Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

üzülme canım tedavide psikolojinin etkisi büyük sen hep içinden herşeyin çok güzel olacağını yumurtalarının büyüyüyeceğini düşün allah yardımcın olsun canım

ben geldim
durum ne derseniz
seval hanım aaz bi gelişme var dedi
pazartesi gününe kadar 8mm olmazsa tedaviyikeseriz dedi
moralim pekde iyi değil yani
büyümeyecek herhalde bunlar .(

canımcım,üzülme hemen,bu kadar olması bile bir gelişme,bak geçende hiç yoktu,yavaş yavaş olcak inş.moralli ol ki,büyüsün yumoşlar.
ilk gittiğnde kaç milimdi,söyledi mi,bide ne gün gitmiştin?

ebroş,görünmüyon ama ışığın yanmış,ama gitmem gerek,yoksa mukableeye geç kalırım canım,yolum uzun,öpüyorum seni.

ebroş,görünmüyon ama ışığın yanmış,ama gitmem gerek,yoksa mukableeye geç kalırım canım,yolum uzun,öpüyorum seni.

ben mi yanlış gördüm acaba,gözlerim karıştırdı mı ne,yoksa renk körü mü oldum,sarı yla yeşili karıştırmak yeni çıktı zaaaar.mafoldumben

sağol bersucuğum allah razı olsun kuzum
mralimi bozmamaya çalışıyorumm elimden geldiğince

kaardelnim 2.günü gitmiştim üzeinden 5 gün geçti bakalım pzt netleşeck durumm

zeynepcim,transferin ne gün,tam söylersen,o güne dualamaka,hatta o gün okuyupta dualamak istiyoz canım.
bide embriyoların son durumu nasıl.inş.gülsün yüzün.

canım ben pazra diye biliyordum ama pazarda 1 gün olarak sayılıyormuş 5. günya
pazartesi transferim var o gün okursanız daha makbul olur benim için
bebeklerimde iyi teyzesi büyüyorlar işte hergün embriyolog arıyor gelişimlerini anlatıyor

slm kızlar ebrarcım ben msjını yeni gördüm açamadım akşam felan ama ben kendimi yazdırmıştım zaten cnm ben okumultum arkadaşaımıza ben yazdırınca direk okuyorum zaten birdaha söylüyormuyduk okuduk die valla cnm kusura bakma geçmişi okumadım bi karışıklık yaşattıysam okudum çünkü ben buraya yazar yazmaz

canlar bana yarında okuyabilirsiniz razarda razarteside ne zaman müsaitseniz
canım duayı ozaman pazar akşamı yapalım olurmu .
buarada nasılsın şişlikler gittimi biraz
ben geldim
durum ne derseniz
seval hanım aaz bi gelişme var dedi
pazartesi gününe kadar 8mm olmazsa tedaviyikeseriz dedi
moralim pekde iyi değil yani
büyümeyecek herhalde bunlar .(
canımm dur hemen üzülme hiç belli olmaz allahım çok büyük inşallah kocaman olurlar yumoşlar .moralini bozarsa herşey daha kötü olur biliyosun .büyüycek de kuzum lütfen yaa
bu arada herkesin cuması mubarek olsunnnn ben fasulye ayıklıcam ama net açık ara ara bakarım ebroşum gelir belki diyeeeeee
canım dün yazdım ama çıkmıştın çok özledim seni nasılsın bakalım?yiğenim nasıl doktora nezaman gitceksin ay çok sordum ama özledim napıyım
canım ben açtım girişte yaptım ama kkda sorun oldu sayfa açılmadı bende geri kapattım .yani doğru görmüşsün .hadi öptüm seni allah kabul etsin
canım ozaman pazartesi akşamımı yapalım duayı kesin bişey söylersen iyi olur
benim düşüncem 1gün önce akşamı yapmak ama nedersin canım?
selam nabersiniz

selam didemim ben iyiyim sen nasılsın canım

canım hoşgeldin
ya olsun sorun değil tabi nerden biliceksin genelde bizdede herkes okuyunca haber verdiği için haber bekledim senden .olsun önemli değil canım ağzına sağlık rabbim kabul etsin inşallah .opuyorumnanaktan

siz bilirsiniz kesin pazartesi transferim var embriyolog aradı
siz ne zaman müsait olursanız

MAVİŞ için dua listemiz
berrakada................60BİTTİ
porti..........................20BİTTİ
zorx...........................20bitti
ebrar..........................30bitti
boncuk.......................30bitti
kardelen.....................30bitti
turkuaz.......................30bitti
derda.........................30bitti
azra..........................30bitti
asi..........................13bitti
yeliz........................20bitti

cuma akşamına duasını yaparız.kızlar lütfen haber verin

siz bilirsiniz kesin pazartesi transferim var embriyolog aradı
siz ne zaman müsait olursanız

canım bizm için sorun yok sen nasıl istersen
yani demek istediğim duayı akşam yapıyoruzya pazar akşamımı yoksa pazartesi akşamımı .içinden geleni söyle öyle yapalım canım

canım bizm için sorun yok sen nasıl istersen
yani demek istediğim duayı akşam yapıyoruzya pazar akşamımı yoksa pazartesi akşamımı .içinden geleni söyle öyle yapalım canım

ben pazartesi akşamı istiyordum transfer akşamı
ama kendinizi zorlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…