Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tamam canım en kısa zamanda eklerim basit ama değişyo en son kukla yaptık yani biz kartını ve aparatını paketledik çocuklar onu kukla yapıyo çizgi film kahramanları var

iyi geceler cnm. tekrardan görüşürüz.mmuhabbet çok güzeldi

denize gidiyomussun ebrarcım benim yerimede kulaç at gerçi ben yüzme bilmem ama denizi çok severim rahatlatıyo insanı

tamam canım,hdi çıktım,denizde fazla yorulupta,akşam yorgunum falan deme,alır oklavayı gelirim haklava:delikafaduldendelikafadulden
tamam emredersin :))
hadi git güle güle uğurlar ola kaydirigubbakcemile3
tamam canım en kısa zamanda eklerim basit ama değişyo en son kukla yaptık yani biz kartını ve aparatını paketledik çocuklar onu kukla yapıyo çizgi film kahramanları var
negüzel canım çok iyi düşünmüşsün valla
ellerine sağlık
kızlar internet sorunlu biraz .gidiyo geliyo.geldim ben

ay bende çıktın sandım canım

denize gidiyomussun ebrarcım benim yerimede kulaç at gerçi ben yüzme bilmem ama denizi çok severim rahatlatıyo insanı

bende bilmiyorum canım yaa nerde ben ankara çocuğuyum gerçi mersinde çok durdum ama öğrenemedim
ama gerçekten rahatlıyo insan inşallah giderizde hemde yorgunluğumu atarım

cnm vücuttaki antükor olup olmadığı nasıl anlaşılıyoki

tamam kızlar cıkalım ozman. sohbetinizi cok sevdsim.yine gelicem. dualarımızı eksik etmeyelim birbiimizden. iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…