amin canım aminkızlar alemsınz yaa guldummm hee heee ayy Allahta sızı guldursun emııı hadı buyrunn bakalımmm cayı nasıl ıcersınz acık mı olsun demlı mıı heee
heeee evet yaa kaldık kapıda yok ezgi kocişiyle başbaşa yiycekmiş biz geri dönek eniyisi kaydirigubbakcemile3hhaahahaha kuzumm desene kapıyıı açmadın dışarda kaldıkk
ebrarcım evet ya yapınca ıyı yapmayınca atıo gene gercı ılk defa 5 gun attı gecen adetım sasırdı benı 9 dan az olmazdı
mızmız helal kız sana küçük tüplede harikalar yaratmışsın
olsun evindesin yaa onlar hallolur bende evime geçtiğimde doğalgaz yoktu elektrikli ocakda yapıyodum zor ama napalım sağlık olsun
olsun canım yinede çok iyi benimki yine 20 günü geçti :1shok:
aman daha bırde ustune dometes corbası bu sıcakda corba ıcecegı tuttu kocısın :roflol:
evet cnm evımdeyım ya sabaha kadar yemek yapmaya razıyım bır tupşe dogalgazımız daha cok gelmesıne bır seneyı bulur dıolar
elektırıklı sohpen fılan taktırcaz set ustu elektırıklı takılacak aman
keyfım cok supr masallah hıc dısarıya cıkasım yok
:dance: bırde yumurtam catlasa bu ay sogan kuru tutsa calısmalara bosa cıkmasa super olcak ama hayırlısı ne dıyelım
İyi geceler,nasılsınız kızlar
ayy bu akşam çok güldüm yaa hep böyle keyifli olalım inşallah
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?İyi geceler,nasılsınız kızlar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ben bi açık çay alayım kuzum 4 de şakerrr haaha allahtan çayı az içiyom dua ett yoksa batırırdımm senii :)))gittigim yerde korkudan elimi şekere uzatamıyomm kuzum 4 şeker atınca dogal olarak korkuyom ev sahibinden
cok streslı bırsey ya hamılelıgıde gecıoz varmı yokmu arasında kalmaz ıgrenc bır duygu
amin canım amin
benim orta olsun çayı şekersiz içtiğim için çok demli içemiyorum yerimseniben
heeee evet yaa kaldık kapıda yok ezgi kocişiyle başbaşa yiycekmiş biz geri dönek eniyisi kaydirigubbakcemile3
olsun canım yinede çok iyi benimki yine 20 günü geçti :1shok:
aman maşallah yaa hep böyle ol
bak kocişinde seni ödüllendirmiş neti getirmiş sende çorbayı çok görme
çatlar kuzum çatlar sen böyle keyifli ol çatlarda döllenirde inşallah
aminnn canım aman nazar degmesın zaten mahalenin gozu ustumuzde sınır edıyolar benı neymiş efendım el ele tutlurmuymus falan fılan esım bana yardım edıyrmus olurmuymus kayınvaledem yardım edıyrmus kayınvalıde ıs yapar gelın otururmuymus daha neler neler ayyyy sınır oldum bak gene yaafffooo maşallah yaa allah nazarlardan esirgesin iyi becerikli eş herzaman iyi olur
kız dua hele kapıya geldik diyo bide yalancı yolu kaybettim demiyonda sempatiksalakcinni
hos bulduk sekerım ınsallah ya hamılelıkden gectım adetım zamanında gelsın o bıle guzel bırsey
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sende yanında şeker taşı canım çaktırmadan çantadan çıkarıp atarsın
zaten hamile kalmayı geçtikde düzenli olsak daha ne isterdim
canım derininde neti yok aynı senin gibidemı ınsallah yaaaaaaaa
derıncık ne edıo nasıl :hulya:
ay ne dedikoducu insanlar yaa onları ne ilgilendiriraminnn canım aman nazar degmesın zaten mahalenin gozu ustumuzde sınır edıyolar benı neymiş efendım el ele tutlurmuymus falan fılan esım bana yardım edıyrmus olurmuymus kayınvaledem yardım edıyrmus kayınvalıde ıs yapar gelın otururmuymus daha neler neler ayyyy sınır oldum bak gene yaafff
ınsalhh duselır arkasından da bebegın gelır tatlımm.
kuzumm buna da bin şükürr teyzemin gelini hiç olamıyo 4 senedirrr ibrahim saraçoglundan bile ilaç almış görüşmüş ama tık yokk
azram inşallah kuzum yaaa
buarada ezgi keki yiyo galiba sesi çıkmadığına göre
ben bi açık çay alayım kuzum 4 de şakerrr haaha allahtan çayı az içiyom dua ett yoksa batırırdımm senii :)))gittigim yerde korkudan elimi şekere uzatamıyomm kuzum 4 şeker atınca dogal olarak korkuyom ev sahibinden
ınsalhh duselır arkasından da bebegın gelır tatlımm.
bizi kapıda bıraktı kekleri hüppp diye yedii ahh ezgiii ahhhh bari çaylarımızı verrrr :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?