Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım valla bende olmamıştı hiç yaa ama iğnelerin etkisi bazısında çok daha fazla oluyo umarım hemen geçer buarada transferin pazar günümü canım?
evet pazar günü canım eğer Allah korusun ohss olmazsam
çok korkuyorum inşaallah geçer hemen
kızlar,diğer topicten okuduğum kadarıyla,zeynebin 8 kaliteli yumurtası olmuş,7 si döllenmiş,inş.hayırlısıyla sonuca ulaşır.

evet canım 7 si döllendi
inşaallah pazara kadar dayanırlar

slm seydam,nasılsınız,sendeki son durum ne,söküldü mü senin adet,yada gebelik var mı,merak ediyoruz.
mavicim sanada slm canım,nasılsın,orasıda çok sıcak mı,burda patlıyoz yaaa,çok fena sıcak var.
canim merhaba ..
adet oldum:gitme: tatlim bir sonraki ayki adetimde ikinci catlatma ignemi vurulucam ins bu sefer tutar kendini kolay toparlayan biri degilim malesef ,aslinda simdiki adetimde tedaviye baslayacaktim ama doktorum tatile giriyormus beni bulur zaten hep aksilikler mafoldumbennekadar zoruma gitti anlatamam sabirsizlikla beklerken böyle oldu rabbimin bir bildigi var bütün sorun seneye izin vaktine kadar ins ikinci yavrumu kucagima almak istiyorum allahim herkesin dilegini muradini versin bizlerinde ins sen nasilsin canim????

EBRAR canim bendeki son durum bu kendimi toparlamaya calisiyorum oglumda tatile girdi bir türlü firsat bulamiyorum buraya yazmaya adetim bitsin muhakak girer dualara katilirim canim ins cok cok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

HAE: allah hepmize nasp etsin canım anne olmayı çok saol
buarada evet daha öncede demiştin ama eksik kalmayınca söyliyemedim canım düşüncen için çok saol eğer olursa mutlaka yazıcam hamişlern duası daha makbuldur eminim
evet pazar günü canım eğer Allah korusun ohss olmazsam
çok korkuyorum inşaallah geçer hemen

evet canım 7 si döllendi
inşaallah pazara kadar dayanırlar
canım inşallah olmazsın merak etme sorunsuz geçicek rabbimin izniyle
canım dua önemli değil arada selam ver iyi olduğunu bilelim yeter buarada demek oğluşun tatilde bol bol vakit geçirin kuzunla kendine iyibak canım .hiçbişeye üzülme rabbim yar ve yardımcın olsun
sağol ebrarım işte nmazeretim vardı ama ben genede utandımm

ben 20 tane okuyorum mvi arkadaşıma

yok öyle utanmak kuzum nedemek yaa senin güzel kalbin herzaman dua ediyordur bizim için
okey bitince söylersin canım

MAVİŞ için dua listemiz
berrakada................60BİTTİ
porti..........................20BİTTİ
zorx...........................20
ebrar..........................20
boncuk.......................30
kardelen.....................20
aleyna........................20
turkuaz.......................30bitti
derda.........................30bitti
azra..........................30bitti
asi..........................13
yeliz........................20

perşembe akşamına duasını yaparız

Son düzenleme:
ii geceler ebrar...
doktordan geldik şimdi. yumurtlama olmamış. moralim çok bozuldu. ama bende pco olduğu için %50 şansın olabilir dedi. geç yumurtlama olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı...

ii geceler ebrar...
doktordan geldik şimdi. yumurtlama olmamış. moralim çok bozuldu. ama bende pco olduğu için %50 şansın olabilir dedi. geç yumurtlama olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı...

ay nasıl yaa inanmıyorum çok üzüldüm canım .
dur yaa hemen ümitsiz olma canım hiç belli olmaz rabbim bilir
offf bu sorunlar nezaman biticek yaa allahım güldür yüzümüzü nolur

buarada kızlar unutmadan söyliyim
DERİNİMİN hepinize çok selamı var çok özlemiş hepinizi.buarada doktora gitmiş klomen vermiş onu kullanmaya başlamış sadece deneme yapıcaklrmış yumurtalıklar nasıl cevap veriyo diye .inşallah deneme hamişlikle sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…