heee yafff korktumm seker kalmaz dıyeeee sane meyva suyu versem olmamı zaten cay ıyı bısey degıll canııımmm kansızlık yapıyoo ıcme sennn
PORTAKAL SUYU gel balım benım kekıme esımın elı deydı harıka olmus yemEden gecmeeee...
evet kuzu yaa kesin öyle yap sen bundan sonra sempatiksalakcinnine geldiyse başımıza şekerden geldii kuzum bundan gayrii şekersiz çıkmam dışarıı çayını seven şekerini taşısın yanında durumu olaca napak saglık olsunn
canım aynen öyle inanki neler olup bitiyo bilmiyoruzinşallah çatlamıştır ya :Saruboceq:
Doğru diyorsun içimizde ne olup bitiyo hiç bilmiyoruz bilmiyorumkismile
Hissettiklerimizi de yorumlayamıyoruz
Sağol canım hayırlısı hepimiz için
neyse ben kaçtım mirmirmirmir iyi geceler opuyorumnanaktan
YAA benım leptopda dusgun yazmıyo yazarken bı bakıyom yazının basına gıtmıs yazdıklarım bı bakıyom ortasına nıee oyle oluyoo anlamdım esım goturup formatt attrtacak delu olacam yoksaa...delikafadulden
evet yaa ıyı guldukk hep boyle olsun ınsallah her gunumuzzkızlar bu gece kek muhabbeti kopardı bizi yaaa
cay mı bılmem kaldımıkı ebrar ıctı kız hepsını ben pek ıcmem zaten ama ebrar kac bardak ıctı sayamdım o kdar dedım azrya da bırak diye ama..kandıramazzsınn beniiii suturamazzsınnn beniiiii ben çay içecemmm tabi sen şimdide çayım bitti demezsennn hahahaha
Ezgicim çok tokum ama seni kırmıyım ucundan bi parça alayım ve kaçayım :))
Çok yorgunum mirmirmirmir
size afiyet olsun kuşum
İyi sohbetler dilerim opuyorumnanaktan
ezgim ben sana dediydim yaa iki demlik yap diye ben aten oturdummu 1 demlik bitiririm
tühh ne olcek şindi azra içemedi yavvvvkaydirigubbakcemile3
ya biz tozuttuk bu akşam vala yeter gülmiyelim artıkın
hadi yaa ilginç gerçektende ezgimkızlar ben ufaktan kacayımm uyku akıyo gozlerımden valla bu cay benım uykumu getrıyo herkesın uykusu kacar ama ben ıcınce cay neskafe turu seyler daha uyukluyrm bı garıplık var zaten bende ben biliyorummmakannehir
kızz ıkıncı demlıgı ıcıyon yaa zatennn sen farkın da degılsınn tabı aldın basını gıdıyonnnnn caycı ebrarrr...
yok sen cezalısın sen kal bu gece nöbete ben kaçıyomm biçayını bilem içemedimmm gidem uyuyam ebrar kuzusu içti çaylar ı ikiniz nöbettesiniz artıkın sabaha kadar sabah ben demlerim çayları kazanlaa boll bol içerr topikkkızlar ben ufaktan kacayımm uyku akıyo gozlerımden valla bu cay benım uykumu getrıyo herkesın uykusu kacar ama ben ıcınce cay neskafe turu seyler daha uyukluyrm bı garıplık var zaten bende ben biliyorummmakannehir
tabı canım olcek okadar....üzüm üzüme baka baka kararırmıs yaa boşuna demıyo atalarımız..hadi yaa ilginç gerçektende ezgim
neyse hadi çok öptüm iyi uykular bende birazdan yatarım
valla çay içerken kendimi kaybediyom kuzum kusura bakmayın yavv
gerçektende öyle çaycıyım çaycı eee rizeli kocam olursa çaycı olurum tabi bayanssulusmile
ben uyurumm kızz nasıl nobet tutemm yafffyok sen cezalısın sen kal bu gece nöbete ben kaçıyomm biçayını bilem içemedimmm gidem uyuyam ebrar kuzusu içti çaylar ı ikiniz nöbettesiniz artıkın sabaha kadar sabah ben demlerim çayları kazanlaa boll bol içerr topikk
ezgim yarın ben yaparım olurmu bana gelirsiniz inşallah
tamam canım hadi iyi geceler rüyanda bebişini gör kuzum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?