kızlar eşim geliyomuş benim çıkmam gerek sonra görüşürüz çok öptüm sizi
kızlar,şu face çıktı,benim pc başındaki saltanat sona erdi,şimdilik çıkmam gerek,benim tatlı bela gelcekmiş pc başına.görüşürüz.
evet pazar günü canım eğer Allah korusun ohss olmazsamcanım valla bende olmamıştı hiç yaa ama iğnelerin etkisi bazısında çok daha fazla oluyo umarım hemen geçer buarada transferin pazar günümü canım?
kızlar,diğer topicten okuduğum kadarıyla,zeynebin 8 kaliteli yumurtası olmuş,7 si döllenmiş,inş.hayırlısıyla sonuca ulaşır.
canim merhaba ..slm seydam,nasılsınız,sendeki son durum ne,söküldü mü senin adet,yada gebelik var mı,merak ediyoruz.
mavicim sanada slm canım,nasılsın,orasıda çok sıcak mı,burda patlıyoz yaaa,çok fena sıcak var.
allah hepmize nasp etsin canım anne olmayı çok saolamin cnm sağol Allah razı olsun:Saruboceq:
çok şükür halimize cnm inşş rabbim hayırlısıyla bide bebiş le sevindirir bebişten dinlenmeye vakit kalmaz annesi hayırlısıyla en kısa zaman da :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada ebrarım cnm dua eksik kalırsa her zaman okumaya hazırım daha öncede demiştim cnm aklında bulunsun sölemen yeterliyerimseniben
canım inşallah olmazsın merak etme sorunsuz geçicek rabbimin izniyleevet pazar günü canım eğer Allah korusun ohss olmazsam
çok korkuyorum inşaallah geçer hemen
evet canım 7 si döllendi
inşaallah pazara kadar dayanırlar
canım dua önemli değil arada selam ver iyi olduğunu bilelim yeter buarada demek oğluşun tatilde bol bol vakit geçirin kuzunla kendine iyibak canım .hiçbişeye üzülme rabbim yar ve yardımcın olsuncanim merhaba ..
adet oldum:gitme: tatlim bir sonraki ayki adetimde ikinci catlatma ignemi vurulucam ins bu sefer tutar kendini kolay toparlayan biri degilim malesef ,aslinda simdiki adetimde tedaviye baslayacaktim ama doktorum tatile giriyormus beni bulur zaten hep aksilikler mafoldumbennekadar zoruma gitti anlatamam sabirsizlikla beklerken böyle oldu rabbimin bir bildigi var bütün sorun seneye izin vaktine kadar ins ikinci yavrumu kucagima almak istiyorum allahim herkesin dilegini muradini versin bizlerinde ins sen nasilsin canim????
EBRAR canim bendeki son durum bu kendimi toparlamaya calisiyorum oglumda tatile girdi bir türlü firsat bulamiyorum buraya yazmaya adetim bitsin muhakak girer dualara katilirim canim ins cok cok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
sağol ebrarım işte nmazeretim vardı ama ben genede utandımm
ben 20 tane okuyorum mvi arkadaşıma
slm ebrar,bir sen bir ben varız,birde bebk olsaydı keşke.
HAE:
:roflol::roflol::roflol:
nerdeeeeeeee keşke olsaydı :1no2::1no2:
samyeli hoşgeldin canım nasılsın
ii geceler ebrar...
doktordan geldik şimdi. yumurtlama olmamış. moralim çok bozuldu. ama bende pco olduğu için %50 şansın olabilir dedi. geç yumurtlama olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı...
bigün o da olcak inş.,çok bekleyip,sonunda yavrularına kavuşanlar topiği açarız o zaman inş.,ordan devam ederiz.
hiç duydun mu ebrarcım,,,buna benzer olay... kafam karıştı valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?