:roflol::roflol::roflol::roflol:seninki gene çağırmış,benimki geçen gece bişey demeden yattı,hatta o kadar ki,sabah bile bişey demedi,ağzını bıçak açmadı adamın,ama napim,özlüyom burda kızları,güzel vakit geçiiryom,neşem yerine geliyo,aslında sevinmeli,dırdırımdan kurtuluyo.
bencede koş. benimkide birkez bğırır. hemen gitmediğim zaman küser. neymişte sarılıp uyucakmış. bensizuyuyamıyomuş
bitmedi dedim gören dişçiye gidiyo değilde evden kaçıyo sancak diye söğlenip durdu şimdi ses yok :kedi:
seninki gene çağırmış,benimki geçen gece bişey demeden yattı,hatta o kadar ki,sabah bile bişey demedi,ağzını bıçak açmadı adamın,ama napim,özlüyom burda kızları,güzel vakit geçiiryom,neşem yerine geliyo,aslında sevinmeli,dırdırımdan kurtuluyo.
buna koptum yaa :roflol::roflol::roflol:
birazdan yine bağırır yerimseniben
daha çok arar o eski günleri.:roflol::roflol:hee kız ne istiyo bu adamalr bizden bende çok özlüyorum burayı her akşam açamıyorum zaten bana ne diyo biliyomusun ben evde sakallı ip var belki bilirisin ondan klozet takımı yapıp satıyorum sen örerdin eskiden şimdi nette ne buluyon acaba diyo
kardelen sen kısa yazabilirmisin hiç :2::2:
gelir birazdan sesi yine şimdilik baktım uyumuş
derdacım negüzel yaa demek klozet takımları örüyosun ayy çok hoş
daha çok arar o eski günleri.:roflol::roflol:
yazamam kuzu,biliyon beni,seviyom konuşmayı.
evet canım ya örmek istersen basit msn den atarım örneğini napıyım canım eşim dışarda çalışmama izin vermiyo bebek olsun bakarız olur anlamazsın yine düşer felan diyo benimde canım sıkılıuyo evde oyuncak yapıyorum okul sezonunda yaz dönemi bitiyo bitincede böğle şeyler yapıyorum oyalanıyorum yani
güle güle kadelenim iyi uykular balım bütün zaten dularımdasınız hadi görüşürüz canım
kardeloş güle güle canım iyi geceler allah rahatlık versin sende unutma bizleri okeyyy
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?