ben öyle acil bişey yapmam gerekiyosa,patlıcan biberi duğrayıp,üzerindede domates,kendi buharıyla bişer,yada çok az su koyarım ama herkez sevmeyebilir patlıcanı.
en çok sevdiğim yemektir palıcan nasıl yapılırsa yapılsın her şeklini yaparım sağolasın canım amma velakin dediğin gibi görümcem pek sevmiyo işte
mavicim,ben çıkıyorum canım,görüşürüz tamam mı?
canım negüzel maşallah niye az diyosun bence çok iyi önemli olan kalitesiselam kıslar dün yumişler toplandı 10 tane çıktı az ma kalitesi önemli dua edinde 5. güne dayansın
canım ağzına sağlık çok saol bidenemgünaydın kızlar, mavi için 30 okudum ben eboş
Allah kabul etsin inş en yakın zamanda meleğini göndersin sana canım,inş tayinin de istediğin yere çıkar bu arada hayırlısıyla aminnn
nerdesin kuzu geziyosun değilmiselam kızlar herkese tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım geçmiş olsun niye ağrıyoki karnın ?slm canların nabersiniz ben kötüyüm karnım ağrıyo fitil kullamıyorum ondan heralde siz iyisinizdir inşallah
ya yeminle koptum yaa hele alttada yazmışsınya :roflol::roflol::roflol::roflol:ebvarım derdam mavişin duasını okundu yazın canım ben çıkacam birazdan görümcemin kaynvalidesi vefat etti silivriye gidecez okundu yaz unutma olur gelemem belki okunmadı sanmayın şimdi duş alıp okucam sonrada çıkacam haberiniz olsun çok öptümm hepinizi bi kaç kez yazayım okudum diye belki geçmişe bakmazsınız biri görür elbet hehe
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Mavişinn duasını okudummm haberiniz olsunnn bitti yazınn
okudum ve koptum kuzum bu kız delü yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3herkeze meraba,da kimse yok ki,nerdesiniz kızlar,yoksa benim gibi uyuyamıkaldınız?
azracım,başınız sağolsun,ben söylerim,okuduğunu ebroşa,ama o da okur zaten geçmişi.
aleynacım,gelmiş,gitmişin,topkapıya gittin mi dün?
turkuaz ışığın yanıyo ama yoksun,nerdesin canım,yoğunsun galiba gene,ayşen de gül reçeliymiş,kim dedi acep?kaydirigubbakcemile3
zeynebimin yuöuoşlar toplanmış nihayet,inşallah en güzel şekilde döllenirler,kaliteli kaliteli olurlarda,tutunur blastositler,yanlış yazmadım dimi?
derdacım,sende girmişin,çıkmışın galiba,herkez fır fır bu topicte,yerinizde durun accık canımdelikafaduldenbirininde bana demesi gerenk heralde bu sözü,çok uyumak yaramadaıo bana,kendi kendime bile baya kaynattım.sırnaşık şey
senemi kuzu bende aynı durumdaydım mannağız biz işte bu sıcakta temizlik yapıyoruz .neyse güle güle kirlet canımselamlar hatunlar nerelerdesiniz ben temizlik yaptım bugün piştim terden resmen akannehir gece 12 ye kadar tekim şimci kendimi duşa atıcam zemuszemus regl dönemim bitsin saçlarımı boyatmaya karar verdim önce kendim boyuycam sonra kuaföre gidicem kuaför bu saçı istediğime zor döndürürmüşde sempatiksalakcinni
kardelencim kim dicek kıs eşim diyo tabiside kaydirigubbakcemile3
didgok inşlhh olmuştur canım olumunekankayizsmile
canım biz iyiyiz sen nasılsın?merak ettim seni herşey yolunda inşallah opuyorumnanaktanselam kizlar nasilsiniz??
canım allah kabul etsin ağzına sağlıkselam canlar benim için el açıp dua eden tüm arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun mevlam sizide hiç darda koymasın inşAllah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.....
ebruşum ben zeyno için okudum sonradan gördüm benim için okunduğunu sen onun için 30 tane okundu yazarmısın.
birde çakıl arkadaşımız hamileymiş çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlere inşAllah....
yelizim kuzum bi ayarlama çekelim sende oku datlumselam canlarım ben geldimm nasılsınız
bende okuyayım
saol canım ellerime sağlık oldu vallaellerine sağlık ebrarım
ay canlar ya bana pratik bi yemek söyleyin yayla çorbası yaptım yanına yapacak bişi bulamadım bu ara kafam pek çalışmıyoda
bi seferinde 13 gün,yani geneli öyleydi,çatlama gününden bahsediyom,13 olmuş oluyo,bi seferinde 11 günde büyümüştü canım,bazen dahada uzayabiliyo zaman,sen o na takılma.
aa ne güzel darıısı başımıza rabbim tamamına erdirsinpek bi gelişmemeiz yok,herkezlker aynı,bi tek çakıl hamileymiş,tedavi olmuştu,klomen kullanmıştı bu ay,viyanaya gitmek istemiş bebiş ve gelmiş annesinin göbeciğine.
iyiiyimmavim sennasılsınmerhaba yelizcim nasılsın inşAllah yumoşlar büyür gönlünü ferah tut Allah yar ve yardımcın olsun canım
bebişim netten düştüm tekrarda giremedim kusura bakmayelizcim yanlış yazmışım yaaa,çatlama gününe göre 14 ve 12,onu siliyodum,kalmış,ovitrelleri vurunduğum günler,yukarda yazdıklarım.
canım negüzel maşallah niye az diyosun bence çok iyi önemli olan kalitesi
inşallah döllenirler ve sana sıkı sıkı tutunurlar kuzum
canım ağzına sağlık çok saol bidenem
çok öptüm seni datlum iyisin değilmi?
nerdesin kuzu geziyosun değilmi
öptüm senide
canım geçmiş olsun niye ağrıyoki karnın ?
buarada annene gidiyomuşsun güle güle iyi bak kendine canım opuyorumnanaktan
ya yeminle koptum yaa hele alttada yazmışsınya :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen topicimizin neşesisin datlumm opuyorumnanaktan
buarada başınızsaolsun
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin saol canım
okudum ve koptum kuzum bu kız delü yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada başın nasıl geçmiştir heralde okadar çok uyuyunca sempatiksalakcinni
senemi kuzu bende aynı durumdaydım mannağız biz işte bu sıcakta temizlik yapıyoruz .neyse güle güle kirlet canım
buarada saç rengini merak ettim bilmiyorumkismile
canım biz iyiyiz sen nasılsın?merak ettim seni herşey yolunda inşallah opuyorumnanaktan
canım allah kabul etsin ağzına sağlık
dua zamanı yine hatırlatırsın belkim unuturum yoğunluktan opuyorumnanaktan
yelizim kuzum bi ayarlama çekelim sende oku datlum
saol canım ellerime sağlık oldu valla
kollarım kopuyorr kötükedihüso
canım valla nezor dimi yemek düşünmek engüzeli menemen yaa cokacimcoook
kıslar ben pazar akşamı çatlatma iğnesi vurundum karnım fena şişti sizce ne zaman geçer
valla canım iyi diğil pek bende rahim iltihabı var doktor fitil verdi düşükten sonra iltihap kapmışım 1 senedir düzelmiyo fitili kullanmıyodum dua okuyorum diye iki gündür kullanıyorum sonra abde4st alıyorum omu yapıyo analmadım ama dayanılcak gibi değil
canım ben bütün gün temizlik yaptım .abrarcım sen naptın canım yoktun bütün gün
slm,ben geldim,derdacım,fitilden sonra duş alman şart değil bildiğim kadarıyla,ilaç olarak kullanıyon ya,kendini üşütme dikkat et,inş.bebeişinde kendiliğinden gelir,bütün sıkıntılarda biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?