- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kızlar neden yazmıyorsunuzzzz hepiniz?
yazdıklarınıza gülmekten yazamıyorum ki,ne kadar ben gibi düşünenler varmış öyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar neden yazmıyorsunuzzzz hepiniz?
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
EMOS8935, ebrar_53+, yelizipucu, yabadabadu, ezgim_ez, kardelen5233, aleyna84, __7n_bitirdin__, buurcuum+, ugurboncugum, DerinSu
uuuuuuu maşşallahhhhhhhhh ayy durun bakk sakın eksilmeyiiinnn
inanmıyorum yaa manyak bilmiyomu yöntem .bide utanmadan senden para istiyo böyleleri varya tam sopalık alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
yazdıklarınıza gülmekten yazamıyorum ki,ne kadar ben gibi düşünenler varmış öyle.
burdayız burda menemen bardakları gibi sıralandık -tatlicadiarzu-
gercektenmı kuzum yaff neyse bır dahakı aya ınsallah canım benım hayırlısı herseyın
YELİZİM züldüm yaa sağlık olsun ama inşallah gelecek ay gelir meleğin bitanem opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım İNŞALLAH bu ay gelmez kırmızılaropuyorumnanaktan
vallaaa bende deli oldummm korunmaya hazır deilmiş kocasıı bak bak korkuyomm sprel taktırmaya demiyoo zaten şişkoo hapta kullanmak isteemiyooo nese gelicem şiödi dur kısss sinirlendim bak şimdi yineee:mymeka:alsanaalsanasmile
azcık cadolozumda ben kusuruma bakmayın artık ne güzel güldürebiliyorsak şekerparemolumunekankayizsmile
ben hiçkimseye sormam bebek varmı yada düşünüyormusunuz diye millet cakcak soruları sıralıyor valla yok doktora gitseniz ya yok bilmemne
yok,çok neşelisin maşallah,Allah bozmasın canım.
canım inşallah yaa benim derdimde o inanki..mafoldumbenhoşbulduk canımm..
inşallah canlarımmm.....yaş kemale ermedennn doğurabilsem iyi olacakkkk![]()
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vermeseydin kız kürtaj parası sendemi ortak olcan onun günahına şapkayla korunsun onlarda hayret bişey ya:roflol:
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmileay kızlar nedıcem bgn yolda herkesı gördüm tanıdık ya delı oldum anlatamam kımı dıyor doktora dur tedavı ol kımı dıyo bebegı al kucagına bulassın ay ebn ıstemıyorum dedıkce üstüme geldıler nefret edıyorum ya böyle cahıl ınsanlardan:sinifsinif:
aynen canım önce bişeyin varmı yani hamilemisin yok dersin sonra düşünmüyonuzmu
sonra olmuyomu sonra doktora gidin sonra sorun kimde işte böyle sıralı sorular hiç sorarken sıkılmıyolarda yaklava:
aynen canım önce bişeyin varmı yani hamilemisin yok dersin sonra düşünmüyonuzmu
sonra olmuyomu sonra doktora gidin sonra sorun kimde işte böyle sıralı sorular hiç sorarken sıkılmıyolarda yaklava:
amin canım amin ama nerde bende neşe kalmadı valla önceden daha beterdim :CüvCüv:
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
delülerrr size nee demi ama yaaa
canım bebiş oluncada ikinciyi düşün niye yapmıyosun derler .olun olursa sünneti nezaman derler bitip tükenmez yani..alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile