evet canım beb eskişehirliyim annemlere gidicez 2 haftaya bir gidiyoruz yakınız bende öğretmenim tatilin çoğunu esk de geçiriyorum annemler gökmeydan da oturuyorlar
hayırlı cumalar bersuu
kızlar ben cıkıyrm...soyle guzel bı sofra hazırlayayım esıme onun sevdıgı yemeklerden kendınızıe ıyı bakın gorusruzzz..opuyorumnanaktan
gelirim cnm inşnaneliseker cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın:Saruboceq:
turkuazım davulcu olduk ya kaydirigubbakcemile3senıde beklerız bı sahura davul calmaya
gökcem sanada hayırlı cumalar cnmopuyorumnanaktan
portaklcım umarım hamıssındır cnm ınsallah:Saruboceq:
tahmin edebiliyorum halini,inş olumludur cnmİnşallah turkuazcım
Ben çok heyecanlıyım
kafayı yemek üzereyim hamile miyim değil miyim diye düşünmekten :))
ezgicim aynı şeyleri bizde yaşadık tek fark eşim benden gizli ağladı,eşimden küçük kaynım ikinci ayda öğrendik...Allah yardımcımız olsun çok zor aslındaslm kızlarrr nasılsınnzzz ya ben hıc ıyı degılımm cook moralım bozuk belkı hatırlarsınz 2 ay olmadı daha esımın abısını evlendrmıstık esı hamıleymıs hemen oluvermıs aslında onun hamıle olmasına sevındım ıkısını de sevıyrum Allah aratrmadan verdı onlara ama esım cok kotu oldu once bellı etmedı bana ama dun ıste tam yatacktık bı de baktım aglıyo o kdar kotu oldum kı anlatamam sana bı cocuk veremedım dıyo cok uzuldum sarıldık agladık beraber dayanamdım onun gozunden akan yasa ben de agladım onunla beraber kızlar ne yapmalıyım bılmıyrm onu hıc boyle gormedım bu durumla ılk karsılastıgımız zaman bıle bu kadar kotu olamamıstı ben o kadar guclu degılım onu cok ıyı tesellı edemıyrm ona hep dıyrm onemlı olan bızım sevgımız ve daha hersey kesın bellı degılkı dıyrm hıc bısey olmasa tup bebek sansımz var dıyrm Allahım yardım etsın bıze ne dıyım...
sana da hayırlı cumalar,hayırlı yolculuklar bersuukızlar az sonra eskişehire gideceğiz annemlere gitmeden sizlere hayırlı cumalar diyeyim dedim
naneliseker çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
turkuaz iyiyim canım çok tşk ederim Fakat çarşıya gitmiştim kendimi burda bırakmışım iyimi kapatmadan gitmişim akılsız kafamkaydirigubbakcemile3 cevap gelmeyince darılmamışsındır umarım.
ezgim_ez umudunu kaybetme arkadaşım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah hepimiz anne oluruz en kısa zamanda inşallah.
yok canım maalesef esk de değiliz afyondayız tayin nedeniyle ama yakınız çok şükür bu arada bende sınıf öğretmeniyim tam meslektaşmışız
naneliseker çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
turkuaz iyiyim canım çok tşk ederim Fakat çarşıya gitmiştim kendimi burda bırakmışım iyimi kapatmadan gitmişim akılsız kafamkaydirigubbakcemile3 cevap gelmeyince darılmamışsındır umarım.
ezgim_ez umudunu kaybetme arkadaşım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah hepimiz anne oluruz en kısa zamanda inşallah.
ezgim umudunu kaybetme canım ne olur kendini çok yıpratma ne kadardır bu özlemle yanıyorsun bilmiyorum ama bende 28 ay bekledim oldu mu olacak mı diye kimi zaman ağladım kimi zaman dünyayı kendime zindan ettim ama tamda hiç aklımda olmadığı ay aşılama olacakken geliverdi mucizem...mucizelere inan seninde kapını çalacak bebişin dualarım sizinle ....
turkuaz sağol canım yolculuk dileğin için. Az sesin çıksın kız nasılsın
çok şükür cnm işteyim o yuzden hem kısa hem de geç yazıyorum kaydirigubbakcemile3
bersu ve gülşeh hayırlı yolculuklar kızlar
güle güle gidin güle güle gelin İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?