Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

zeynepcim tedavin hayırlı uğurlu olsun minişin sıkı sıkı tutunsun anneciğine bende buralardayım ptesi benide ekleyin duaya seve seve okurum canım

bersucum hoşgeldin.. nasılsın canım... maşallah sana 10 haftalık olmuşsun... nasıl gidiyor bulantı fala var mı?

saol canım hoşbulduk valla bulantı halsizlik ve başdönmesi sorunum var ama en kötüsü sıcaklar sıcaktan iyice elim kolum kalkmıyo havalar bi soğusaydı sen nasılsın misafirlerin gelecekmiş allah kolaylık gelsin bu sıcaklarada yatılı misafir ağırlamakta zor

samyeli canım bende de kasık ağrısı çok olmuştu aynı regl sancısı gibi hatta iki gün dayanamadım nasıl olsa adet olucam diye ağrı kesici bile içmiştim inşallah ağrılar bebiştendir

eşimin ikizi gelecek canım... bende 2 gün kalacaklar sonra kayınvaldem de kalıyorlar... o konuda çok anlayışlılar, haftaiçi çalıştığım için haftaiçi gelmezler...

boncuğum tatil sıkıcıydı ya gökçem bilir yayla hayatı doğa le başbaşasın ama 1 haftadan sonra sıkıyo 19 gün kaldık tel. çekmiyo mahrumiyet yani ama ne yapayım kociş için katlandım sen taşındın mı sahi

samyeli canım bende de kasık ağrısı çok olmuştu aynı regl sancısı gibi hatta iki gün dayanamadım nasıl olsa adet olucam diye ağrı kesici bile içmiştim inşallah ağrılar bebiştendir

canım ben bu ay iğne progen kullandım. 22 mm olunca çatlatma iğnesi vurdu, çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra çağırdı muayene etti ama yumurtam çatlamamış. doktor dediki şansın %50-50 dedi, pek umutlanma ama yumurtan geç çatlayabilir belki dedi...

hayırlısı olsun samyelim inşallah bebiştendir diyelim sen özel dr mı gidiyosun hastaneye mi
ben ümit hastanesini çok beğendim oraya devam edicem tansel bey

hayırlı olsun yeni evin boncuğum taşınmak çok zor iş valla ama değdiyse yorgunluklar unutulur belki yeni ev bebişe kısmet olur

hayırlısı olsun samyelim inşallah bebiştendir diyelim sen özel dr mı gidiyosun hastaneye mi
ben ümit hastanesini çok beğendim oraya devam edicem tansel bey

ya canım ben bu doktoruma serklaj için gidiyorum. olur hamile kalırsam serklajı iyi yapıyor diye.. ama bu ay reglim gelsin zaten bende bi tansel beye gidip muayene olcam yaa,,,

kızlar ben kacıyorum kendınıze ıyı bakın öptüm ebrarım senıde özledım cano gökcemıde derınımde umarım ıyısınızdıropuyorumnanaktan

ınsallah bersum cnm derının ınternetı yokmus gıremıyor ama bol bol slm yolluyo ebrarla aslına bakarsan bende pek gıremıyorum uzun zamandır ılk kez bukadar uzun kaldım umarım ıyıdır derınımde bersum kendıne bebişe dıkkat et cnm ben temızlıge koyulum öptüm
samyelım umarım tatlım bebişin göbüşündedır bıze müjdeyı verırsın

slm arkadaslar nasılsınız.bende iyi olmaya calışıyorum. kızlar lipereskopi ve histereskopi hakkında bilgisi olan varmıyardımcı olursanız sevinirim.

kızlar bende kaçtım suyum çıktı oturduğum yerde bi duş alayım hepinizi öptüm görüşmek üzere

inşallah ebrarımm buununda üstesinden gelirim allahın izniylee
dualarınızı eksik etmeyin neolurr

güle güle bersucuğumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…