Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

geçen hafta salı vurdum iki gün ilişki dedi dr.sonra bir gün ara verip tekraradan birlikte olun dedi.7 ağustosta test yaptır bana haber ver dedi

slm yelzi,naber canım,tam çıkcaktım seni gördüm.
bu arada ebrar gelirsen bende mavi için 20 tane okudum ama aleyna okuyamamış,paylaştır banada birazcık.

kocişi bekliyorum gelsede yemek yesek karnım acıksa sen ne yapıyosun kuzumm

yarın büyük gün doktora gidicem

evet senin büyük günün,bize hemen haber vermeye çalış tamam mı merak ederiz,gerçi ben öğlende evde olmam ama gelince görürüm.
ya benimde karnımda kurt mu var acaba,doymuyom bi türlü,rejim mejim gitti yaaaa.cokacimcoook

selam kk nın tatlı hatunları uzun yayla serüvenimi bitirip geldim çok şükür artık bol bol konuşuruz umarım herkes iyidir hepinizi çok öptümmmm

canım evet denizdeydik yağmur yağdı güneş açtı keyifliydi .yinede yüzüm yanmış heryer kapalı olunca kaydirigubbakcemile3
canım zeynebe okuycaz sanada yazarım canım çok saol opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun dilerim tez vakitte tekrardan hamiş kalırsın sağlıkla kucağına alırsın
Günaydın Kızlar
selm canım nasılsın?
selam kızlar

abla ben adet oldum okuyamıycam dua kusura bakma herkese iyi günleropuyorumnanaktan
yaaa demek oldun kuzum sağlık olsun inşallah gelecek aya gelir minişin
duayı düşünme hallederiz
ebraarım ben mavi min duasını okudum allah kabul etsinn
canım ağzına sağlık çok saol bidenem
ebrarım bende duayı okudum allah kabuletsın
canım ağzına sağlık saol datlum
slm yelzi,naber canım,tam çıkcaktım seni gördüm.
bu arada ebrar gelirsen bende mavi için 20 tane okudum ama aleyna okuyamamış,paylaştır banada birazcık.
canım ağzına sağlık evet aleynanınkini ikimiz bölüşelim madem 10 sen 10 ben alıyım kardeş payı opuyorumnanaktan
selam kk nın tatlı hatunları uzun yayla serüvenimi bitirip geldim çok şükür artık bol bol konuşuruz umarım herkes iyidir hepinizi çok öptümmmm

hihoyyythihoyyythihoyyyt
bersum gelmiş ayyy canım çok özledim seni hoşgeldin nasılsın bakalım?miniş nasıl .herşey yolunda inşallah ..tatil nasıl geçti gelde anlat bakalım

kızlr selam hepinize ben biraz geç kaldım duayı artık yarın yaparız
zordan haber yok bide aleynanınkinide biz okuycaz .
buarada keyifli birgündü çok sıcak değildi yani yanmadık .baya yüzdüm tabi kolluklarla
neyse umarım gelirsinizde konuşuruz

MAVİŞ için dua listemiz
berrakada................60BİTTİ
porti..........................20BİTTİ
zorx...........................20
ebrar..........................30
boncuk.......................30bitti
kardelen.....................30bitti
turkuaz.......................30bitti
derda.........................30bitti
azra..........................30bitti
asi..........................13bitti
yeliz........................20bitti

perşembe akşamına duasını yaparız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…