Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay o kötü oluyoyaa ben geçen yıl hiç borç yapmadım regl dolayısıyla sadece 2 gün kayınvaldem öldüğünde rizeye gittiğimiz dönemde yedim .onuda tuttum.
seninde inşallah olmaz kuzum ramazan bereketiyle gelir evinize

kardeloş biliyorum canım 20 okundu 10 tanesinide okuycan diye öyle yazdım .sonuçta okuyacağını biliyorum canım
buarada okadar yazdım bizahmet yaz yani :))

inş.da ben kızken hep iki kere yerdim,gerçi sayı hep aynı oluyo,ama iki kere olmak fazla görünüyo gözüme.

asi geçmişimi okuyosun canım sesin çıkmıyo

slm cnım geçmişten geldim h.b duayı okudum cnım ama net yoktu çalışma var dediler haber veremedim tahmin etmişsinizdir okudugumu diye 13 tane olunca ....haber veremedigim için üzgünüm...allah kabul etsin inşallah duası yarınmı yapılıcak onu anlamadım yapılmadımı bugun

canım çok saol ağzına sağlık
yok duası yapılmadı senden ve bir arkadaştan haber alamayınca ve bide bende bugün geç gelince yapamadık tatlım .inşallah yarın
sen nasılsın

canım çok saol ağzına sağlık
yok duası yapılmadı senden ve bir arkadaştan haber alamayınca ve bide bende bugün geç gelince yapamadık tatlım .inşallah yarın
sen nasılsın

iyiyim cnım bende bilgidiniz gibiyim işte regl olmayı bekliyorum temmuzda olmayınca cnım sıkıldı geçti boşu boşuna 1ayım...olunca hemen sogan kürüne falan başlıcam ben hiç caba göstermiyodum bende bişeyler denicem artık ..kürler falan duydugum her şeyi denicem öylede olmazsa hayırlısı dicez artık

canım söktürücü filanmı verdi yoksa kendiliğindenmi gelmesini bekliyosun
başla tai yaa çok faydası oluyo canım

hayırlı cumalar kızlar,gerçi her zamanki gibi gene kimse yok,bersu haricvinde.
bersucum,tatişlden dönmüşün,bebeişinde büyo maşalllah,nasılsınız bakalım,annene büyük sürpriz yaptın heralde,çok sevinmiştir herkez.

ben geldim
durum ne derseniz
seval hanım aaz bi gelişme var dedi
pazartesi gününe kadar 8mm olmazsa tedaviyikeseriz dedi
moralim pekde iyi değil yani
büyümeyecek herhalde bunlar .(

selam kardelencim saol canım iyyiyim valla herkes çok sevindi ilgi alaka süperdi inşallah canım en kısa sürede darısı başına olsun kk da kimseler yok herkes bi yerlere mi kaçtı ne sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…