sağol canım Allah razı olsun sizden hepinizden transfer pazartesi günü o gün akşamda duam yapılacak hayırlısıyla
bersucum hoşgeldin.. nasılsın canım... maşallah sana 10 haftalık olmuşsun... nasıl gidiyor bulantı fala var mı?
saol canım hoşbulduk valla bulantı halsizlik ve başdönmesi sorunum var ama en kötüsü sıcaklar sıcaktan iyice elim kolum kalkmıyo havalar bi soğusaydı sen nasılsın misafirlerin gelecekmiş allah kolaylık gelsin bu sıcaklarada yatılı misafir ağırlamakta zor
zeynepcim tedavin hayırlı uğurlu olsun minişin sıkı sıkı tutunsun anneciğine bende buralardayım ptesi benide ekleyin duaya seve seve okurum canım
ınsallah zeynebım hayırlısıyla bebişler tutunur annelerıne:Saruboceq:
samyeli canım bende de kasık ağrısı çok olmuştu aynı regl sancısı gibi hatta iki gün dayanamadım nasıl olsa adet olucam diye ağrı kesici bile içmiştim inşallah ağrılar bebiştendir
hayırlısı olsun samyelim inşallah bebiştendir diyelim sen özel dr mı gidiyosun hastaneye mi
ben ümit hastanesini çok beğendim oraya devam edicem tansel bey
canım duayı ozaman pazar akşamı yapalım olurmu .
buarada nasılsın şişlikler gittimi biraz
canımm dur hemen üzülme hiç belli olmaz allahım çok büyük inşallah kocaman olurlar yumoşlar .moralini bozarsa herşey daha kötü olur biliyosun .büyüycek de kuzum lütfen yaa
canım dün yazdım ama çıkmıştın çok özledim seni nasılsın bakalım?yiğenim nasıl doktora nezaman gitceksin ay çok sordum ama özledim napıyım
canım ben açtım girişte yaptım ama kkda sorun oldu sayfa açılmadı bende geri kapattım .yani doğru görmüşsün .hadi öptüm seni allah kabul etsin
canım ozaman pazartesi akşamımı yapalım duayı kesin bişey söylersen iyi olur
benim düşüncem 1gün önce akşamı yapmak ama nedersin canım?
selam didemim ben iyiyim sen nasılsın canım
kızlar bende kaçtım suyum çıktı oturduğum yerde bi duş alayım hepinizi öptüm görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?