Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
TUGCAL........................................................................................30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)

naneliseker cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın:Saruboceq:
turkuazım davulcu olduk ya kaydirigubbakcemile3senıde beklerız bı sahura davul calmaya
gökcem sanada hayırlı cumalar cnmopuyorumnanaktan
portaklcım umarım hamıssındır cnm ınsallah:Saruboceq:

gülsahcıgım hadı gözün aydın cnm keyfını cıkar
bersum sende gıdıyordun cnm sanırım dıkkatet kendıne sende keyfını cıkar bol bolopuyorumnanaktan

slm kızlarrr nasılsınnzzz ya ben hıc ıyı degılımm cook moralım bozuk belkı hatırlarsınz 2 ay olmadı daha esımın abısını evlendrmıstık esı hamıleymıs hemen oluvermıs aslında onun hamıle olmasına sevındım ıkısını de sevıyrum Allah aratrmadan verdı onlara ama esım cok kotu oldu once bellı etmedı bana ama dun ıste tam yatacktık bı de baktım aglıyo o kdar kotu oldum kı anlatamam sana bı cocuk veremedım dıyo cok uzuldum sarıldık agladık beraber dayanamdım onun gozunden akan yasa ben de agladım onunla beraber kızlar ne yapmalıyım bılmıyrm onu hıc boyle gormedım bu durumla ılk karsılastıgımız zaman bıle bu kadar kotu olamamıstı ben o kadar guclu degılım onu cok ıyı tesellı edemıyrm ona hep dıyrm onemlı olan bızım sevgımız ve daha hersey kesın bellı degılkı dıyrm hıc bısey olmasa tup bebek sansımz var dıyrm Allahım yardım etsın bıze ne dıyım...

cnm ezgım benım hıc kolay degıl bende yasıyorum aynı seyı bende güçlü degılım esım bazen dıle getırıyor ama hep ıcıne atıyor aslında esının ıcıne atmaması ıyı bısıy destek olalım dıyoruz ama kendı adıma ben zaten cok dert edıyorum allahım yardımcımız olsun cnm neyapalım allah büyük

ezgicim ya inan okurken gözüm mafoldumbendoldu yemin edrim
bizde duyunca hamile haberi bizde cok kötü oluyoz eşim belli etmemeye calışıyo ama anlıyorum ben

canım ya sen güçlü ol eşine morel ver canım senin desteyine cok ihtiyacı var

hepimiz aynı dertle ugraşıyoz canım ok zorrrrrrrrrrrrrrrr İŞİMİZ biliyorum mafoldumben

RABBİM bu mübarek ay hürmetine bize bebeklerimizi verir İNŞALLAH

SELAM KIZALR

turkuazcım sagol canım ilerlerse agrım giderim dr artık teşekkür ederim canım

nanelişeker gecmiş olsun baban rahatsızlanmış RABBİM şifa versin İNŞALLAH

boncugum selam canım nasılsın

ben okudum 20 tane duamı RABBİM kabul eder İNŞALLAH

sagolun kızlar ınsalhh ya Rabbım kımsenın kucagını boz bırakmasın o kdar cok ıstıyokı baba olmayı dayanamıyrm ona onun uzulmesıne uzuluyrmm bılıyorum hersey gececk ıyı olack ama zamanı var ıste Rabbım sabır versınn bızlere...

naneliseker çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
turkuaz iyiyim canım çok tşk ederim Fakat çarşıya gitmiştim kendimi burda bırakmışım iyimi kapatmadan gitmişim akılsız kafamkaydirigubbakcemile3 cevap gelmeyince darılmamışsındır umarım.
ezgim_ez umudunu kaybetme arkadaşım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah hepimiz anne oluruz en kısa zamanda inşallah.

ezgim umudunu kaybetme canım ne olur kendini çok yıpratma ne kadardır bu özlemle yanıyorsun bilmiyorum ama bende 28 ay bekledim oldu mu olacak mı diye kimi zaman ağladım kimi zaman dünyayı kendime zindan ettim ama tamda hiç aklımda olmadığı ay aşılama olacakken geliverdi mucizem...mucizelere inan seninde kapını çalacak bebişin dualarım sizinle ....

evet canım beb eskişehirliyim annemlere gidicez 2 haftaya bir gidiyoruz yakınız bende öğretmenim tatilin çoğunu esk de geçiriyorum annemler gökmeydan da oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…