benm çıkıyorum kızlar herkeze iyi geceler gözlerim kapanıyo pc başında uyucam nerdeyse öptüm hepinizi
evet canım 17 eylüle aldık bileti kısmet bakalım dr ne diyecek zaten daha kese görünmedi yani bakmadı cumaya tekrar test yapılacak değer artmış mı diye
keşke ikiz olsa çok istiyorum hiç üzülmeyin oluyor ben çıldırıyordum ama kısmet Allah bu zamana izin verdi daha birşey anlamadım herkes şokta biraz afalladık
keşke ikiz olsa çok istiyorum hiç üzülmeyin oluyor ben çıldırıyordum ama kısmet Allah bu zamana izin verdi daha birşey anlamadım herkes şokta biraz afalladık
azram sen naaptın kuzum senin günün nezamandı hadi bakalım belki kuyu çalışmaları iyi gelmiştir yaa
canım valla günümü yazmıyorum ama gecen pazartesi deyil ondan önceki pazartesiydi 24 demiydi acaba bilyorum inşallahh kuyuu tutarr bu sefer hüpp diye içinee çekerde gelir bebişlerrr
:roflol::roflol::roflol:
inşallah canım yaa allahım güldürsün yüzünü canım :Saruboceq:
canım mahsuru yoksa senin neden olmuyordu cocuk ne kadar zamandır istiyordun ve ne yaptın tüp bebek falanmı anlatırmısın nasıl oldu
18 aydır olmuyordu hiçbir srun yok dediler bekle dediler eşimde varikosel çıktı ama değerleri iyiydi yinede olmayınca ameliyat oldu ameliyattan 4 ay sonra oldu ilk defa dr yumurta takibi yaptı klomne içtim günde 1tane çatlatma iğnesi vurdu iğneden 16 gün sonra evde test yaptım çıktı hemen dr gittim kana bakıldı ama çok korkuyorum adet günüm gelmedi daha 5 de ve benim sancım var
canım hiç korkma yaa genelde ilk başlarda oluyomuş sancılar .
iyi düşün iyi olsun canım dua edicem senin için opuyorumnanaktan
18 aydır olmuyordu hiçbir srun yok dediler bekle dediler eşimde varikosel çıktı ama değerleri iyiydi yinede olmayınca ameliyat oldu ameliyattan 4 ay sonra oldu ilk defa dr yumurta takibi yaptı klomne içtim günde 1tane çatlatma iğnesi vurdu iğneden 16 gün sonra evde test yaptım çıktı hemen dr gittim kana bakıldı ama çok korkuyorum adet günüm gelmedi daha 5 de ve benim sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?