kocişi bekliyorum gelsede yemek yesek karnım acıksa sen ne yapıyosun kuzumm
yarın büyük gün doktora gidicem
yok bideenem yazıyorumm
canım evet denizdeydik yağmur yağdı güneş açtı keyifliydi .yinede yüzüm yanmış heryer kapalı olunca kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar
ebuşum denize gidiyomuşsun ohhh bizim yerimizede gir bugünde hava kapalı gibi şansınıza ama sıcak yinede tabiki kaydirigubbakcemile5
benim yarın bitiyo reglim mavişten sonra kime okunacaksa bana 20 30 ne kadarsa yazarsın kuzum olumunekankayizsmile
canım çok geçmiş olsun dilerim tez vakitte tekrardan hamiş kalırsın sağlıkla kucağına alırsınherkese merhaba... ben 28 yaşındayım... 2 yıl önce evlendim... ilk 1 yıl çocuk istemediğimiz için korunduk... son 1 yıl içindede bir dış gebelik 2 tane de düşük yaşadım... en son düşüğüm 30 mart da oldu... dr um 6 ay beklememi söyledi... bu arada bir tüp bebek merkeziyle de görüştüm... ancak eşimde yada bende herhangi bir sorun çıkmadı ve tüpe gerek olmadığına son bir kez daha normal denemeye karar verdik...ramazandan sonra bir deneme daha yapıcaz... hem gün dolsun hem de ramazanda bol bol dua etmek için 1 ayım daha var ama zaman geçmek bilmiyor... hemen bir kez daha denemek istiyorum... Allah bebek isteyen hiç bir müslümanın kucağını boş bırakmasın inşallah... ben hep böyle dua ediyorum...
selm canım nasılsın?Günaydın Kızlar
yaaa demek oldun kuzum sağlık olsun inşallah gelecek aya gelir minişinselam kızlar
abla ben adet oldum okuyamıycam dua kusura bakma herkese iyi günleropuyorumnanaktan
canım ağzına sağlık çok saol bidenemebraarım ben mavi min duasını okudum allah kabul etsinn
canım ağzına sağlık saol datlumebrarım bende duayı okudum allah kabuletsın
canım ağzına sağlık evet aleynanınkini ikimiz bölüşelim madem 10 sen 10 ben alıyım kardeş payı opuyorumnanaktanslm yelzi,naber canım,tam çıkcaktım seni gördüm.
bu arada ebrar gelirsen bende mavi için 20 tane okudum ama aleyna okuyamamış,paylaştır banada birazcık.
selam kk nın tatlı hatunları uzun yayla serüvenimi bitirip geldim çok şükür artık bol bol konuşuruz umarım herkes iyidir hepinizi çok öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?