Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben martta evlendim kedişler bende hızlı doğurgan çıktı yaw 4er 4er doğurdular hep:roflol: 2007den beri sülaleri oldu hepsinin

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ahhhahhhh ben evlenelide 2005ten bu yana kediler aşiret kurdu kuzuuu yaaahüüüüüüüüüüüülaelaelaelaelae

melisam sorma yaa benim köydeki görümceminde bi ineği var her sene doğuruyo diyomki inek kadar olamadım ölüyolar gülmekten..
DERİNİM dur daha yaşlanmadık daha çıtırız valla

:roflol::roflol: ben bundan sonra hayvanlar ne yiyorsa onlardan yicem öyle kür yapcam hepsi doğurgan maşaallahhhkaydirigubbakcemile3

benim okadar çok arkadaşım hamileki 9 arkadaşım sanki sözleşmiş gibi artık bunalım yapıyorum ve herkes beni hamile sanıyor azıcık göbük varda..kaydirigubbakcemile2

ben evleneli iki buçuk sene oldu ve benden bir sene sonra evlenen kişi,ikinciyi doğurmak üzere.bu da bizim sabır sınavımız heralde.

derinim kolay gelsin a.s.
yabadabadu üzme canını bende hep öyle iç geçirdim milleti hamiş görünce ama nasip işte olucak bizde karnımızı tuta tuta gezicez...

benim saf annişte öyle herkesler biliyor gari çocuk yapmaya çalıştığımızııı söyleme diyom söylüyo saftirik annem benim herkesi kendi gibi sanıyor sempatiksalakcinni

ayyyyy kızzz bu annelerimizzz acık uyanık olsayaaaaaaa valla bazen sırf bu konu yüzünden birbirimize giriyozzzzzkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ahhhahhhh ben evlenelide 2005ten bu yana kediler aşiret kurdu kuzuuu yaaahüüüüüüüüüüüülaelaelaelaelae

ya dizilere ne dersiniz bir geceden hamile kalanlar eşime diyorum 1 bölümlük br diziye konuk olalım belki bizi bulu o şanş 1 kerede bitiririz işi çıldırmak üzereyim bütün dizilerde var 1 hamile :jeyyar:

valla yaa güleriz ağlanıcak halimize ..
aman boşverin allah dermansız dert vermesin napalım geçicek bugünler..

ayyyyy kızzz bu annelerimizzz acık uyanık olsayaaaaaaa valla bazen sırf bu konu yüzünden birbirimize giriyozzzzzkaydirigubbakcemile3

bende telefonda kızıyorum valla delü ediyor beni herkes öğrendi gari gidince rahat nefes alamıcam tatile gidemiyom türkiyeye ay milletin derdi bizim yatak odamız olmuş terslicem bundan sonra :oklava:

:roflol::roflol: ben bundan sonra hayvanlar ne yiyorsa onlardan yicem öyle kür yapcam hepsi doğurgan maşaallahhhkaydirigubbakcemile3

kuzu onlar ot ve saman yiyo şifalımı acep ??
bide benim görümcem aşılama yaptırıyo hersene tutuyo onunki .bide ucuz bizimki gibi değilki..kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnnn:1hug:

Şeniz

evet canım ya hiç ayrılma bizden..bizi bizden başkası anlamıyor çünkü...inşallah da çok ugurlu gelir sana.

sırnaşık şey canım benim..yaşlandık artık demi dermişimm:)))

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

sırnaşık şey artık bakma kızz insan sinir oluyo..fırlat çöpe gitsin...ben artık en fazla 10 dk bekleyip atıyorum...

hosgeldın canım benım....

hoşbulduk canlarım bu arada ben adet oldummmm....

birde bazı kdınlar vardır bu ayda hamile kaldım aldırcam gene yaa diyenler var ya sinir oluyorum milletin yanlışlıkla tek korunmasız ilişkiyle oluyor eşime diyorum korunuyormuş gibi yapalım diye ayyaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

Back
X