Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, EMOS8935+, __7n_bitirdin__+, ezgim_ez+, aleyna84+, yabadabadu, DerinSu+, buurcuum+, yelizipucu+, kardelen5233, ugurboncugum+, aysen_34+
maşallahımız var yaa yetişemiyorum inanki ..

ya benim adetim 18gün gecikmeli olarak geldi nisanda o da pembe pembe 2gün sürdü bitti bende üstüne görmüş olabilirmiyim diye merak ediyordum test yaptım çıkmadı güzelim

bide sabah yap tatlım ilk idrarla oda çıkmazda hala gelmezse kan testi yaptır barii inşallah hamişsindirrr:Saruboceq:

benim okadar çok arkadaşım hamileki 9 arkadaşım sanki sözleşmiş gibi artık bunalım yapıyorum ve herkes beni hamile sanıyor azıcık göbük varda..kaydirigubbakcemile2

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ugurboncugum, yelizipucu, DerinSu, aysen_34, kardelen5233, EMOS8935, buurcuum, aleyna84+, ebrar_53+, __7n_bitirdin__+, ezgim_ez, yabadabadu
yetısemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

off sorma tatlım yaa aynen o sorularla bnde çok karşılaşıyorum ama bnde alışkanlık olmuş hep,yok daha erken diyorumm düşünmüyoruz diorum ne dicem başkaa:umursamaz:

heee bende aynen öle diyorum ama annem saolsunn her rotamda yalanımı çıkarıyoo kötü niyeti yok biliyorumm amaa iştee ince fikirlide deildir annem saolsun

ayy aynen emoş yaaa..millet karnıma bakıyo tanıdıklar gıcık oluyorum..napıyosun diyo gözü karnımda..yok mu bişeyyyy...bigün koyacam yastıgı çıkarıvercem sonra al sana var dicem :))))

melisam sorma yaa benim köydeki görümceminde bi ineği var her sene doğuruyo diyomki inek kadar olamadım ölüyolar gülmekten..
DERıNıM dur daha yaşlanmadık daha çıtırız valla

off sorma tatlım yaa aynen o sorularla bnde çok karşılaşıyorum ama bnde alışkanlık olmuş hep,yok daha erken diyorumm düşünmüyoruz diorum ne dicem başkaa:umursamaz:

canım ben onuda diyemiyorum,yaş olmuş 32,direk olmuyo diyorum malesef.Allah ın takdiri tabiki ama üzülüyoruz genede,inş.rabbim o geniş hazinesinden hayırlı olaraktan verir hepimize bebişler,çifter çifter inş.

valla yaa bende öyle biri gördümü direk karnıma bakıyoya çıldırıyorum..
aslında şu dizilerde kullandıkları şeyden alsak olamı acep??

heee bende aynen öle diyorum ama annem saolsunn her rotamda yalanımı çıkarıyoo kötü niyeti yok biliyorumm amaa iştee ince fikirlide deildir annem saolsun

benim saf annişte öyle herkesler biliyor gari çocuk yapmaya çalıştığımızııı söyleme diyom söylüyo saftirik annem benim herkesi kendi gibi sanıyor sempatiksalakcinni

benim okadar çok arkadaşım hamileki 9 arkadaşım sanki sözleşmiş gibi artık bunalım yapıyorum ve herkes beni hamile sanıyor azıcık göbük varda..kaydirigubbakcemile2

ayy canım benım ya üzme kendını o kadar ınsallah sende hamiş olursun en kısa zamanda...:Saruboceq::CüvCüv:

Back
X