Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

GÜLŞAH VE BERSUM iyi yolculuklar güzeller
allaha emanet olun
buarada gülşaha dua yazmıştım görmedi galiba neyse başkasına veririz

ASİ için dua listemiz
EBRAR..............30
DERİN................30BİTTİ
ALEYNA.............20bitti
AZRA..................20bitti
PORTİ.................20
ZORX..................20bitti
AYŞEN...............20
ASİ.....................20
BONCUK..............30bitti
BERSU................20BİTTİ
YELİZ...................20bitti
SEYDAM..............20
TUGCAL...............20bitti
MAVİ2505.............23bitti

LİSTEMIZ BITMISTIR CUMA AKSAMI INSALLAH DUASINI YAPICAZ

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3ben hıc acıkmadım ve susamadım zaten zayıflamak ıstıyorum ıftardadamı yemesem acabakaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
su yokmu kız sızın evde tüh burda olsan verırdım ben sana susempatiksalakcinni:asigim:
saka bıyana bende yedım kafayı:tomato:

ebusum bgn duasını yapıcagımıza emınmısın daha eksık var bende bgn yelızın duasını bıtırıcem bı kısmı bıttıde
bersum ben sana yazdım ama görmedın ıyı yolculuklar tatlım tekrar tadını cıkar bebişede dıkkat etopuyorumnanaktan

bersum ay sevindim canım karşılaştığımıza nasılsın kuzum ?
boncuğum aşk olsun delürtcenmi beni bende acıkmıyorum zaten yaa su olayı bitirdi beni

boncuğum zaten inceciksin kilo mu vercen bi de deli kız
susuzluk herkesin ortak sorunu heralde allah yardımcınız olsun en iyisi evden çıkmamak galiba

boncuğum yok bugün dua yapamayız kuzum bikere asi yok ortada kaydirigubbakcemile3
yarına kalıcak zaten eksikler var şimdi gülşahında haberi olmadığı için okumadı tabi .onunkinide başkasına vermemiz gerek .bende hiç güç yok ne yapcaz bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

bersum almısım kılo cnm ya ramazandan ıstıfade edıp verım su kıloları sonra bebiş olursa hoş nezaman olcaksa hazırlık olurbilmiyorumkismileaman benımkıde laf ıste olsunda 100 kılo olum

ay ne bilim boncuğum facedeki fotolarında çok hoş gözüküyorsun hatta çıtı pıtı o yüzden şaşırdım canım tabi sen kendini nasıl iyi hisseedeceksen öle yap canım

bersum benım oruc basıma vurdu tatlım sacmalıyp duruyom ıste ne kılo vermesı bıde dıyetelmı ugrasıcaz bukadar derdın ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…