Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar ben çıkıyorum,sahurda bakarım inş. size,çok felaket uykum var,kocamda davet etmişken gidim,sokilim yamacına.kaydirigubbakcemile3

canım 2-3 gündür kasıklarım geberiyor ağrıdan.. göğüslerim ağrıyor, birde kasıklarda aşırı bi şişkinlik var...belirtiler regl belirtileri ebrarcım..
sen öyle san canım bence hamişlik belirtileri bunlar
ben ilk hamişliğimde aynen böyleydi çok iyi hatırlıyorum doktorumu aradım dedim böyle böyle gel bakalım dedi .ben tabi efkarlı hiç unutmuyorum o dönem cengiz kurtoğlu yeni kaset çıkarmış bende cengiz hastasıyım açtım efkarlı efkarlı ağlıyorum .neyse gittim test yapıldı ben aptal değere bakmıyorumda hani bhcg değerleri yazan yer var yaa oraya baktım başta negatif yazıyo yaa iyce çöktüm gittim doktorun yanına olmadı dedim sema hanım aldı kağıdı dediki nasıl olmadı hamilesin ben şok tabi .neyse çok uzattım inşallah sende benim gibi şok yaşarsın
kızlar ben çıkıyorum,sahurda bakarım inş. size,çok felaket uykum var,kocamda davet etmişken gidim,sokilim yamacına.kaydirigubbakcemile3

kuzum yaa gidiyonmu
neyse hadi öptüm iyi geceler kaçta kalkıyosun sahura

herkesleri öptümmmmmmm
bende kuzum
Allah rahatlık vertsin opuyorumnanaktan
bi geçmişe bakiyim dedim başım döndü, çok hızlısısnız maşallahhhh
nasılsın canım görüşmeyeli opuyorumnanaktan

canım burda takip etmek zor oluyo ama yinede okuyo olmanda güzel
ben iyiyim tatlım sen nasılsın?yazdınmı bilmiyorumda nezamandır bebiş istiyosun

inşallah canım,, ben umutsuzluluğa kapılmak istemem ama doktorum yumurtan çatlamadı deyince ne bileyim benim aklıma hamilelik belirtileri hiç gelmiyor.. inan gündüz işte kendimi işe veremiyorum...rabbim sabrını versin....

ASİ için dua listemiz
EBRAR..............30
DERİN................30
ALEYNA.............20
AZRA..................20
PORTİ.................20
ZORX..................20
AYŞEN...............20
SAMYELİ.............20
BONCUK..............30
GÜLŞAH...............20
YELİZ...................20
SEYDAM..............20

Son düzenleme:
sonra görüşmek üzere kızlar, eşim işteydi geldi. yemek yiyip yatacağız. öpüyorum hepinizi de
tekrar görüşmek ümidi ve duasıyla :gitme:
TAMAM CANIM İYİ GECELER
ALLAH RAHATLIK VERSİN
canım anlıyorum seni inşallah tam tersi olcak
ALLAHIM güldürsün yüzünü
ben yatıyorum kzılar... öpüyorum sizi....

tamam canım iyi geceler opuyorumnanaktan

43 eksiğimiz var okumak isteyen bildirsin lütfen

Allah gönlüne göre versin canım
inşallah sorun yaşamazsın .düşük filanmı yaptın?

sağol canım... 3 kez düşük yaptım... 6 aylık bir bekleme sürem vardı... bu ay bitiyyor... yine olmassa tüp bebek yapıcaz artık... ramazanda bol bol dua ediyorum... bu arada sanırım arkadaşa bişeyler okuyorsunuz... bende okuyabilirim ne okunuyorsa... zamanım bol benim...

kız negüzel hayal bunlar inşallah nasip olur canım yaa
hepimiz böyle haykırırız

canım sen başlamışsın oruca ALLAH kabul etsin tatlışım opuyorumnanaktan

canım aynı kaderi paylaşıyoruz malesef benimde 3 düşüğüm var
araştırıldımı sorun varmı canım
ayetel kürsi okuyoruz tatlım istersen yazarım sanada çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…