Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tıp merkezi cnm.sıradan biyer işte. ben sorun olcağını düşünmeden gittim. peki ya acıksa kanallarım.napıcam. acaba baska iyibiyere mesela iyi bir tüp bebek merkezinemi çektirsem filmi acaba.
canım bana kalırsa başka yerde çektir .ben olsam öyle yapardım güven olmazki nebiliyim belki çok şüpheciyim ama budevirde de böyle olmak gerek
öptüm sizi,,, bana dua edin kızlar... rabbim hayırlısını versin...

canım dualarımdasın allah hayırlısını nasip etsin

ayşecim küçük biyerse sakın güvenme bizde eşim spermiogram testi yaptırdık küçük biyerdi bize aşılamam bile olmaz direk tüp bebek dedi o bile zor dedi başka yere yaptırdık testi daha güzel çıktı şimdi ameliyat oldu doktorumuz olur diyo bakalım her yere güvenem derim ben

eşinde ne sorun vardı cnm. eşiminde hareketlilikbiraz düşük.ama engel değil sanırım. bende bu adet sonrası gidip çekilicem inşallah

kızlar buarada aranıza yeni katıldım. kim nezamandır bebek istiyo. ve olmamasındaki sbep ne. ben 14 aydır istiyorum. sorun net olmamakla beraber kanallar kapalı.

eşinde ne sorun vardı cnm. eşiminde hareketlilikbiraz düşük.ama engel değil sanırım. bende bu adet sonrası gidip çekilicem inşallah

canım doktor testlere bakıp aynen böğle dedi az sayı düşüklüğü az şekil bozukluğu az hareket yavaşlılığı var dedi nedeni varikosel tek çare amliyat ama 3 ay yada en geç 6 aysonra büyük ihtimal düzelme olucak dedi olmazsa tekrar araştırıcaz ama baan göre gerek kalmıycak dedi

kızlar buarada aranıza yeni katıldım. kim nezamandır bebek istiyo. ve olmamasındaki sbep ne. ben 14 aydır istiyorum. sorun net olmamakla beraber kanallar kapalı.

canım ben 27 temmuzda ikinci yılımı doldurdum 4 aylık evliyken 1.5 aylık bebek düşürdüm kürtaj oldum ondan sonra olmadı geçen ay doktora gittik işte neden eşimde varikosel var bendede iltihap ve süt hormonu yüksekliği var 3 aylık tedavideyim aman ne yazdım ha

ben 10 yıldır canım
3 düşüğüm var pıhtılaşma ayrıca tiroit sorunum var

allah yardımcımız olsun cnm.tiroit değerim benim 3,5 nasıl sence. doktor normal dedi. benim anne tarafımda hepsinde tiroit var.bende korkuyorum. ama bak teyzemdede vardı.hipotiroiddi üstelik. şimdi kocaman kızı var.

umarım tedavilerin sonuç veriri cnm.ben iyi bir doktor bulamıyorum.bir bulsam tam süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…