maşallah sana ya çok iyi yapıyosun canım kutlarım valla
tabiki boşa zaman geçirmek yerine değerlendir helede elinden geliyosa ben pek anlamıyorum el işinden bitek bebek süveteri filan örüyorum oda kafa dağıtmak için sonrada hediye götürüyorum insan çok stres atıyo .
oyuncak nasıl yapıyosun buraya resimlerini eklesene yapabilirsen canım yada biara msnden gösterirsin
kızlar adamdan kaçtım ama uykudan kaçamıyom,çıkmam gerek,görüşürüz gene.
ayşecim,senide bekleriz her zaman,aklına takılan herşeyi sor,biz hep burda öğrendik,birimizin bildiği değilse,ötekimiz bilip cevaplandırır,çünkü dr lar pek bi açıklama yapmıyolar,birbirimizin tecrübesinden yararlanıyoz.
öptüm hepoinizi,dualarınızda benide anın.
tamam emredersin :))tamam canım,hdi çıktım,denizde fazla yorulupta,akşam yorgunum falan deme,alır oklavayı gelirim haklava:delikafaduldendelikafadulden
negüzel canım çok iyi düşünmüşsün vallatamam canım en kısa zamanda eklerim basit ama değişyo en son kukla yaptık yani biz kartını ve aparatını paketledik çocuklar onu kukla yapıyo çizgi film kahramanları var
kızlar internet sorunlu biraz .gidiyo geliyo.geldim ben
denize gidiyomussun ebrarcım benim yerimede kulaç at gerçi ben yüzme bilmem ama denizi çok severim rahatlatıyo insanı
kısaca yazim,32 yaşında,34 aylık evli,üç defa kimyasal gebelik geçirmiş kişiyim,şimdiye kadar yumurtluyom ama döllenmiyo zannediyoduk ki zaten ilaçlarla yumurtluyodum,şimdi anladık ki,döllense bile devam etmiyo gebelik,ya yumurta kötü kalite,ki bu ihtimal yüksek,yada vucutta antikor var,bebişi yabancı madde görüp,atıyo.
dr lara göre tüpte denemeliyim artık şansımı,ama devlet desteği için iki sefer aşılamayla oyalanmam gerek,bana görede bir iki ay daha normal yoldan denicem.
güya kısa yazıyodum.
bende bilmiyorum canım yaa nerde ben ankara çocuğuyum gerçi mersinde çok durdum ama öğrenemedim
ama gerçekten rahatlıyo insan inşallah giderizde hemde yorgunluğumu atarım
ebrar benide götür ya çok ihtiyacım var buara denize. kendimikızgın kumlardan serin sulara atmak istiyorum
gel canım gel götürüyüm valla :1hug:
bende bu yıl ilk gidicem inşallah yağmur yağmazsa
tamam canım iyi geceler buarada gideceksin galiba allaha emanet ol özliycez senievet ebrarcım çıklım canım sende dinlen bol bol bende benim herişfe yakalanmıyım bidaha
inşallah yağmaz cnm da eğlenirsinnnnnn
ayşecim banyo niye yasakki acaba banada demişlermiydi ay 6 yıl oldu hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?