Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbulduk ezgicim naber
ıyılık dıyelım canım oyle olsun ama daha ıyıım bıkacgune goree..
ezgicim nasılsın canımm he kızz uyuttuk kocişlerii kaçtıkk buraya gerci benimki daha uyumadııı da uyuyacak ya uyuyacak ya uyuyacakkk hahahahaha
ıyı yaptın kız zaten bızı anca burası paklıyo yoksa kımseye derdımızı anlatamıyrz anlamıyrlarda zaten anlamalarınıda beklemeıyrm..
çok bunaldım kızlar yaaa,gerçekten çok bunaldım,tam 34 aydır hiç durmadan uğraşıyorum,ama olmayınca olmuyo.
canım benım oyle deme yıllarca beleyenler var hıc hamıs olmadan yıne sen hamıs olablıyrsun bunu bılıyrsun en azından ve emın ol hıc beklemedıgın bı anda gelecek bebegın cunku sende coookk ama cook stres yapıyrsun o yuzden sbret tatlım cok dua et bu mubarek ayın hurmetıne ınanın hepınıze cok dua edıyrm bazen ısmen bazen tpoluca dualarımdasın ınsallhh hepımın hamıs olucaz...
selam kızlar ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınız bakimmm

hosgeldın aleynam ıyız ınsallhh sen nasılsınn bakayım..

evet bende çok fazla stres yapıyorum hemde,ama elimde değil,etrafımda,gözümün gördüğü her yerde,çocuk ve hamile görünce dayanamıyorum,hiç evden çıkmasam,tv yi açsam,her dizide hamile,her programda hamile,hamile,elimi sallasam hamileye çarpıyo,benimde aklıma geliyo,hayattaki tek hedefim anne olmaktı,hep kendimi buna hazırlamıştım çünkü.
evet ben hamile kalabiliyorum ama literatirde hamilelik kabul edilmiyo,tüp bebek aşamasının dışarda döllenmişini ben içerde yaşıyorum,tutmayan bölümü gibide sonlanıyo,yani sizden bi farkım yok,hatta tüpte bile tutmama ihtimali o kadar yüksek ki.mafoldumbenmafoldumben

ezgim azram hoşbuldum kızlar iyiym hamd olsun

zeynebe cok üzüldüm ben cok inanmıştım olucagına banada umut olmuştu ya

hayırlısı demek ki zamnı deyilmiş

kardelen kız karar aşamasındaymışsın nacizane fikrimi söyliyim canım

bence bu ay başlama ramazanı bitir ALLAHIN İZNİYLE ondan sonra tedavine başla

ben olsam öyle yapardım

yanlış anlama beni canım ibadetini engelliycek görümcemde ramazanda yaptırdı bi hayır göremedi

sanki aylar bitmiş gibi bu ayı secmenin ne anlamı var yaaa

evet canım o konuda haklısın ınsan bıraz dusuncelı olur ama dedıgın gıbı kımse ınce fıkırlı degıl duusuncelı degıl oyuzden bosver onları bılıyrm demesı kolay ama kardelenım bunları asmamız lazım bızım bu boyle dedı su boyle soyledı dıye kendımızı harap edıyrz sadece ve bebegımz ıcınde konsantre olamıyrz cok afedersın ama bırlıkte olurken bıle bebek ıcınmıs gıbı gırıyrz daha en basından kendımızı strese sokuyorrz bu sefer olurmu acaba ama ıste bunlar olmamalı canım benım stresten bı kacabılsk hersey ıyı olack ama

kardelen aşk olsun kız

hepimiz aynıyız konuşarak rahatlıyoz işte birbirimize söylemessek kime söyliycez

fikir edinmiş oluyoz işte ne güzel

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmile

tamamiyle katılıyorum canım işte o zoru başarırsak cok iyi olcakta başara bilene aşkolsunnnnnnnn

Son düzenleme:

aslında bi yandan öyle düşünüyorum aleyna ama ben 33 e merdiven dayadım canım,25 yaşımda olsaydım,hiç düşünmez bir iki sene bile bekleyebilirdim inanki.
tabi genede kararsızım,dr la görüşcem,eğer üstten ultrason yapabiliyosa,iğnelerimide akşam vurursam,zaten süreli ilişki olcak,jel melde kullanmıcama göre,bir iki gün oruç tutamam en fazla,ben apdest alana kadar,muhtemelen bayada büyür yumoşlarım.
belkide yarın vazgeçerim,beklerim.alsanaalsanasmilebu bana gelsin,hatta bu da:mymeka:

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmile

tamamiyle katılıyorum canım işte o zoru başarırsak cok iyi olcakta başarana bilene aşkolsunnnnnnnn

sorun o nu başarmakta zaten,ama ezgicim dediğin gibi,bizim için herşey bebek için oluyo,dr un dedeiği gün,yumurtlama günü,yok belki bu gündür,daha hiç unutarak olmadı bende,hayırlısı.

anladım canım ınsallh olucak tatlım ya oyle olumsuz dusunmee nolur uzme kendını balımm yaa
kızlar kusura bakmayın,bugün çok duygusalım,sizinde moralinizi bozuyorum.

olumu hıc canım burda derdımızı paylasınca bıraz olsun rahatlıyo ınsann bız sadece senın uzulmene uzuluyrz lutfen uzme kendını herseyın bı caresı vardr mutlaka...

kardelenim znım tabi sen bilirsin de 1 aycıktan bişe olmas kız

daha yaşın kacki senin cok büyük deyilsin be tatlım biliyosun böyle şeyler yaşa bakmıyoı

RABBİM verirse olucak

kardelncimm canım sni çok iyi anlyorum kuzu olmayan daha çok kendini sorumlu hissediyor bnim yüzümdn olmuyo diye ama kuzum npalım yapacak bişeyimiz yokk eyer eşimizdn dolayı olmasaydı bu sefer eşimiz böyle düşncekti deyilmi kuzum bak kuzum bizler gne şanslıyızz öyle eşlere sahibizki allah başımızdan eksik etmsin onları bi kere yüzümüze vurmuyorlar benimkii konuyu bile açtırmıyorr ben çok üzülüyorum diye .. hrşey allahtan kuzumm sorun ha bizde ha eşleriimzdee sorun aynı sorun deyilmi üzüntü aynı üzüntü deyilmi o halde napacazz kuzummm unutacaz sorunun kimde oldgunuu v sabrdipp dua edecezzz elimizden geleni yapıp rabbimize sıgınacazz o çokk büyükk kuzumm vardır elbet bi bildigii

sorun o nu başarmakta zaten,ama ezgicim dediğin gibi,bizim için herşey bebek için oluyo,dr un dedeiği gün,yumurtlama günü,yok belki bu gündür,daha hiç unutarak olmadı bende,hayırlısı.
o bendede olmadı yani hiç unutmadım evlendiyim günden belli
kızzzlarrr ben geldim... iyi akşamlar herkese...zemuszemus
hoşgeldin canım
İyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

iyi geceler canım senin adet gününe varmı canım daha

müjdeli haber bekliyoz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…