Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Yaa bugün 2,5 du kalktığım
gerçi kocişi yolladım önce sonra uyuyamadım
uyuyuncada bi baktım nerdeyse ikindi olmuş

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sen ne diyon kız,orucu uykuya tutturmuşun yavvv,gün içerisinde geri uyumak güzelde,o kadanda uyuman yavvvv.

Tamam kızlar hadi kaçalım
kardeloş öptümmm hayırlı sahurlar kuzum
tugcalım evet hemen gidip çayımı koyuyorum sanada hayırlı sahurlar öptümmmm

hah bende öyle yapıyom ama pek uyuyamıyorum eve gelincede,bi yarım saatle idare ediyoz artıkın.

Selam canlar. Nasılsınız? Ben çok iyiyim çünkü akşam eskişehir'e annemlere gidiyoruuuuuuuuuuzzzz. Olleeeyyalkisalkisalkis Hafta sonu orada olucaz. Giremeyebilirim beni merak etmeyin. sizi çok seviyorum. Hepinizi öptüümopuyorumnanaktan

selam kızlar,cumanız mübarek olsunn
zeynepcim,porticim salı günü hayırlı haberlerle gelirsiniz inş
eboş tutişin izinliydi dün ama mahvoldum madem oruç tutmutorum bari camları falan siliyim dedm dip köşe temizledim çok şükür bitti.. bu arada gecelri davulculuk yapıyorsunuz boncukla hee:)
tugcal ve haletrn sizler de hoşgeldiniz
aleyna dr git cnm ihmal etme,çok geçmiş olsun
samyelim cnm kırmızılar gelmiş,üzme kendini emi hayırlsıı olsun
günümmm sende hayırlı haberlerle gel kuzum,bebişini gör...
deriniiimm naber kuzu cee diyip çıkmışsın :)Allah'a emanet ol
gulsahcım gözünaydın hayırlı yolculuklarr sana da...
eee kzlarrr nabersiniz,yaa abla bu arada ben 100den başka okuyamadım tefriciye:kedi:

slm canlarım nasılsınız bakalım cumanız mübarek olsun dilerim dualarınzı kabul olsun gece neler kaymatmışsınz boncuğum bu akşam davulunu duyamadım yoksa sen çalamdınmı geçmişide okuyamadım o kaadr yoğunumki anlatamam bi fırsat bulup giremiyorum akşamlarıda misafir geliyo çay içmeye eşimin arkadaşları sonrada uyaya kalıyorum ama çok özledim si,zinle sohbet etmeyi hepininz seviyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…