Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:roflol::roflol::roflol::roflol:
bayanssulusmilebayanssulusmile
bencede koş. benimkide birkez bğırır. hemen gitmediğim zaman küser. neymişte sarılıp uyucakmış. bensizuyuyamıyomuş

bunlar hep aynı anam benimkide yatıyo olsa derdi sende gel diye lülülülülülü

kısaca yazim,32 yaşında,34 aylık evli,üç defa kimyasal gebelik geçirmiş kişiyim,şimdiye kadar yumurtluyom ama döllenmiyo zannediyoduk ki zaten ilaçlarla yumurtluyodum,şimdi anladık ki,döllense bile devam etmiyo gebelik,ya yumurta kötü kalite,ki bu ihtimal yüksek,yada vucutta antikor var,bebişi yabancı madde görüp,atıyo.
dr lara göre tüpte denemeliyim artık şansımı,ama devlet desteği için iki sefer aşılamayla oyalanmam gerek,bana görede bir iki ay daha normal yoldan denicem.
güya kısa yazıyodum.

hee kız ne istiyo bu adamalr bizden bende çok özlüyorum burayı her akşam açamıyorum zaten bana ne diyo biliyomusun ben evde sakallı ip var belki bilirisin ondan klozet takımı yapıp satıyorum sen örerdin eskiden şimdi nette ne buluyon acaba diyo

daha çok arar o eski günleri.:roflol::roflol:
kardelen sen kısa yazabilirmisin hiç :2::2:

yazamam kuzu,biliyon beni,seviyom konuşmayı.

derdacım negüzel yaa demek klozet takımları örüyosun ayy çok hoş

evet canım ya örmek istersen basit msn den atarım örneğini napıyım canım eşim dışarda çalışmama izin vermiyo bebek olsun bakarız olur anlamazsın yine düşer felan diyo benimde canım sıkılıuyo evde oyuncak yapıyorum okul sezonunda yaz dönemi bitiyo bitincede böğle şeyler yapıyorum oyalanıyorum yani

kızlar adamdan kaçtım ama uykudan kaçamıyom,çıkmam gerek,görüşürüz gene.
ayşecim,senide bekleriz her zaman,aklına takılan herşeyi sor,biz hep burda öğrendik,birimizin bildiği değilse,ötekimiz bilip cevaplandırır,çünkü dr lar pek bi açıklama yapmıyolar,birbirimizin tecrübesinden yararlanıyoz.
öptüm hepoinizi,dualarınızda benide anın.

kızlar bende yarın yokum denize gidiyorum
gerçi yağmur yağabilirmiş şans bu yaa ben gideceğim için yağar tabi gidemeyiz .

maşallah sana ya çok iyi yapıyosun canım kutlarım valla
tabiki boşa zaman geçirmek yerine değerlendir helede elinden geliyosa ben pek anlamıyorum el işinden bitek bebek süveteri filan örüyorum oda kafa dağıtmak için sonrada hediye götürüyorum insan çok stres atıyo .
oyuncak nasıl yapıyosun buraya resimlerini eklesene yapabilirsen canım yada biara msnden gösterirsin

kardeloş güle güle canım iyi geceler allah rahatlık versin sende unutma bizleri okeyyy
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…