Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar mesajları daha iyi takip edebilmek için mesaj ayarlarını yükseltin bende mesela 40 mesaj görüntüleniyo hemen size anlatıcam..

uyumakla kalsa yine iyi birde horluyor ki ne horlamak sabaha kadar onu dürtmekten ben kendimden geçiyorum uyuyorum önce o yatsın benimde çok uykum gelsinki onu duymayayım

bende uyandırıyorum horlayınca birde sürekli kay azcık ya diyip duruyorum benim sıpaydi köşede iki büklüm kalıyor bende deli yatmaya devamkaydirigubbakcemile3

kızlar kullanıcı panelinden ayarlar bölümünde seçenekleri düzenle var orda mesaj görüntüleme 40 taneyi seçin çok daha kolay olur .inşallah anlatabilmişimdir..

kıslarr ben müsadenizi isticem...işlerim var biraz sonrada yatıcam...
görüşürüz canlar Allaha emanet olun..şu milleti de takmayın kafaya öptümŞeniz
kaydirigubbakcemile4

kıslarr ben müsadenizi isticem...işlerim var biraz sonrada yatıcam...
görüşürüz canlar Allaha emanet olun..şu milleti de takmayın kafaya öptümŞeniz
kaydirigubbakcemile4

güle güle cnmcım tatlı rüyalarr milletiii varrryaaaa amannnnnnn bizim derdimiz onlarıı geriyooo:kızgın:

hadi yaa :umursamaz:
benimki hala film izliyo bugün 3cüncü filmi bittimi oda der yatalım..

baksen patavatsıza alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sanki kendi yaşamamış bugünleri allah akıl versin bizede sabır..

aynen canım ya ınsanlar boyle ıste laf soylemekten gocunmuyorlar hıc ne yapalım yaff mıllet soylsın dursun...

kızlar kullanıcı panelinden ayarlar bölümünde seçenekleri düzenle var orda mesaj görüntüleme 40 taneyi seçin çok daha kolay olur .inşallah anlatabilmişimdir..

ayy ewet iyi oluyo böle kalabalık olunca ama tek tük oluncadaa yazı yazcam diyee aşayaa ine ine bi hal oluyo insan:roflol:

kızlar hepinizle tanıştığıma memnum oldum yarın gece yine gelirim aranıza sabah erkenden spora gitmem gerek hepinize tatlı rüyalar..............

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
YABADABADU...................................................................... 15 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVİ2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELİN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELİ26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZİZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
İNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:
YELİZİPUCU.................................................................................1 HAZİRAN
MIZMIZ:..................................................................................... 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34:........................................................................ 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZİRAN
DERİNSU :.................................................................................. 15 HAZİRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMİŞLERİMİZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :....................................GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X