Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

herkese selam

yabadabadu canım teprik ederim ALLAHIM analı babalı büyütsün RABBİM tamamına erdirsin

darısı bizlerin başına İNŞALLAH

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE.............................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU........................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

GAMZE87........................................... ..........................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34..................................... .......................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4........................................... ...........................................?TEMMUZ
MIZMIZ............................................ .............................................17TEM MUZ
DEKıNMAN.......................................... ..........................................?? TEMMUZ
06SEVINC06........................................ ...........................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................... .............................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL....................................... .......................................19 TEMMUZ
ASİ............................................... .................................................. 23 TEMMUZ
SEYDAM............................................ .............................................29 TEMMUZ
YELıZ............................................. ................................................30 .TEMMUZ

kızlar yeni tarihlerinizi verirseniz değiştiririm

aleynam hoşgeldin canım nasılsın?
gittimi misafirlerin buarada ramazana temiz gircen heralde ama yok senin uzun sürüyodu değilmi

ho;buldummmmmmmmmm

g'tt'ler misaf'rler gunduz dun gittik topkapi sarayina cok guzel herkese tavsiye ed'yorumnnnnnnnnn

10 g]n suruyo benim adet galiba yeti;miycekkkkk

evet kuzum bugün denizdeydim şansıma hava kötüydü ama açtı kapadı idare ettik yağmurda yağsa deniz sıcaktı .
yok canım olmadım daha ben böyle adet olmadan ramazana girecem ozaman olucam sinir oluyorum ozamanda

canım klavyende sorun var galiba
buarada demek gittin gezdin iyi yağmışsın bende birkaç kez gittim görülmeye değer
buarada sen erken oldun 3 gün canım

abla ya evet ya ne yazsam yanli; yaziyo

misafir kiz oynuyodu ondan olabilir yada virussssssss var

ben zaten hep once olurum

ama senin cok gecti dr gitmeyi dusunmuyonmu

selam samyeli nasılsın moralin iyimi biraz daha
buarada incirkürünü sormuşsun çatlaması için içine havuç koyun demişti saraçoğlu .acaba havuçmu yesen canım

aleynam yok canım gitmeyi düşünmüyorum beni m herzamanki halim gidicem söktürücü vericek amann olmazsam olmayım napıyım okadar bıktımki doktora gitmekten
belkide ufaklık bozdu galiba dili değişmiş ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…