Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hayırlı cumalar bersuu
kızlar ben cıkıyrm...soyle guzel bı sofra hazırlayayım esıme onun sevdıgı yemeklerden kendınızıe ıyı bakın gorusruzzz..opuyorumnanaktan

evet canım beb eskişehirliyim annemlere gidicez 2 haftaya bir gidiyoruz yakınız bende öğretmenim tatilin çoğunu esk de geçiriyorum annemler gökmeydan da oturuyorlar

ha sen hem eskişehirlisin hem eskişehirde öğretmensin hem annem yakıncacık ne güzel zemuszemus
Ben Bursada oturuyorum sınıf öğretmeniyim burda çalışıyorum. Annemlere fırsat buldukça gidiyoruz. Ama çok yoğun çalıştığımız için daha çok annemler bna geliyo yerimseniben

bende çıkayım kızlar evi toparlayım götüreceklerimizi hazırlamam lazım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ebroşum karşılaşamadık çok öptüm canımmmmm

yok canım maalesef esk de değiliz afyondayız tayin nedeniyle ama yakınız çok şükür bu arada bende sınıf öğretmeniyim tam meslektaşmışız

hayırlı cumalar bersuu
kızlar ben cıkıyrm...soyle guzel bı sofra hazırlayayım esıme onun sevdıgı yemeklerden kendınızıe ıyı bakın gorusruzzz..opuyorumnanaktan

ezgim_ez Allaha emanet ol. Kendine de eşine de çok iyi bak sana da kendimize de kısacası hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Hadi bakalım kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

gelirim cnm inş
İnşallah turkuazcım
Ben çok heyecanlıyım
kafayı yemek üzereyim hamile miyim değil miyim diye düşünmekten :))
tahmin edebiliyorum halini,inş olumludur cnm
ezgicim aynı şeyleri bizde yaşadık tek fark eşim benden gizli ağladı,eşimden küçük kaynım ikinci ayda öğrendik...Allah yardımcımız olsun çok zor aslında

kızlar az sonra eskişehire gideceğiz annemlere gitmeden sizlere hayırlı cumalar diyeyim dedim
sana da hayırlı cumalar,hayırlı yolculuklar bersuu

yok cnm merak etme sen,hayırlı yolculuklarr

yok canım maalesef esk de değiliz afyondayız tayin nedeniyle ama yakınız çok şükür bu arada bende sınıf öğretmeniyim tam meslektaşmışız

amaannııınnn sınıf öğretmeniyiz ikimizde hemde
daha etaylı konuşuruz canım hazırlan sen annemlerde Eskişehirde yunuskentte oturuyorlar bilirsin. Hadi kolay gelsin canım görüşmek üzere.

turkuazcım canım benim canım benim nerdesin. yazmışsın bana canım ama ben akılsız çarşıya giderkene burda unutmuşum kendimi kapatmamışımkaydirigubbakcemile3

arkadaslar cok sagolun bana moral verıyrsunz bu yuzden sevıyrm buraya rahatca derdımı paylasıyrm ben yaklasık 1 yıldr özlemı cekıyrm kavusurz ınsallh en kısa zamanda bebeklerımıze evet bersum mucızelere ınanıyrm bende anne olucm bunu hıssedıyrm ama sabırsız davranıyrm ve esım cok uzuluyo onun ıcın bende kötü oluyrmm Allahım yardımcımz olsun ınsallh bu mubarek ayın hurmetıne dualarımzı kabul buyursun ınsallh...

çok şükür cnm işteyim o yuzden hem kısa hem de geç yazıyorum kaydirigubbakcemile3

hıı tamam canım benim haydi bende çıkayım ozaman bersuu gibi hazırlanmam lazım kaydirigubbakcemile3
çok öpütüm sizleriopuyorumnanaktan görüşürüüüüzzyerimseniben

aleynam ıyıyım cnm sagolasıns ende umarım daha ıyısındıropuyorumnanaktan
ebrarım gecmısemı daldın kızya ebusum cnm pızza cektı varmı yaptıgın bı tarıf ınternettekılere güvenmıyorum

selam boncuğum geçmişi okuyorumda cevap veremiycem kimseye ama kusuruma bakmasınlar
bankada işim vardı dışarı çıktım offf yanıyo valla kurudum resmen yaa .ah bi su içseydim şimdi :))
kafam bile yerinde değil neyazdığımı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
pizza tarifi yok hiç kuzum yaa ben genelde hep hazır alıyorum okadar maharetli değilim malesef

boncuğum çıktım zaten kuzum inan aklım almıyoki zaten okuyom ama boş işte ay bana noluyo yedim kafayı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…