Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar geçmişten alıntıları yemeğimi yedikten sonra aklım başımdayken yapıcam
kahvaltıyla duruyorum sadece su ve çay içtim
neyse sonra görüşürüz .
kardeloş ve maviş burdasınız öpüyorum kızlar .ben kaçtım

ya canım bende aynen öyleyim bu yüzdende hasta oldum işte bu sıcakta bende başka öksüren yoktur herhalde

yelizim selam canım nasılsın?özledim seni .yapıldı heralde pc .
canım şimdi çıkmam gerek tül bitti asıyım buruşmadan .akşama konuşuruz .hadi öptüm

bazen bende istemiyorum,hiç bitmiyo,hep aynı işleri yapıyorum,yemek temizlik,yemek,temizlik.

tamam tatlış karnnı doyurda gel görüşürüz afiyet olsun cano

kontrol cuma günü tatlım
bugün adetim bittti
perşembe akşamı ganof bitiyoo
bkalım inşallah büyüyodur
ço korkuorumm
seninki kaçıncı gün istenilen büyüklüğe gelmişti cnm

kontrol cuma günü tatlım
bugün adetim bittti
perşembe akşamı ganof bitiyoo
bkalım inşallah büyüyodur
ço korkuorumm
seninki kaçıncı gün istenilen büyüklüğe gelmişti cnm

bi seferinde 13 gün,yani geneli öyleydi,çatlama gününden bahsediyom,13 olmuş oluyo,bi seferinde 11 günde büyümüştü canım,bazen dahada uzayabiliyo zaman,sen o na takılma.

bu kadar derdi kaldıramaz oldu snırımm

e ne var ne yok kardelnim herkes iyidir inşallah

geçmişi okuyamadım çok uzunduu

pek bi gelişmemeiz yok,herkezlker aynı,bi tek çakıl hamileymiş,tedavi olmuştu,klomen kullanmıştı bu ay,viyanaya gitmek istemiş bebiş ve gelmiş annesinin göbeciğine.

ay canlar ya bana pratik bi yemek söyleyin yayla çorbası yaptım yanına yapacak bişi bulamadım bu ara kafam pek çalışmıyoda

ay canlar ya bana pratik bi yemek söyleyin yayla çorbası yaptım yanına yapacak bişi bulamadım bu ara kafam pek çalışmıyoda

ben öyle acil bişey yapmam gerekiyosa,patlıcan biberi duğrayıp,üzerindede domates,kendi buharıyla bişer,yada çok az su koyarım ama herkez sevmeyebilir patlıcanı.

yelizcim yanlış yazmışım yaaa,çatlama gününe göre 14 ve 12,onu siliyodum,kalmış,ovitrelleri vurunduğum günler,yukarda yazdıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…