ben gene bugece kalamıcam, börek sözü vermiştim, ben yaptım göndereyim size. siz sahurda yersizniz.....:sm_cool::sm_cool:
saol canım seninde mübarek olsunçok ama çok hoş buldumcanım benim bi bakınayım dedim
eşim çok yorgun hemen çıkıcam söz dedim. yatıyoruz biz. iyi geceler herkese. Ramazanı mübarek olsun tüm arkadaşların. Yarın görüşmek üzere.
sanada iyi uykular kuzum sıcaktan uyuyabilirsen opuyorumnanaktankızlar ii akşamlar,, öpüyorum hepinizi....
ben erken yatsam bile,döne döne uyuyamıyorum ki,çok nadir uytkum gelir,bende aynen onla kaktım,ve baya bi k.k okudum,benimde gözlerim yorgun ama o uyudu,benim uyuyasım yok şimdilik,gerçi buraya gelmeninde etkisi var uyumak istemememe,özledim burayı,sizleri.
evet tatlı cadııııııııııııııııııııııııııııııııiyimm bende canım,,
tatlı cadııı......
sanada iyi akşamlar canımopuyorumnanaktankızlar ii akşamlar,, öpüyorum hepinizi....
aleynam saol canım bende iyiyim sıcaklar harici
naaptın bittimi senin adet?tutabilcenmi canım
kardelen kuzusu şimdi sana yarın gece gelecez desemm sende kaçarsınn bundan sonra baskın yapacazz geliyoz demicez direk gelecez 3 gecedir bi çay bi kek yiyemedikk be kuzummm aaaaaaaaa olmayoo böylee kuzummm yaaa
azra kız niye sesin çıkmıyo
ALEYNAM hayırlısı olsun canım napalım oda ALLAHTAN
AZRA valla bunların işi belli olmuyo hepsi bizi ekti yaa bugece samyeli börek yapmış ama çaya yelize gitcektik ortada yok .neyse o tedavide yorulmasın biz eniyisi kardeloşa gidelim kaydirigubbakcemile3
keki böreği bikllmemde,gelin size kısır yapim,şöyle ağız tadıyla yiyelim,akşam oturmasında gider mi acep?:uhm:
kısır çok şişirir kuzu biz almasak börek yap börek sahura güzel olur
patlasın bizahmet bugece uyumak yok sahura kadar burdayız davul çalıcaz derinimin yerine .her sahurda oçalardı kuzum yokki yerini biz alak barikız afyonum patlamadı daha yavaş yavaş patlıyoo hahahahah
gelin gelin,sizi batıparka,sahile semaverde çay keyfine götürürüm,gerçi semaverim yok emmeee,demlikle idare ederük,püfür füfür de esiyo orası,niye şimdiye kadar akşam hiç gitmemişsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?