Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ASİ için dua listemiz
EBRAR..............30
DERİN................30
ALEYNA.............20
AZRA..................20
PORTİ.................20
ZORX..................20
AYŞEN...............20
SAMYELİ.............20
BONCUK..............30
GÜLŞAH...............20
YELİZ...................20
SEYDAM..............20
TUGCAL...............20

Son düzenleme:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
TUGCAL........................................................................................30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)

Son düzenleme:
herşey araştırıldı canım... son düşüğümde genetik anomali vardı... tüp bebek merkezine gittik... memorial a... eşimle bende bir sorun çıkmadı... zaten başka da hiç bir sorun yok... sebepsiz düşük dedi doktorum... bir sefer daha deneyin dedi... yine olmassa tüp yapıcaz artık... çok zor gerçekten... biliyorsundur sende.... içimde hep bir korku şüphe var yine olmassa diye... üstelik hepsinde kürtaj oldum... kendim düşürmedim... kalp atışı durdu 10. hafta.... biliyorum ki Yüce Rabbim ne zaman Ol derse o zaman olacak.... sizdeki sorun ne...
bana da 20 tane yazabilirsin canım... ne zamana bitecek??? birde ne diye niyet ederek okuyorsunuz...

hoşbulduk canım...eylül ayı listesine yazabilirsin beni de... 30 eylülde inşallah gelmez kırmızılar....

Lısteyı düzenlıyodum ebrar cnm asının duası nezamana kadar bıtıcek cnm
ELİNE SAĞLIK KUZUM
BUARADA YAZIDA SÜPER OLMUŞ
CANIM CUMA AKŞAMI YAPARIZ DUASINI

canım anlıyorum seni çok zor gerçektende yaşamayan bilemez
peki pıhtılaşma testi yapıldımı canım benim düşüklerimin sebebi o mesela
canım tamam 20 tane yazıyorum cuma akşamına duamız var .asi arkadaşımızın bebişinin gelmesi için diye niyet edersin

canım anlıyorum seni çok zor gerçektende yaşamayan bilemez
peki pıhtılaşma testi yapıldımı canım benim düşüklerimin sebebi o mesela
canım tamam 20 tane yazıyorum cuma akşamına duamız var .asi arkadaşımızın bebişinin gelmesi için diye niyet edersin[/QUOTE]

yapıldı canım... genetik analiz,tiroid,şeker,rahim filmi,histeroskopi,eşime sperm analizi aklına ne gelirse hepsini yaptrıdık... hiç birinde anormallik yok... hatta son hamileliğimde test bile yapmadan kan sulandırıcı iğne vermişti başka bir doktor... istanbuldaki doktorum istedi araştırılmasını... meğersen pıhtılaşma falan da yokmuş....boşuna olmuşum o iğneleri...
20 taneyi aldım... yarına okurum Allah'ın izniyle haber veririm burdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…