Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bana biri sormuştu,bende araştırdım,gerekli değilmiş,ama insanın içi rahat etmiyo biliyorum,yalnız ortalıkta ikinci bi hastalık durumu meydana geliyo,o yüzden artıkın içi rahat etsin derdanın.

slm,ben geldim,derdacım,fitilden sonra duş alman şart değil bildiğim kadarıyla,ilaç olarak kullanıyon ya,kendini üşütme dikkat et,inş.bebeişinde kendiliğinden gelir,bütün sıkıntılarda biter.
hoşgeldin balım saol canım bilmiyorumki hattim indiriyorum ben hepimiz için inşalalh bititrebilirim şüphe olsun istemiyorum buyüzden inşalalh gülüm inşalalh hepimizin gelisn bebeişleri

hoşgeldin balım saol canım bilmiyorumki hattim indiriyorum ben hepimiz için inşalalh bititrebilirim şüphe olsun istemiyorum buyüzden inşalalh gülüm inşalalh hepimizin gelisn bebeişleri

ayy canım RABBİM kabul etsin sen nekadar temiz kalpli bir insansın
ALLAH binkere razı olsun mükafatını alırsın inşallah canım arkadaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok,okumadım daha,illa son ana kadar okumuyom nedense,çok nadir erkenden bitiriyom.sempatiksalakcinni
okey ozaman 20 tane okuycaksın canım
bende son güne bırakıyorum her türlü aksiliğe hazırlık olsun diye
saol abrarcım kullanıyorum bakalım sende yorulmuşşun balım ya havada çok sıcak yorulur insan

canım şifa olsun inşallah
evet ya yoruldum ama deydi sanki kaç gün sürcekse aman iş bitermi kuzum yaa

slm kızlar ii geceler......
hoşgeldin,melek anne,nasılsınız bakalım,cinsiyetiniz belli mi?
selam canlar yine ben geldimmm nediyosunuz bakiyim kıss kardelenim üzülme sen emi kıyamam
yok kuşum,üzülmüyom,napalım.ne yemek yaptın bakim?
ben kaçtım kızlr benim başımın tatalı belası kociş geldi görüşürüz

öyleler onlar,tatlı belalar,rabbim başımızdan,yanımızdan ayırmasın inş.gel gene,arada kaç.opuyorumnanaktan

kızlar,şu face çıktı,benim pc başındaki saltanat sona erdi,şimdilik çıkmam gerek,benim tatlı bela gelcekmiş pc başına.görüşürüz.

allah daha iyi etsin canım
bende iyiyim aynı devam hayata

amin cnm sağol Allah razı olsun:Saruboceq:
çok şükür halimize cnm inşş rabbim hayırlısıyla bide bebiş le sevindirir bebişten dinlenmeye vakit kalmaz annesi hayırlısıyla en kısa zaman da :Saruboceq::Saruboceq:

bu arada ebrarım cnm dua eksik kalırsa her zaman okumaya hazırım daha öncede demiştim cnm aklında bulunsun sölemen yeterliyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…