Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım inşallah yaa benim derdimde o inanki..mafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şapka yeni korunma yöntemi bebikler olursa deneriz haaa kaydirigubbakcemile3

yok be incirli kekim diğerini yazmaya dilim varmadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yeni değil yani yöntemaklinialirimsmile

ay kızlar nedıcem bgn yolda herkesı gördüm tanıdık ya delı oldum anlatamam kımı dıyor doktora dur tedavı ol kımı dıyo bebegı al kucagına bulassın ay ebn ıstemıyorum dedıkce üstüme geldıler nefret edıyorum ya böyle cahıl ınsanlardan:sinifsinif:

iyilik yaptıklarını sanıyolar ama daha cok bizleri kırıyolar farkında deyilller aslında

zaten niye yapmıyorsun sorunmu vs vs diye soranların hiç sorunsuz çocuğu oluyor sorsan yumurtlama günü nedir desen bilmez ne yaparsan ozaman oluyor ya çocuk biz bilmiyoruz bu işi bizzzzzzz:olmaz:

ayy cidden yaa insanların bize ettikleri saymakla bitmiyo kıslar..düşüncesizlik işte..düşündüklerinden konuşsalar bile sinir oluyosunuz dimi...yani ben bebek konusunu kafama takmıyorum insanların benim hamile olup olmadıgımı taktıgı kadar...bide en uyuz oldugum mesela soruyo ya birisi varmı bişey..ama o soru başka şekil hiç sorulmaz "VAR MI BİŞEYYY!!!" yok diyorum...acır gibi "olsun olsun gençsiniz daha"akannehir
yaa ben gocunmuyom mübarek sana noluyoooo:mymeka:

aynen yaa delüüü ederler adamı .ben bazen özellikle ne varmı diyorum?bebiş diyolar bende yok yok göbüş oo diyorum..
off allahım aklımıza mukayet ol yarabbim..

ıyı fıkır derın sualkisalkisalkis yapmak lasım valla bazı ınsanlar haedıyo böyle bıseyı kuzumm....:oklava:

aynen yaa delüüü ederler adamı .ben bazen özellikle ne varmı diyorum?bebiş diyolar bende yok yok göbüş oo diyorum..
off allahım aklımıza mukayet ol yarabbim..

alsanaalsanasmile uyuzlar yafffohaoldumsmile

geldim ben kızlarrrrrrrrrr eee nerde kalmıştıkkk bişiyy kaçırdımmıohaoldumsmile

yaa ben korunmadığın zaman hemen hamile kalın ır sanıyodummkaydirigubbakcemile3 ama çok zormuşş yaaa

Back
X