Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben pazartesi akşamı istiyordum transfer akşamı
ama kendinizi zorlamayın

yok canım olurmu zorlamak okuycaz sonuçta seveseve
sen nasıl istersen canım hiç farketmez yani .ozaman pazartesi akşamı olur .
rabbim kabul etsin inşallah meleklerin sıkı sıkı tutunsun sana :Saruboceq:
mübarek cuma gününün yüzüsuyu hürmetine

meleklerinmi kıs çoğul konuştun :roflol: amaaaa herkes çoğul konuşuyo nedense 1 tane konacak belki bölünür:kedi:

inşaallah canımmm sağol

meleklerinmi kıs çoğul konuştun :roflol: amaaaa herkes çoğul konuşuyo nedense 1 tane konacak belki bölünür:kedi:
canım bilmemki öyle geçti içimden hayırlısı inşallh yaa
belli olmazki bana 2 tane konmuştu ikiside tutunmuştu
belkim bölünür seninkilerde
inşaallah canımmm sağol

inşallah tatlım
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

bu arada bana canı gönülden okuyan arkadaşlarıma Allah tez vakitte gönül muratlarını nasip etsin inşaallah

selam kızlar nasılsınız,geçmişi okuyamadım ne var ne yok?
zeynepcim ne güzel pazartesi transferin olacak demek,herşey güzel olacka cnm Allah'ın izniyle stres yapma yeter ki... bebişin gelecek bu sefer...
ebrarcım,kardelen,aleyna,yeliz,pelin,samyeli,derda,didgok,azra,mavicim kızlar nasılsınız bakalım,sevtun nasıl acaba hiç gelmedi,ne kadar kalacaktı ki kayın validesinde?
bersucum hoşgeldin canım,ne güzel bi sürprizle gittin annenin yanına inş bizde en yakın zamanda veririz o mutlu haberleri...
bu arada listeye bi hamile mi eklendi, yabadabadu cnm tebrikler sağlıcakla kucağına alırsın inş,darısı da bize inş...
dün teyzemler bendeydi,küçük bi kızı var üç yasında ona dua ettiriyorum:)Allah'ım diye bağırıyor :)
eboş bu arada bebişten hbr aldım dün,beyni yeni yeni gelişmiş ve bu dönemde beyin kanaması riski varmış dün test yaptırmışlardı sonuç iyi çok şükür merak ediyordun hbr vereyim dedimsempatiksalakcinni

slm kızlar ben geldım nasılsınız bakalım
ebrarım zeynebın transferı varmı ben regl olmadan okum zeynebıme hemen 30 tane eklersın lısteyı yaptıgında ok

selam tatlım biz iyiyiz sen nasılsın?
güzel hamişlerimiz var tabi çok şükür .senin nasıl gidiyo .demek net yok evde .bende diyorum nerelerde bu hatun

çok şükür iyiym bendee inşallah herkes hamile kalırr canım bende iyiym bulantı geçti yeni yeni anne olmanın tadına varabiliyorumm iştee cinsiyetini öğrenemedimm onu merak ediyorumm iştee

aaa bersum gelmıs fıstıgım benım nasılsın bebiş nasıl cok sagol cnm ulastı bende senın dönmenı beklıyodum tesekküretmek ıcın allah razı olsun cnm cok ıyısın zarfın üstünde ısmını görünce ıcım bı tuhaf oldu duygulandım cok sagol tatlım

slm kızlar ben geldım nasılsınız bakalım
ebrarım zeynebın transferı varmı ben regl olmadan okum zeynebıme hemen 30 tane eklersın lısteyı yaptıgında ok

sağol canım Allah razı olsun sizden hepinizden transfer pazartesi günü o gün akşamda duam yapılacak hayırlısıyla

kızlar nasılsınız,,,,yarın işten izin aldım...görümcemler gelsi izmirden, 2 gün bende kalacaklar....haftaiçi kalmıyorlar ben çalıştığım için...

ınsallah bersum cok sagol cnm bende yolculuktanmı nedendır hep böyle oluyo ıkıgündür sancım var adet olmadım cok sıkıntılıyım senın tatıl nasıl gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…