Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya bu kk nin titreşimi neden yok,olsa azrayı titretcem,şöyle bi silkelensin,kendine gelsin,bana neden cvp yazmıyon yaaa,bak bidaha da bişey yazmam,davosa zaten hiç gelmem.:roflol::roflol:

saol canım seninde mübarek olsun
iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
kızlar ii akşamlar,, öpüyorum hepinizi....
sanada iyi uykular kuzum sıcaktan uyuyabilirsen opuyorumnanaktan

canım bizde özledik seni
buarada özet istemişsinde inan hiç halim yok ve geçmiştede çok önemli bişey yok
biz kek börek muhabbetleri yaptık kaydirigubbakcemile3

iyimm bende canım,,

tatlı cadııı......
evet tatlı cadıııııııııııııııııııııııııııııııı
kızlar ii akşamlar,, öpüyorum hepinizi....
sanada iyi akşamlar canımopuyorumnanaktan
aleynam saol canım bende iyiyim sıcaklar harici
naaptın bittimi senin adet?tutabilcenmi canım

abla dün banyo yaptım leke gelmiş

sahurda tekrar banyo yapıcam daha gelmesse cok sevinirim yani

selamm kuzularr nasılsınızzz bakemmm hoşbuldukkk bu arada hahaha kız samyelii kaçamazzsınnn geliyozzz yeliz nerde bak oda yok demiii oda kaçtı akşama çaya geliyoz deyincee

kardelen kuzusu şimdi sana yarın gece gelecez desemm sende kaçarsınn bundan sonra baskın yapacazz geliyoz demicez direk gelecez 3 gecedir bi çay bi kek yiyemedikk be kuzummm aaaaaaaaa olmayoo böylee kuzummm yaaa

ALEYNAM hayırlısı olsun canım napalım oda ALLAHTAN
AZRA valla bunların işi belli olmuyo hepsi bizi ekti yaa bugece samyeli börek yapmış ama çaya yelize gitcektik ortada yok .neyse o tedavide yorulmasın biz eniyisi kardeloşa gidelim kaydirigubbakcemile3

kardelen kuzusu şimdi sana yarın gece gelecez desemm sende kaçarsınn bundan sonra baskın yapacazz geliyoz demicez direk gelecez 3 gecedir bi çay bi kek yiyemedikk be kuzummm aaaaaaaaa olmayoo böylee kuzummm yaaa

keki böreği bikllmemde,gelin size kısır yapim,şöyle ağız tadıyla yiyelim,akşam oturmasında gider mi acep?:uhm:

gelin gelin,sizi batıparka,sahile semaverde çay keyfine götürürüm,gerçi semaverim yok emmeee,demlikle idare ederük,püfür füfür de esiyo orası,niye şimdiye kadar akşam hiç gitmemişsem.

kısır çok şişirir kuzu biz almasak börek yap börek sahura güzel olur

heee,ben sahuru düşünmediydim,kendimi oruca başlıcak gibi görmüyom zaaar,ondan olsa gerenk,olur,çok güzel ıspanaklı börek yaparım ama şimdi ıspanağı nerde bulalım,kıymalı olmaz,çok pahalı,eee neli istesiniz?:roflol::roflol:

kız afyonum patlamadı daha yavaş yavaş patlıyoo hahahahah
patlasın bizahmet bugece uyumak yok sahura kadar burdayız davul çalıcaz derinimin yerine .her sahurda oçalardı kuzum yokki yerini biz alak bari
gelin gelin,sizi batıparka,sahile semaverde çay keyfine götürürüm,gerçi semaverim yok emmeee,demlikle idare ederük,püfür füfür de esiyo orası,niye şimdiye kadar akşam hiç gitmemişsem.

burda çene varken ne işin var orda senin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…