Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

buarada ALEYNA bu yazdığımı inşallah okursun canım
sana dua yazmıştım gördünmü bilmiyorum eğer okuyamazsan bildir olurmu

allah yardımcımız olsun cnm.tiroit değerim benim 3,5 nasıl sence. doktor normal dedi. benim anne tarafımda hepsinde tiroit var.bende korkuyorum. ama bak teyzemdede vardı.hipotiroiddi üstelik. şimdi kocaman kızı var.

amin canı yaa çok zor eniyi ben bilirim yıllar geçiyo ama ortada hiçbişey yok
benimde hipo canım allah bağışlasın teyzene kızını
canım normal değerler arasında benim 7ydi değerim düştü çok şükür ama hala ilaç kullanıyorum

umarım bulursun ayşecim ama takma kafana bak benim hormonum tamamen streten dedi doktor napalım mevlam büyük o vericek herşey onun elinde sanda dua okuruz mübarek aylarda kabul eder mevlam

anam gördünüzmü yakalandım herife mafoldumben bağırıyo hayatım bitmedimi işin diye ya bu adam niye uyumaz acep fisfisfis fisfisfis fisfisfis

açılma ihtimali daha yüksek,durumu çok kötü olanların,artık iyice yapışanların falan açılmama ihtimali varmış.

umarım bulursun ayşecim ama takma kafana bak benim hormonum tamamen streten dedi doktor napalım mevlam büyük o vericek herşey onun elinde sanda dua okuruz mübarek aylarda kabul eder mevlam

okuyun okuyun banada mubarek ayda kızlar. bende su kanamam bitsin hepiniz için hepimiz için okucam.inanıyorum allah beni çok seviyo.dualarımı hep gerceklestirdi şimdiye kadar.ne istesem verdi. bunuda vericek iannıyorum. allah hepimizin yüzünü güldürsün

anam gördünüzmü yakalandım herife mafoldumben bağırıyo hayatım bitmedimi işin diye ya bu adam niye uyumaz acep fisfisfis fisfisfis fisfisfis

seninki gene çağırmış,benimki geçen gece bişey demeden yattı,hatta o kadar ki,sabah bile bişey demedi,ağzını bıçak açmadı adamın,ama napim,özlüyom burda kızları,güzel vakit geçiiryom,neşem yerine geliyo,aslında sevinmeli,dırdırımdan kurtuluyo.

negüzel canım bak böyle olumlu düşünmen
rabbim kullarını darda bırakmaz inanıyorum
inşallah bizde görücez ogüzel günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…