- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kızzz kardeşummmm hoş geldimişinnn kuzummm nasılsınnn bakemmmm geceden bu yana gece kaynattınız msn de ben başım agrıyo diye açamadım msn
hos geldınız gecenın sultanlarıı...kocıslerınızı uyutup geldınız herhalde...
heee,bütün kıslar toplaştıydık,ama sahur gelmişti zaten,çokta kalamadan kalktık sayılır.
geçti mi başın,dün benimde ağrıdı,hatta sabahta ağrıyodu,11 30 da zorla kalktım.
azracım,ben şimdi napsam ki yaaa,normal yoldan bi kez daha denemek istiyorum ama şimdi orucuma mani olcak,ama bir ay daha beklemekte psikolojimi bozuyo,napim,sabır mı edim,zaten karar verdik eşimle,bi ay daha denedikten sonra,aşılamaya geçicez,tüp bebk yolumuz açılsın diye.
kızlar sizlerde fikir verin,karar vermeliyim ki,salıya başlamam gerek eğer başlıcaksam.
kuzumm bu ayda dene normal yolla rabbim büyükkk mübarek ayda duyar da bebişini göbişine koyar canımm ben derim bu ayda dene rabbim büyük baktın olmadı ozaman aşılamaya gidersin kuzumm
denemem için iğne gerek,iğne vurdurunca kontrol,dolayısıylada o günlerde oruç tutamıcam,sıkıntım orası,acaba karından ultrasonla yumurtaları örebiliyolar mı ki?
denemem için iğne gerek,iğne vurdurunca kontrol,dolayısıylada o günlerde oruç tutamıcam,sıkıntım orası,acaba karından ultrasonla yumurtaları örebiliyolar mı ki?
evet canımm göbktnn yapıla biliyorr ultrason ordann bakar bişey olmazz oruç tutamasanda rabbim sana günah yazmazz kuzum sen keyfiye deyilki bebiş için ugraşıyonn kuzumm yerine tutarsınn sonra tutamadıgın günlerinn
canım rb evet göbekten bakılabiliyo ilk günler yumurtalar çok küçük ölçümü zor olur diye alttan bakıyo hep ama biraz büyümüşlerse üsttende bakabilir
hoşbulduk canım,yok daha uyutmadım ben,tıkınıyo habire,ben götürmeyince,kendi girip alıyo mutfağa ama illa tıkınıyo benimki.cokacimcoook
ezgicim geççen yazdığın şeye çok üzüldüm,eşini çok iyi anlıyorum,çünkü problemli taraf kimse,o daha fazla üzülüyo beöyle durumlarda,diğer taraf eşine destek amaçlı,onu sevdiğinden dolayı daha az etkileniyo,bizdede problem bende ya,ben çok etkileniyorum,evlenenler hemen hamile kalınca,çokkk canım sıkılıyo,onlar adına sevinsem bile,büyük burukluk yaşıyorum malesef,sorun bende çünkü.
benim eltimde benden önce evlenmiş ama bi çocuğu var,ikinciye hamile kalınca,kayınvalidem bana müjde verdiydi,o nun zaten oluyo,ne müjdesi anlamadım,o kadar etkilendim ki.mafoldumben
selam kızlar ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakimmm
tamam da canım sorun olması ınsanın kendı elınde olan bısey degılkı esımde sorun var tamam ama sankı bendeymıs gıbı bende onun kadar üzülüyrm senıın esınde aynı sekıldedr emınım.. ama bırbırımzın destegıne ıhtyacımz var Allahtankı bırbırımzı anlıyrz ve kımsenın dedıgınıe kulak asmıyrz asmıcazda cunku uzulen sadece bız oluyrz benım kayınvalıdem sagolsun oyle sevınclı bı sekılde soylemdı hatta lafını bıle etmıyrlar..Allah razı olsun bızı anlıyrlar hıc konusulmuyo bu durum ama o kadar cok dua edıyrlarkı gormelısın oda bıze yetyr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?