:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bizi kapıda bıraktı kekleri hüppp diye yedii ahh ezgiii ahhhh bari çaylarımızı verrrr :))))))))))
azra kotu haber var o zaman sana seker bıtmıs valla saka degıl gercek bende fark etmdım bıttıgını Allahtan esım sekersız ıcıyo bende az sekerlı ıcıym sekersız de ıcıym basen yafff demekı kavanozdakı son sekerı kek e koymusumklava: posette fılan vardrdıydum ama yokmuss
ayy bu akşam çok güldüm yaa hep böyle keyifli olalım inşallah
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa ivet ezgim bizahmet çay yaaa
eyvah ne olcak şimdi
kız biz geri dönelim diyorum sana bak şekerleride kalmamış :roflol::roflol::roflol:
evet bende ıyı güldum kocısım soruyoo noluyo kendi kendıne guluyn dıye bende dıyom mısafır agılırm netten ama kapıda kaldlarr ıcerı gıremedılerrr dıymm oda guluyoookaydirigubbakcemile2
hoşgeldin portakal biz süperiz daha ne olsun bi yanımızda kek diyerinde çayy bizden iyisi yok sen nasılsın
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
azra kotu haber var o zaman sana seker bıtmıs valla saka degıl gercek bende fark etmdım bıttıgını Allahtan esım sekersız ıcıyo bende az sekerlı ıcıym sekersız de ıcıym basen yafff demekı kavanozdakı son sekerı kek e koymusumklava: posette fılan vardrdıydum ama yokmuss
kız gıtmeyınn yafff meyvasuyu kola fılan ıkram edeyımmm sızeee aaa bıarkmam valaaa heeeguclubacismileguclubacismile
Oohh afiyet olsun kızlar,Allahtan tok geldim yoksa kimseye kalmazdı kek cokacimcoook
Hoşbulduk canım,iyi olmanıza sevindim
Ben çok yorgunum,biraz bakınayım dedim acayip uykum geldi.
Ateş almaya gelmiş gibi oldu ama öpüyorum sizi ve iyi geceler diyorum opuyorumnanaktan
Bu arada duayı yarın okuyacağım,Allah kısmet ederse duada da bulunurum saatini belirtirsen
ezgim sen nasılsın cnm?İyisindir umarım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa ivet ezgim bizahmet çay yaaa
eyvah ne olcak şimdi
kız biz geri dönelim diyorum sana bak şekerleride kalmamış :roflol::roflol::roflol:
gördünn deii kuzummm şekerr kurbanıı oldukkkk :))
duydunn 4 şekri dönn gerii diyonn yaniii bana öylemii ben dedimm bak korkuyomm diye korkumda çıktı kız tamam ben getririm şekerimi yanımdaa sen korkma batırmayık senii ben anladımm onii :))))))))))))ebvarımm duyyy bakk 4 şekeree kurban gitti bizim çaylar keklerrr dahada davosaaa gelmemmm
ben sana demedimmi kuzu yanına şeker al diye
ahanda lafıma geldin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
PORTİCİM valla yumoşlar çatladığında da oluyo diye biliyorum
belkide döllendiler tüplerden aşağı doğru iniyolar
valla varya kapalı kutu insanin içinde neler oluyoda farketmiyoruz
hayırlısı olsun çok yardımcı olamadım ama
bide şu laptop düzgn yaz çok züperr olacak kanımcaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?