Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdam ,ayşecim iyi geceler kızlar allaha emanet olun çok öptüm
ayşecim herzaman gel tamammı .allah gönlüne göre versin

MAVİŞ için dua listemiz
berrakada................60BİTTİ
porti..........................20BİTTİ
zorx...........................20
ebrar..........................20
boncuk.......................30bitti
kardelen.....................30bitti
turkuaz.......................30bitti
derda.........................30bitti
azra..........................30bitti
asi..........................13
yeliz........................20bitti

perşembe akşamına duasını yaparız
HAE

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ebuşum denize gidiyomuşsun ohhh bizim yerimizede gir bugünde hava kapalı gibi şansınıza ama sıcak yinede tabiki kaydirigubbakcemile5

benim yarın bitiyo reglim mavişten sonra kime okunacaksa bana 20 30 ne kadarsa yazarsın kuzum olumunekankayizsmile

herkese merhaba... ben 28 yaşındayım... 2 yıl önce evlendim... ilk 1 yıl çocuk istemediğimiz için korunduk... son 1 yıl içindede bir dış gebelik 2 tane de düşük yaşadım... en son düşüğüm 30 mart da oldu... dr um 6 ay beklememi söyledi... bu arada bir tüp bebek merkeziyle de görüştüm... ancak eşimde yada bende herhangi bir sorun çıkmadı ve tüpe gerek olmadığına son bir kez daha normal denemeye karar verdik...ramazandan sonra bir deneme daha yapıcaz... hem gün dolsun hem de ramazanda bol bol dua etmek için 1 ayım daha var ama zaman geçmek bilmiyor... hemen bir kez daha denemek istiyorum... Allah bebek isteyen hiç bir müslümanın kucağını boş bırakmasın inşallah... ben hep böyle dua ediyorum...

canım akşam gittik,, yumurtam çatamamış... çatlatma iğnesine rağmen çatlamamış.. ama doktor %50-50 şans var dedi. belkşi geç çatlama olur dedi. moralim bozuldu...

((((((( bakalım benim ne olucak ben çatlatma iğnemi falan oldum.cumartesi test yaptırcam bir tarafım umutlu bir tarafım umutsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…