Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy aynen emoş yaaa..millet karnıma bakıyo tanıdıklar gıcık oluyorum..napıyosun diyo gözü karnımda..yok mu bişeyyyy...bigün koyacam yastıgı çıkarıvercem sonra al sana var dicem :))))

ayyyy alemsinn kızzz valla benimde aklıma geliyoo haaakaydirigubbakcemile3

ya dizilere ne dersiniz bir geceden hamile kalanlar eşime diyorum 1 bölümlük br diziye konuk olalım belki bizi bulu o şanş 1 kerede bitiririz işi çıldırmak üzereyim bütün dizilerde var 1 hamile :jeyyar:

hepimizin takıldığı noktalar aynı,dizi izlerken bile düşündüğümüz şey.bunu hamile olabilenler anlayamıyo işte.

bende telefonda kızıyorum valla delü ediyor beni herkes öğrendi gari gidince rahat nefes alamıcam tatile gidemiyom türkiyeye ay milletin derdi bizim yatak odamız olmuş terslicem bundan sonra :oklava:

melisam kız bugün seni çok merak ettim onca işimin arasında gelip baktım gelmemiştin

negatif cıkmış galiba hayırlısı tatlım inşallah bu ay pozitifi görürsün canım

birde bazı kdınlar vardır bu ayda hamile kaldım aldırcam gene yaa diyenler var ya sinir oluyorum milletin yanlışlıkla tek korunmasız ilişkiyle oluyor eşime diyorum korunuyormuş gibi yapalım diye ayyaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

ahhhhh sormaa kızz benim eltiii yanlışlıkla diyee 1,5 senede iki kere aldırdı bide benim bebek istediğimi bildiğpi halde gelip benden para istedi aldırmak içinnn gıcııııkkkkkk şeyyyy nefret ediyommm o günden sonraaalülülülülülü

yazık bizeeee kaydirigubbakcemile3 bizim hiç bebeğimiz olmadı abikaydirigubbakcemile3 öğrenci aşılama tüp bebeği varmı abi yokmu yazık bizeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahhhhh sormaa kızz benim eltiii yanlışlıkla diyee 1,5 senede iki kere aldırdı bide benim bebek istediğimi bildiğpi halde gelip benden para istedi aldırmak içinnn gıcııııkkkkkk şeyyyy nefret ediyommm o günden sonraaalülülülülülü

inanamıyorummm hemde 2 defaa istediği zamanda zorlanır ama 2 defa kürtaj çok riskli deilmi çocuğu varmı başka

kızlar bide derleryaa ay kocam ceketini atsa kalıyorum hamiş .çıldırıyorummm nasıl bir ceket anlamış değilim alsanaalsanasmile

ayy aynen emoş yaaa..millet karnıma bakıyo tanıdıklar gıcık oluyorum..napıyosun diyo gözü karnımda..yok mu bişeyyyy...bigün koyacam yastıgı çıkarıvercem sonra al sana var dicem :))))

ıyı fıkır derın sualkisalkisalkis yapmak lasım valla bazı ınsanlar haedıyo böyle bıseyı kuzumm....:oklava:

inanmıyorum yaa manyak bilmiyomu yöntem .bide utanmadan senden para istiyo böyleleri varya tam sopalık alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

canlarımm benimm acık işim varr geliyom birazdan kaçmayın bak biyere ben yineee 3 e kadar burdaytımm kocişi yine gece 2 de işe göndertcemm nöbet tutuyomm başında

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
EMOS8935, ebrar_53+, yelizipucu, yabadabadu, ezgim_ez, kardelen5233, aleyna84, __7n_bitirdin__, buurcuum+, ugurboncugum, DerinSu
uuuuuuu maşşallahhhhhhhhh ayy durun bakk sakın eksilmeyiiinnn

Back
X