- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hoşbuldum kardelen ben iyiym canım sen nasılsın
ıyılık dıyelım canım oyle olsun ama daha ıyıım bıkacgune goree..hoşbulduk ezgicim naber
ıyı yaptın kız zaten bızı anca burası paklıyo yoksa kımseye derdımızı anlatamıyrz anlamıyrlarda zaten anlamalarınıda beklemeıyrm..ezgicim nasılsın canımm he kızz uyuttuk kocişlerii kaçtıkk buraya gerci benimki daha uyumadııı da uyuyacak ya uyuyacak ya uyuyacakkk hahahahaha
canım benım oyle deme yıllarca beleyenler var hıc hamıs olmadan yıne sen hamıs olablıyrsun bunu bılıyrsun en azından ve emın ol hıc beklemedıgın bı anda gelecek bebegın cunku sende coookk ama cook stres yapıyrsun o yuzden sbret tatlım cok dua et bu mubarek ayın hurmetıne ınanın hepınıze cok dua edıyrm bazen ısmen bazen tpoluca dualarımdasın ınsallhh hepımın hamıs olucaz...çok bunaldım kızlar yaaa,gerçekten çok bunaldım,tam 34 aydır hiç durmadan uğraşıyorum,ama olmayınca olmuyo.
selam kızlar ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakimmm
ıyılık dıyelım canım oyle olsun ama daha ıyıım bıkacgune goree..
ıyı yaptın kız zaten bızı anca burası paklıyo yoksa kımseye derdımızı anlatamıyrz anlamıyrlarda zaten anlamalarınıda beklemeıyrm..
canım benım oyle deme yıllarca beleyenler var hıc hamıs olmadan yıne sen hamıs olablıyrsun bunu bılıyrsun en azından ve emın ol hıc beklemedıgın bı anda gelecek bebegın cunku sende coookk ama cook stres yapıyrsun o yuzden sbret tatlım cok dua et bu mubarek ayın hurmetıne ınanın hepınıze cok dua edıyrm bazen ısmen bazen tpoluca dualarımdasın ınsallhh hepımın hamıs olucaz...
hosgeldın aleynam ıyız ınsallhh sen nasılsınn bakayım..
tamam,sorun olması bizim elimizde değil ama genede sorunlu taraf biziz,sorunu olmayan taraf,sevgisiyle kapatıyo olayı ama diğer taraf mutlaka eziliyo,bunu ben yaşıyorum,aşim hiç bi zamna bizim çocuğumuz olmicak diye düşünmüğyo,hep olcak gibi geliyo diyo ama çocukları severkenki hali beni çok fazla üzüyo,sanki benim elimdeymiş gibi.bilmiyorum tarifi o kadar zor ki.
benim kayınvalidede dua eder,illa savunmak için söylemiyorum,savunmak istemem kendisini de,düşünemiyo ki,üzülür diye,ona kalsa o seviniyo ya,bende sevincem,illaki seviniyorum ama o zaten kalabildiği için,normal bi olay,asıl müjde olmayanın olunca verilir,düşünememezlik işte.
evet canım o konuda haklısın ınsan bıraz dusuncelı olur ama dedıgın gıbı kımse ınce fıkırlı degıl duusuncelı degıl oyuzden bosver onları bılıyrm demesı kolay ama kardelenım bunları asmamız lazım bızım bu boyle dedı su boyle soyledı dıye kendımızı harap edıyrz sadece ve bebegımz ıcınde konsantre olamıyrz cok afedersın ama bırlıkte olurken bıle bebek ıcınmıs gıbı gırıyrz daha en basından kendımızı strese sokuyorrz bu sefer olurmu acaba ama ıste bunlar olmamalı canım benım stresten bı kacabılsk hersey ıyı olack ama
kardelen kız karar aşamasındaymışsın nacizane fikrimi söyliyim canım
bence bu ay başlama ramazanı bitir ALLAHIN İZNİYLE ondan sonra tedavine başla
ben olsam öyle yapardım
yanlış anlama beni canım ibadetini engelliycek görümcemde ramazanda yaptırdı bi hayır göremedi
sanki aylar bitmiş gibi bu ayı secmenin ne anlamı var yaaa
evet canım o konuda haklısın ınsan bıraz dusuncelı olur ama dedıgın gıbı kımse ınce fıkırlı degıl duusuncelı degıl oyuzden bosver onları bılıyrm demesı kolay ama kardelenım bunları asmamız lazım bızım bu boyle dedı su boyle soyledı dıye kendımızı harap edıyrz sadece ve bebegımz ıcınde konsantre olamıyrz cok afedersın ama bırlıkte olurken bıle bebek ıcınmıs gıbı gırıyrz daha en basından kendımızı strese sokuyorrz bu sefer olurmu acaba ama ıste bunlar olmamalı canım benım stresten bı kacabılsk hersey ıyı olack ama
vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmile
tamamiyle katılıyorum canım işte o zoru başarırsak cok iyi olcakta başarana bilene aşkolsunnnnnnnn
anladım canım ınsallh olucak tatlım ya oyle olumsuz dusunmee nolur uzme kendını balımm yaaevet bende çok fazla stres yapıyorum hemde,ama elimde değil,etrafımda,gözümün gördüğü her yerde,çocuk ve hamile görünce dayanamıyorum,hiç evden çıkmasam,tv yi açsam,her dizide hamile,her programda hamile,hamile,elimi sallasam hamileye çarpıyo,benimde aklıma geliyo,hayattaki tek hedefim anne olmaktı,hep kendimi buna hazırlamıştım çünkü.
evet ben hamile kalabiliyorum ama literatirde hamilelik kabul edilmiyo,tüp bebek aşamasının dışarda döllenmişini ben içerde yaşıyorum,tutmayan bölümü gibide sonlanıyo,yani sizden bi farkım yok,hatta tüpte bile tutmama ihtimali o kadar yüksek ki.mafoldumbenmafoldumben
kızlar kusura bakmayın,bugün çok duygusalım,sizinde moralinizi bozuyorum.
o bendede olmadı yani hiç unutmadım evlendiyim günden bellisorun o nu başarmakta zaten,ama ezgicim dediğin gibi,bizim için herşey bebek için oluyo,dr un dedeiği gün,yumurtlama günü,yok belki bu gündür,daha hiç unutarak olmadı bende,hayırlısı.
hoşgeldin canımkızzzlarrr ben geldim... iyi akşamlar herkese...zemuszemus
İyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
kızzzlarrr ben geldim... iyi akşamlar herkese...zemuszemus
İyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?