Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar alemsınz yaa guldummm hee heee ayy Allahta sızı guldursun emııı hadı buyrunn bakalımmm cayı nasıl ıcersınz acık mı olsun demlı mıı heee
amin canım amin
benim orta olsun çayı şekersiz içtiğim için çok demli içemiyorum yerimseniben
hhaahahaha kuzumm desene kapıyıı açmadın dışarda kaldıkk
heeee evet yaa kaldık kapıda yok ezgi kocişiyle başbaşa yiycekmiş biz geri dönek eniyisi kaydirigubbakcemile3
ebrarcım evet ya yapınca ıyı yapmayınca atıo gene gercı ılk defa 5 gun attı gecen adetım sasırdı benı 9 dan az olmazdı

olsun canım yinede çok iyi benimki yine 20 günü geçti :1shok:

mızmız helal kız sana küçük tüplede harikalar yaratmışsın
olsun evindesin yaa onlar hallolur bende evime geçtiğimde doğalgaz yoktu elektrikli ocakda yapıyodum zor ama napalım sağlık olsun

aman daha bırde ustune dometes corbası bu sıcakda corba ıcecegı tuttu kocısın :roflol:

evet cnm evımdeyım ya sabaha kadar yemek yapmaya razıyım bır tupşe dogalgazımız daha cok gelmesıne bır seneyı bulur dıolar

elektırıklı sohpen fılan taktırcaz set ustu elektırıklı takılacak aman

keyfım cok supr masallah hıc dısarıya cıkasım yok

:dance: bırde yumurtam catlasa bu ay sogan kuru tutsa calısmalara bosa cıkmasa super olcak ama hayırlısı ne dıyelım

ben bi açık çay alayım kuzum 4 de şakerrr haaha allahtan çayı az içiyom dua ett yoksa batırırdımm senii :)))gittigim yerde korkudan elimi şekere uzatamıyomm kuzum 4 şeker atınca dogal olarak korkuyom ev sahibinden

aman maşallah yaa hep böyle ol
bak kocişinde seni ödüllendirmiş neti getirmiş sende çorbayı çok görme
çatlar kuzum çatlar sen böyle keyifli ol çatlarda döllenirde inşallah

İyi geceler,nasılsınız kızlar
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sende yanında şeker taşı canım çaktırmadan çantadan çıkarıp atarsın
cok streslı bırsey ya hamılelıgıde gecıoz varmı yokmu arasında kalmaz ıgrenc bır duygu

zaten hamile kalmayı geçtikde düzenli olsak daha ne isterdim

aman maşallah yaa hep böyle ol
bak kocişinde seni ödüllendirmiş neti getirmiş sende çorbayı çok görme
çatlar kuzum çatlar sen böyle keyifli ol çatlarda döllenirde inşallah

demı ınsallah yaaaaaaaa

derıncık ne edıo nasıl :hulya:

ooo maşallah yaa allah nazarlardan esirgesin iyi becerikli eş herzaman iyi olur
kız dua hele kapıya geldik diyo bide yalancı yolu kaybettim demiyonda sempatiksalakcinni
aminnn canım aman nazar degmesın zaten mahalenin gozu ustumuzde sınır edıyolar benı neymiş efendım el ele tutlurmuymus falan fılan esım bana yardım edıyrmus olurmuymus kayınvaledem yardım edıyrmus kayınvalıde ıs yapar gelın otururmuymus daha neler neler ayyyy sınır oldum bak gene yaafff
hos bulduk sekerım ınsallah ya hamılelıkden gectım adetım zamanında gelsın o bıle guzel bırsey

ınsalhh duselır arkasından da bebegın gelır tatlımm.

kuzumm buna da bin şükürr teyzemin gelini hiç olamıyo 4 senedirrr ibrahim saraçoglundan bile ilaç almış görüşmüş ama tık yokk

demı ınsallah yaaaaaaaa

derıncık ne edıo nasıl :hulya:
canım derininde neti yok aynı senin gibi
kafayı yiyo garibim ben havadisleri iletiyorum ona
ay ne dedikoducu insanlar yaa onları ne ilgilendirir
benim eşimde bana yardım eder mesela camları hep o siler çıkarmıyo cama napıyım .
allahım milletin hiç işi yok yaa delü ederler adamı alsanaalsanasmile
kuzumm buna da bin şükürr teyzemin gelini hiç olamıyo 4 senedirrr ibrahim saraçoglundan bile ilaç almış görüşmüş ama tık yokk

allah yardımcısı olsun çok zor
evet halimize hamdolsun yaa

azra kotu haber var o zaman sana seker bıtmıs valla saka degıl gercek bende fark etmdım bıttıgını Allahtan esım sekersız ıcıyo bende az sekerlı ıcıym sekersız de ıcıym basen yafff demekı kavanozdakı son sekerı kek e koymusumklava: posette fılan vardrdıydum ama yokmuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…