Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

KIZLAR BUAY RAMAZAN DIYE DOKTORA GITMEKTEN VZGECTIM BUAY B.T.Ç.KÜRÜNÜ YAPIYORUM OVÜLASYON GÜNÜNDE YAKI YAPISTIRICAM BELIME ADACAYI ICIYORUM BIDE TABI BERSUM SAGOLSUN PRESEED KULLANCAM INSALLAH RABBIM DOKTORA GITMEDEN BEBİŞİMİ YOLLAR BUAY BANA COK IHTIYACIM VAR BEBEGIMLE YEPYENI BI BASLANGICA:gitme:
BANA ÖYLE UZAKLARDAN BAKMASINDAN YORULDUM GELSE HISSETSEM ICIMDE KOKLASAM DOYADOYA MIS KOKUSUNU CEKSEM ICIME YANAKLARI YARA OLANA KADAR ÖPSEM :çok üzgünüm::a015:

walla doğru diyon... bi tek sabah 10 dk kocişi işe yolcu etmek için kalktım... sonra 1 e kadar uyumuşum... bi iyi oldu öyle.... serinde oturmak gibisi yok... gündüz ev cehennem gibi sıcak oluyo çünkü....

yapıldı canım... genetik analiz,tiroid,şeker,rahim filmi,histeroskopi,eşime sperm analizi aklına ne gelirse hepsini yaptrıdık... hiç birinde anormallik yok... hatta son hamileliğimde test bile yapmadan kan sulandırıcı iğne vermişti başka bir doktor... istanbuldaki doktorum istedi araştırılmasını... meğersen pıhtılaşma falan da yokmuş....boşuna olmuşum o iğneleri...
20 taneyi aldım... yarına okurum Allah'ın izniyle haber veririm burdan....[/QUOTE]
canım negüzel bişey olmamasıda sevindirici gerçi insanın aklında hep soru oluyo bişey yokda neden olmuyo işte orası bizi aşıyo RABBİMİN bildiği bişey var elbet çok zor ama beklemek zorundayız inşallah bidaha yaşamazsın bide kötü düşünme hamiş kalırsanda busefer olucak bebişim kalıcak benimle dee bende kalırsam öyle yapmayı düşünüyorum
tamam tatlım saolşimdiden ağzına sağlık
sahuru bekliyorum canım... ondan ayaktayım.... orucun yarısını uykuda geçirmek işime geliyo....zemuszemus
sende bizdensin yani bugece bol bol muhabbet ederiz kaydirigubbakcemile5

offf boncuğum deme yaa içim çok tuhaf oldu inanki bazen bende diyorum bi içime çeksem kokusunu doya doya öpsem
inşallah sana vesile olur kürler canım ALLAHIM daha fazla bekletmesin :Saruboceq:

tugcal bende aynı valla bugün 1:30da kalktım ohhh mis gibi yarı gün bitmiş oldu kaydirigubbakcemile3
ALLAH affetsinde yoksa vakit geçmiyoki

bugün bir kanalda bir hoca konuşuyo dedi ki günle uzun olduğu için hepsi olmamak kaydıyla gündüzleri uyumakta sorun yokmuş... eee bizde 1 de kalktığımıza göre 7 buçuk saat oruç tutuyorz yani....

tugcal takviminde yazan şey ilgimi çekti özel değilse anlatırmısın?
eşinle tanışma hikayenizmi yoksa

yok tatalım özel değil... eşim benim ilk aşkım... hatta tek aşkım diyim... 13 yaşındayken aynı okuldaydık biz... flört ediyoduk... yani o yaşta bizim flörtümüz tabi sınıf kapısında konuşmaktan ibaret... sonra bu beni terk etti... ergenlik bunalımına girdi... ben sana layık değilm falan filan... ama ben nasıl üzüldüm anlatamam... hala o günleri konuştuğumuzda burnumun direği sızlar... sonra gel zaman git zaman liseden mezun olduk... okrkenki dönemde hiç konuşmuyoduk ama ben deli gibi aşıktım yine de... üneversite falan derken aradan 12 sene geçti... facebookta buldum bunu ben... tabii içim kıpır kıpır... hemen arkadaşlık yolladım... buda önceki gece rüyasında beni görmüş...face den arıcakmış beni... ben önce davranmışım.... böylece önce netten konuşmaya başladık... sonra mesaj buluşma falan derken 6 ay sonra kendimizi nikah masasında bulduk... o yüzen ticker ın öyle... çünkü face de hiç aklımda değilken başka bir ortak arkadaşımızın listesinden gördüm.... Allah takdiriyle tekrar kavuştuk birbirimize....

Ebrarım sen tefrıcıyeye 100 tane yaz bana ama bıtınce okucam gercekten böyle ıcıme sınmıyo kendımı kötü hıssedıyorum abdest almadan okumucam ozaman kadar bıtmez zaten

ebrarcım senin de işin zor canım ya hem oruç hem misafir heleki bu sıcakta... yakın akranban falan mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…