Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben öyle acil bişey yapmam gerekiyosa,patlıcan biberi duğrayıp,üzerindede domates,kendi buharıyla bişer,yada çok az su koyarım ama herkez sevmeyebilir patlıcanı.

en çok sevdiğim yemektir palıcan nasıl yapılırsa yapılsın her şeklini yaparım sağolasın canım amma velakin dediğin gibi görümcem pek sevmiyo işte

en çok sevdiğim yemektir palıcan nasıl yapılırsa yapılsın her şeklini yaparım sağolasın canım amma velakin dediğin gibi görümcem pek sevmiyo işte

aklıma başka bişeyde gelmedi,o zaman sadece patates kızart,onuda bol yağda yapmıyorum ben,azıcık yağla,tavada döndüre döndüre,belki daha az kalori alırım diye,bak yiğesim geldi söylerken ama bugün çok pisboğaz oldum,sabah beri yiyom yaaa.

selam kıslar dün yumişler toplandı 10 tane çıktı az ma kalitesi önemli dua edinde 5. güne dayansın
canım negüzel maşallah niye az diyosun bence çok iyi önemli olan kalitesi
inşallah döllenirler ve sana sıkı sıkı tutunurlar kuzum
günaydın kızlar, mavi için 30 okudum ben eboş
Allah kabul etsin inş en yakın zamanda meleğini göndersin sana canım,inş tayinin de istediğin yere çıkar bu arada hayırlısıyla aminnn
canım ağzına sağlık çok saol bidenem
çok öptüm seni datlum iyisin değilmi?
selam kızlar herkese tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nerdesin kuzu geziyosun değilmi
öptüm senide
slm canların nabersiniz ben kötüyüm karnım ağrıyo fitil kullamıyorum ondan heralde siz iyisinizdir inşallah
canım geçmiş olsun niye ağrıyoki karnın ?
buarada annene gidiyomuşsun güle güle iyi bak kendine canım opuyorumnanaktan
ya yeminle koptum yaa hele alttada yazmışsınya :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen topicimizin neşesisin datlumm opuyorumnanaktan
buarada başınızsaolsun
Mavişinn duasını okudummm haberiniz olsunnn bitti yazınn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin saol canım
okudum ve koptum kuzum bu kız delü yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada başın nasıl geçmiştir heralde okadar çok uyuyunca sempatiksalakcinni
senemi kuzu bende aynı durumdaydım mannağız biz işte bu sıcakta temizlik yapıyoruz .neyse güle güle kirlet canım
buarada saç rengini merak ettim bilmiyorumkismile
selam kizlar nasilsiniz??
canım biz iyiyiz sen nasılsın?merak ettim seni herşey yolunda inşallah opuyorumnanaktan
canım allah kabul etsin ağzına sağlık
dua zamanı yine hatırlatırsın belkim unuturum yoğunluktan opuyorumnanaktan
selam canlarım ben geldimm nasılsınız
bende okuyayım
yelizim kuzum bi ayarlama çekelim sende oku datlum
ellerine sağlık ebrarım
saol canım ellerime sağlık oldu valla
kollarım kopuyorr kötükedihüso
ay canlar ya bana pratik bi yemek söyleyin yayla çorbası yaptım yanına yapacak bişi bulamadım bu ara kafam pek çalışmıyoda

canım valla nezor dimi yemek düşünmek engüzeli menemen yaa cokacimcoook

kızlar kimse yok şimdilik kaçtım
buarada MAKBERİMİZİN kızının sarılığı düşmedi hastanedeler dualarınızda unutmayın olurmu .inşallah düşer sarılığı .saolun canım arkadaşlarım

kıslar ben pazar akşamı çatlatma iğnesi vurundum karnım fena şişti sizce ne zaman geçer

bi seferinde 13 gün,yani geneli öyleydi,çatlama gününden bahsediyom,13 olmuş oluyo,bi seferinde 11 günde büyümüştü canım,bazen dahada uzayabiliyo zaman,sen o na takılma.

pek bi gelişmemeiz yok,herkezlker aynı,bi tek çakıl hamileymiş,tedavi olmuştu,klomen kullanmıştı bu ay,viyanaya gitmek istemiş bebiş ve gelmiş annesinin göbeciğine.
aa ne güzel darıısı başımıza rabbim tamamına erdirsin
merhaba yelizcim nasılsın inşAllah yumoşlar büyür gönlünü ferah tut Allah yar ve yardımcın olsun canım
iyiiyimmavim sennasılsın
sağol arkadaşım allahrazı olsun
yelizcim yanlış yazmışım yaaa,çatlama gününe göre 14 ve 12,onu siliyodum,kalmış,ovitrelleri vurunduğum günler,yukarda yazdıklarım.
bebişim netten düştüm tekrarda giremedim kusura bakma

temem kuzum verin okuyayım çok mahçubum zaten bi çok arkdaşıma okuyamadım

YELİZİM nedemek o kuzum yaa sonuçta mazeretlerin vardı okudun biçok kişiye allah razı olsun
ben şimdi listeye bakıp sana yazıcam kaç tane okuycağını olurmu datlum

MAVİŞ için dua listemiz
berrakada................60BİTTİ
porti..........................20BİTTİ
zorx...........................20
ebrar..........................20
boncuk.......................30
kardelen.....................20
aleyna........................20
turkuaz.......................30bitti
derda.........................30bitti
azra..........................30bitti
asi..........................13
yeliz........................20

perşembe akşamına duasını yaparız

valla canım iyi diğil pek bende rahim iltihabı var doktor fitil verdi düşükten sonra iltihap kapmışım 1 senedir düzelmiyo fitili kullanmıyodum dua okuyorum diye iki gündür kullanıyorum sonra abde4st alıyorum omu yapıyo analmadım ama dayanılcak gibi değil

slm,ben geldim,derdacım,fitilden sonra duş alman şart değil bildiğim kadarıyla,ilaç olarak kullanıyon ya,kendini üşütme dikkat et,inş.bebeişinde kendiliğinden gelir,bütün sıkıntılarda biter.

ay canım ihmal etme ozaman fitili kullan
gece yatarken koysan olmuyomu canım .sabahda abdest alırsın .hay allah rabbim şifa versin canım

abrarcım sen naptın canım yoktun bütün gün
canım ben bütün gün temizlik yaptım .
çok yorgunum aslında ama buraya gelmedende duramıyoru işte
slm,ben geldim,derdacım,fitilden sonra duş alman şart değil bildiğim kadarıyla,ilaç olarak kullanıyon ya,kendini üşütme dikkat et,inş.bebeişinde kendiliğinden gelir,bütün sıkıntılarda biter.

canım hoşgeldin nasılsın ?
ya bende öyle biliyorumda derdam niye abdest alıyo anlamadım .
acaba gereklimi yaa

kızlar,diğer topicten okuduğum kadarıyla,zeynebin 8 kaliteli yumurtası olmuş,7 si döllenmiş,inş.hayırlısıyla sonuca ulaşır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…