- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ayşecim bence birdaah çektir ama aynı yere değil başak biyerde çektir derim ben
canım bana kalırsa başka yerde çektir .ben olsam öyle yapardım güven olmazki nebiliyim belki çok şüpheciyim ama budevirde de böyle olmak gerektıp merkezi cnm.sıradan biyer işte. ben sorun olcağını düşünmeden gittim. peki ya acıksa kanallarım.napıcam. acaba baska iyibiyere mesela iyi bir tüp bebek merkezinemi çektirsem filmi acaba.
öptüm sizi,,, bana dua edin kızlar... rabbim hayırlısını versin...
ayşecim,tabiki olur,neden olmasın,sende okursun,bizde okuruz,burası hepimize açık
ayşecim küçük biyerse sakın güvenme bizde eşim spermiogram testi yaptırdık küçük biyerdi bize aşılamam bile olmaz direk tüp bebek dedi o bile zor dedi başka yere yaptırdık testi daha güzel çıktı şimdi ameliyat oldu doktorumuz olur diyo bakalım her yere güvenem derim ben
eşinde ne sorun vardı cnm. eşiminde hareketlilikbiraz düşük.ama engel değil sanırım. bende bu adet sonrası gidip çekilicem inşallah
kızlar buarada aranıza yeni katıldım. kim nezamandır bebek istiyo. ve olmamasındaki sbep ne. ben 14 aydır istiyorum. sorun net olmamakla beraber kanallar kapalı.
birde laparoskopi hakkında bilgisi olan varmı canlarım.sanırım yine kapalı cıkarsa laparoskopi olcam
sanırsam,göbek yakınlarından,ufak bir kesikle,içeri bişey salıp açıyolarmış,netten okumuştum bende.
kızlar buarada aranıza yeni katıldım. kim nezamandır bebek istiyo. ve olmamasındaki sbep ne. ben 14 aydır istiyorum. sorun net olmamakla beraber kanallar kapalı.
ben 10 yıldır canım
3 düşüğüm var pıhtılaşma ayrıca tiroit sorunum var
canım ben 27 temmuzda ikinci yılımı doldurdum 4 aylık evliyken 1.5 aylık bebek düşürdüm kürtaj oldum ondan sonra olmadı geçen ay doktora gittik işte neden eşimde varikosel var bendede iltihap ve süt hormonu yüksekliği var 3 aylık tedavideyim aman ne yazdım ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?