aşılama yapmadık, normal yolla denedik. iyiki aşılama yapmadık ozamanda aynısı olacaktı...
hoşgeldin ayşe,ne oldu,senin durumda bi gelişme var mı,tüpleri açmak için neler yapılcakmış,bişey söyledi mi dr un?
kızlar ben çıkıyorum... hemen sizinle paylaştım... uykum nasıl uyucaz bakalım.. iiyiki varsınız....
tamam canım iyi geceler sen rabbime sığın o herşeyin iyisini bilir dilerim süpriz yapar ufaklıkkızlar ben çıkıyorum... hemen sizinle paylaştım... uykum nasıl uyucaz bakalım.. iiyiki varsınız....
tamam tatlım 20 yazıyım sana .okuycaksın şimdi heraldetamam canım ben şimdilik 20 tane okuyum olurmu balım
derdam sende mi kaçak geldin canım,bende wc gidiyom diye kalktım,tam dalmnak üzereydi.
haklısın canım yaa
buakşam derinle konuştukda onun doktoruda demişki hiç uğraşma pko olduğun için direk tüp yap demiş nebiliyim yaa normal yolla bile kalan var pko olup .hayırlısı inş.
yok cnm ya bişey demedi.laparoskopi olcak işte. ama işin ilginç yanı dün filmi çeken doktor aradı sabah beni. filmi tekrar cekmek istediğini söledi. neden dedim. bişey daha denicekmiş. aleti biraz daha itse olabilirmiş. falan. siz ne düşünürsünüz.bütün gece kafasına takılmış.sabah beni aradığında saat 8,30 du.napayım sizce
derdam sende mi kaçak geldin canım,bende wc gidiyom diye kalktım,tam dalmnak üzereydi.
yok cnm ya bişey demedi.laparoskopi olcak işte. ama işin ilginç yanı dün filmi çeken doktor aradı sabah beni. filmi tekrar cekmek istediğini söledi. neden dedim. bişey daha denicekmiş. aleti biraz daha itse olabilirmiş. falan. siz ne düşünürsünüz.bütün gece kafasına takılmış.sabah beni aradığında saat 8,30 du.napayım sizce
canım ben daha önce 2 kere hamile kaldım.. ilki kendiliğnden hiç tedavi olmadı. 2. sinide klomenle kaldım...yani hamile kalabiliyorum ama bu sefer olmuyor işte.. rabbim büyüktür...
canım çok ilginç bir durum tuhaf geldi açıkcası sen deneme tahtasımısın olmaz bence kabul etme yaa .allahım negünlere kaldık ya bişey yaprsa nasıl biyer güvenilirmi yani merkezmi hastanemi
öptüm sizi,,, bana dua edin kızlar... rabbim hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?