Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bizi kapıda bıraktı kekleri hüppp diye yedii ahh ezgiii ahhhh bari çaylarımızı verrrr :))))))))))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa ivet ezgim bizahmet çay yaaa

eyvah ne olcak şimdi
kız biz geri dönelim diyorum sana bak şekerleride kalmamış :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa ivet ezgim bizahmet çay yaaa

eyvah ne olcak şimdi
kız biz geri dönelim diyorum sana bak şekerleride kalmamış :roflol::roflol::roflol:

kız gıtmeyınn yafff meyvasuyu kola fılan ıkram edeyımmm sızeee aaa bıarkmam valaaa heeeguclubacismileguclubacismile

evet bende ıyı güldum kocısım soruyoo noluyo kendi kendıne guluyn dıye bende dıyom mısafır agılırm netten ama kapıda kaldlarr ıcerı gıremedılerrr dıymm oda guluyoookaydirigubbakcemile2

ayy rabbim hep güldürsün yaa
benimkide soruyo ne oluyo diye adamlarıda merakta bıraktık yaa :roflol::roflol:

hoşgeldin portakal biz süperiz daha ne olsun bi yanımızda kek diyerinde çayy bizden iyisi yok sen nasılsın

Oohh afiyet olsun kızlar,Allahtan tok geldim yoksa kimseye kalmazdı kek cokacimcoook
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?

Hoşbulduk canım,iyi olmanıza sevindim
Ben çok yorgunum,biraz bakınayım dedim acayip uykum geldi.
Ateş almaya gelmiş gibi oldu ama öpüyorum sizi ve iyi geceler diyorum opuyorumnanaktan
Bu arada duayı yarın okuyacağım,Allah kısmet ederse duada da bulunurum saatini belirtirsen

ezgim sen nasılsın cnm?İyisindir umarım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

duydunn 4 şekri dönn gerii diyonn yaniii bana öylemii ben dedimm bak korkuyomm diye korkumda çıktı kız tamam ben getririm şekerimi yanımdaa sen korkma batırmayık senii ben anladımm onii :))))))))))))ebvarımm duyyy bakk 4 şekeree kurban gitti bizim çaylar keklerrr dahada davosaaa gelmemmm

Ya bu arada çıkmadan bişey sormak istiyorum bilginiz vardır belki.
Benim yumoşlar sağda 2taneydi
Şimdi hem sağ hem sol da ara ara yumoşlar hala varmış da çatlamamış gibi hissediyorum
Baskı var gibi kasıklarımın olduğu yere ama iki tarafa da oluyo sizce neden olabilir kızlar?

canım kıyamam niye okadar yoruldun çalışıyodun galiba
buarada karnın nasıl oldu hala ağrıyomu inşallah daha iyisindir
canım wsaol ağzına sağlık yine aynı vakitlerde yaparız heralde
hadi git dinlen sen çok öptüm canım iyi geceler opuyorumnanaktan

PORTİCİM valla yumoşlar çatladığında da oluyo diye biliyorum
belkide döllendiler tüplerden aşağı doğru iniyolar
valla varya kapalı kutu insanin içinde neler oluyoda farketmiyoruz
hayırlısı olsun çok yardımcı olamadım ama

heee yafff korktumm seker kalmaz dıyeeee sane meyva suyu versem olmamı zaten cay ıyı bısey degıll canııımmm kansızlık yapıyoo ıcme sennn

inşallah çatlamıştır ya :Saruboceq:
Doğru diyorsun içimizde ne olup bitiyo hiç bilmiyoruz bilmiyorumkismile
Hissettiklerimizi de yorumlayamıyoruz
Sağol canım hayırlısı hepimiz için
neyse ben kaçtım mirmirmirmir iyi geceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…