ayşe bence korkma benim arkadaş oldu zor olmuyomuş inşallah açılırda gerisi geçer gider unutursun canım
acıldımı peki kanalları arkadasının. ikiside kapalımıydı.
allah yardımcımız olsun cnm.tiroit değerim benim 3,5 nasıl sence. doktor normal dedi. benim anne tarafımda hepsinde tiroit var.bende korkuyorum. ama bak teyzemdede vardı.hipotiroiddi üstelik. şimdi kocaman kızı var.
acıldımı peki kanalları arkadasının. ikiside kapalımıydı.
canım,eğer açılması mümkünse mutlaka açıyolar,ama çok nadiren,mümkün olmayanlar oluyomuş.
umarım bulursun ayşecim ama takma kafana bak benim hormonum tamamen streten dedi doktor napalım mevlam büyük o vericek herşey onun elinde sanda dua okuruz mübarek aylarda kabul eder mevlam
açılma ihtimali daha yüksek,durumu çok kötü olanların,artık iyice yapışanların falan açılmama ihtimali varmış.
anam gördünüzmü yakalandım herife mafoldumben bağırıyo hayatım bitmedimi işin diye ya bu adam niye uyumaz acep fisfisfis fisfisfis fisfisfis
ben yazmadım problemimi ayşe,çünkü artık söyleye söyleye arkadaşları bıktırdım.
anam gördünüzmü yakalandım herife mafoldumben bağırıyo hayatım bitmedimi işin diye ya bu adam niye uyumaz acep fisfisfis fisfisfis fisfisfis
anam dimek yakalandın koş çabuk kızmasın kötükedihüsokötükedihüso
ah bu herüfler alsanaalsanasmile
okuyun okuyun banada mubarek ayda kızlar. bende su kanamam bitsin hepiniz için hepimiz için okucam.inanıyorum allah beni çok seviyo.dualarımı hep gerceklestirdi şimdiye kadar.ne istesem verdi. bunuda vericek iannıyorum. allah hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?