- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hoşgeldin balım saol canım bilmiyorumki hattim indiriyorum ben hepimiz için inşalalh bititrebilirim şüphe olsun istemiyorum buyüzden inşalalh gülüm inşalalh hepimizin gelisn bebeişlerislm,ben geldim,derdacım,fitilden sonra duş alman şart değil bildiğim kadarıyla,ilaç olarak kullanıyon ya,kendini üşütme dikkat et,inş.bebeişinde kendiliğinden gelir,bütün sıkıntılarda biter.
kardeloş duayı okudunmu senden eksiltme yaptımda eğer okuduysan başkasından eksilteyim kuzum
hoşgeldin balım saol canım bilmiyorumki hattim indiriyorum ben hepimiz için inşalalh bititrebilirim şüphe olsun istemiyorum buyüzden inşalalh gülüm inşalalh hepimizin gelisn bebeişleri
okey ozaman 20 tane okuycaksın canımyok,okumadım daha,illa son ana kadar okumuyom nedense,çok nadir erkenden bitiriyom.sempatiksalakcinni
saol abrarcım kullanıyorum bakalım sende yorulmuşşun balım ya havada çok sıcak yorulur insan
hoşgeldin canımslm kızlar ii geceler......
selam canlar yine ben geldimmm nediyosunuz bakiyim kıss kardelenim üzülme sen emi kıyamam
ben kaçtım kızlr benim başımın tatalı belası kociş geldi görüşürüz
hoşgeldin,melek anne,nasılsınız bakalım,cinsiyetiniz belli mi?slm kızlar ii geceler......
yok kuşum,üzülmüyom,napalım.ne yemek yaptın bakim?selam canlar yine ben geldimmm nediyosunuz bakiyim kıss kardelenim üzülme sen emi kıyamam
ben kaçtım kızlr benim başımın tatalı belası kociş geldi görüşürüz
hoşgeldin canım
nasılsın?hamişlik nasıl gidiyo
hoşgeldin tatlış naber?
hoşbulduk ebrarım iiyim tşkrl sen nasılsın .
çok şükür iyi gidiyo herşey yolunda çok şükür:Saruboceq:
hoşgeldin,melek anne,nasılsınız bakalım,cinsiyetiniz belli mi?
hoşbulduk cnm iiyiz teyzesi çok şükür artık kıpır kıpır bebeğim hiç durmuyo çk hareketli maşş ya rabbim inşş hayırlısıyla sizede yaşatır bu güzel duyguyu .:Saruboceq:
yok cnm ya bi türlü göstermiyo hala cinsiyetini öğrenemedik geçen randevumuzda 3 tane farklı ultrasona girdim dktr 1 buçuk saat uğraştı genede kımıldamadı göstermedi artık adam sinirden çatlıycaktı :roflol::roflol:
allah daha iyi etsin canım
bende iyiyim aynı devam hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?