ya tabiki insan şaşırıyo hayalde gibisindir
rabbime şükür canım

canım valla günümü yazmıyorum ama gecen pazartesi deyil ondan önceki pazartesiydi 24 demiydi acaba bilyorum inşallahh kuyuu tutarr bu sefer hüpp diye içinee çekerde gelir bebişlerrr

:roflol::roflol::roflol:
inşallah canım yaa allahım güldürsün yüzünü canım :Saruboceq:

canım mahsuru yoksa senin neden olmuyordu cocuk ne kadar zamandır istiyordun ve ne yaptın tüp bebek falanmı anlatırmısın nasıl oldu

18 aydır olmuyordu hiçbir srun yok dediler bekle dediler eşimde varikosel çıktı ama değerleri iyiydi yinede olmayınca ameliyat oldu ameliyattan 4 ay sonra oldu ilk defa dr yumurta takibi yaptı klomne içtim günde 1tane çatlatma iğnesi vurdu iğneden 16 gün sonra evde test yaptım çıktı hemen dr gittim kana bakıldı ama çok korkuyorum adet günüm gelmedi daha 5 de ve benim sancım var

canım hiç korkma yaa genelde ilk başlarda oluyomuş sancılar .
iyi düşün iyi olsun canım dua edicem senin için opuyorumnanaktan

sancın olması normaldir canım hamileligin boyunca 9 ay adet günlerin geldiginde olurmuş sancı benim arkadaşlar her ay döneminde sancısı oluyordu korkma rabbim inşallah hayırlısıyla kucana almayı nasip etsinn güzelim

MAVİŞ için dua listemiz
berrakada................60BİTTİ
porti..........................20BİTTİ
zorx...........................20
ebrar..........................30
boncuk.......................30
kardelen.....................30
aleyna........................20
turkuaz.......................30
derda.........................30bitti
azra..........................30
asi..........................13

perşembe akşamına duasını yaparız inşallah kızlar
okuyanlar bildirsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…