Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim adetim 18gün gecikmeli olarak geldi nisanda o da pembe pembe 2gün sürdü bitti bende üstüne görmüş olabilirmiyim diye merak ediyordum test yaptım çıkmadı güzelim
kızlar SELAM ben geldim
oooooooo bayada kalabalıgız MAŞALLAH
off sorma tatlım yaa aynen o sorularla bnde çok karşılaşıyorum ama bnde alışkanlık olmuş hep,yok daha erken diyorumm düşünmüyoruz diorum ne dicem başkaa:umursamaz:
bide sabah yap tatlım ilk idrarla oda çıkmazda hala gelmezse kan testi yaptır barii inşallah hamişsindirrr:Saruboceq:
ya benim adetim 18gün gecikmeli olarak geldi nisanda o da pembe pembe 2gün sürdü bitti bende üstüne görmüş olabilirmiyim diye merak ediyordum test yaptım çıkmadı güzelim
benn geldimmm.....
off sorma tatlım yaa aynen o sorularla bnde çok karşılaşıyorum ama bnde alışkanlık olmuş hep,yok daha erken diyorumm düşünmüyoruz diorum ne dicem başkaa:umursamaz:
heee bende aynen öle diyorum ama annem saolsunn her rotamda yalanımı çıkarıyoo kötü niyeti yok biliyorumm amaa iştee ince fikirlide deildir annem saolsun
hoşgeldinn tatlışşş nabersinn iwet yaa ne kadan mikemmel dimiiibu satte bile sohbet edecek arkadaşlarımız var çoook şükür:dance:
benim okadar çok arkadaşım hamileki 9 arkadaşım sanki sözleşmiş gibi artık bunalım yapıyorum ve herkes beni hamile sanıyor azıcık göbük varda..kaydirigubbakcemile2