- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
nanelişeker hoşgeldın cnm aramıza beklenmeyen tarıhını verırsen eklerım senı lısteye umarım ugurlu gelıropuyorumnanaktan
nanelişeker hoşgeldin canım
sen öyle san canım bence hamişlik belirtileri bunlarcanım 2-3 gündür kasıklarım geberiyor ağrıdan.. göğüslerim ağrıyor, birde kasıklarda aşırı bi şişkinlik var...belirtiler regl belirtileri ebrarcım..
kızlar ben çıkıyorum,sahurda bakarım inş. size,çok felaket uykum var,kocamda davet etmişken gidim,sokilim yamacına.kaydirigubbakcemile3
bende kuzumherkesleri öptümmmmmmm
bi geçmişe bakiyim dedim başım döndü, çok hızlısısnız maşallahhhh
nasılsın canım görüşmeyeli opuyorumnanaktan
sen öyle san canım bence hamişlik belirtileri bunlar
ben ilk hamişliğimde aynen böyleydi çok iyi hatırlıyorum doktorumu aradım dedim böyle böyle gel bakalım dedi .ben tabi efkarlı hiç unutmuyorum o dönem cengiz kurtoğlu yeni kaset çıkarmış bende cengiz hastasıyım açtım efkarlı efkarlı ağlıyorum .neyse gittim test yapıldı ben aptal değere bakmıyorumda hani bhcg değerleri yazan yer var yaa oraya baktım başta negatif yazıyo yaa iyce çöktüm gittim doktorun yanına olmadı dedim sema hanım aldı kağıdı dediki nasıl olmadı hamilesin ben şok tabi .neyse çok uzattım inşallah sende benim gibi şok yaşarsın
kuzum yaa gidiyonmu
neyse hadi öptüm iyi geceler kaçta kalkıyosun sahura
TAMAM CANIM İYİ GECELERsonra görüşmek üzere kızlar, eşim işteydi geldi. yemek yiyip yatacağız. öpüyorum hepinizi de
tekrar görüşmek ümidi ve duasıyla :gitme:
canım anlıyorum seni inşallah tam tersi olcakinşallah canım,, ben umutsuzluluğa kapılmak istemem ama doktorum yumurtan çatlamadı deyince ne bileyim benim aklıma hamilelik belirtileri hiç gelmiyor.. inan gündüz işte kendimi işe veremiyorum...rabbim sabrını versin....
ben yatıyorum kzılar... öpüyorum sizi....
asi için dua listemiz
ebrar..............30
derin................30
aleyna.............20
azra..................20
porti.................20
zorx..................20
ayşen...............20
samyeli.............20
boncuk..............30
gülşah...............20
yeliz...................20
seydam..............20
kızlar iyi geceler... bende eylül ayında hamilelik palnlıyorum... inşallah bu sefer sorun olmaz....
Allah gönlüne göre versin canım
inşallah sorun yaşamazsın .düşük filanmı yaptın?
kız negüzel hayal bunlar inşallah nasip olur canım yaaayy İİİNNŞALLAAAHH canım. Arka arkaya birbirimize yaarmışız. turkuaz, aleyna, ebrar teyze oluyonuz.
turkuaz: güloş ebrar aleyna vs. tyze oluyonuz.
aleyna: teyze oluyonuz.
ebrar: teyze oluyonuz.
liste uzayıp gider inşallah:roflol::1closedeyes:
kızlar bende bcıkıyrum artık RABBİM dualarımız orucumuzu kabul etsin İNŞALLAH
oruclu agzımla dua ediyorum RABBİM buradaki arkadaşlara içindede bana hayırlı saglıklı evlatlar versin İNŞALLAH
hayırlısıyla İNŞALLAH en kısa zamnda hamile kalıp kucagımıza almayı RABBİM bizede yaşatır İNŞALLAH
HAYIRLISIYLA İNŞALLAH
cok istiyorum ama hayırlısıyla olur İNŞALLLAH
sağol canım... 3 kez düşük yaptım... 6 aylık bir bekleme sürem vardı... bu ay bitiyyor... yine olmassa tüp bebek yapıcaz artık... ramazanda bol bol dua ediyorum... bu arada sanırım arkadaşa bişeyler okuyorsunuz... bende okuyabilirim ne okunuyorsa... zamanım bol benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?