- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kardelncimm canım sni çok iyi anlyorum kuzu olmayan daha çok kendini sorumlu hissediyor bnim yüzümdn olmuyo diye ama kuzum npalım yapacak bişeyimiz yokk eyer eşimizdn dolayı olmasaydı bu sefer eşimiz böyle düşncekti deyilmi kuzum bak kuzum bizler gne şanslıyızz öyle eşlere sahibizki allah başımızdan eksik etmsin onları bi kere yüzümüze vurmuyorlar benimkii konuyu bile açtırmıyorr ben çok üzülüyorum diye .. hrşey allahtan kuzumm sorun ha bizde ha eşleriimzdee sorun aynı sorun deyilmi üzüntü aynı üzüntü deyilmi o halde napacazz kuzummm unutacaz sorunun kimde oldgunuu v sabrdipp dua edecezzz elimizden geleni yapıp rabbimize sıgınacazz o çokk büyükk kuzumm vardır elbet bi bildigii
vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmile
tamamiyle katılıyorum canım işte o zoru başarırsak cok iyi olcakta başara bilene aşkolsunnnnnnnn
evet ıste hersey orda bıtıyo ama olmuyoo bılıyrmm Allah hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın gonlumuzde olanıda haıyra cevırsın ınsallhhhsorun o nu başarmakta zaten,ama ezgicim dediğin gibi,bizim için herşey bebek için oluyo,dr un dedeiği gün,yumurtlama günü,yok belki bu gündür,daha hiç unutarak olmadı bende,hayırlısı.
kızzzlarrr ben geldim... iyi akşamlar herkese...zemuszemus
hosgeldın canımmm sanada ıyı gecelerrİyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
yaaa nıye oyle dıynSalı günü benim günüm kızlar
Heran mutsuzlar kervanına katılabilirim.
Hafif ağrım var,olmadı sanırım bu ayda(
hosgeldınn ebrarrrr nasılsınn kuzummmKonuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, azraperi34+, ezgim_ez+, inception, kardelen5233+, portakal_suyu+, tugcal+, vuvuzela83
herkese selam ben geldim
slm ben geldim
ıyı aksamlar canımm ya ben senınle tanısmadım yazılarını goruydum ama ben pek gıremedıgımden karsılasamdk yenımııydınn senn ya soru sormak ıstemıyrm aslında ama merak edıyrm kac yıllık evlısın tedvı asamn nasıl senı üzmüyrsam tabı...
kardelencim şimdi okudum önceki sayfaları... morellerini bozma tatlım yaaa... hepimiz yaşıyoruz işte aynı şeyleri... moral çok önemli bu işlerde... bence de ramazanı geçir canım... hem bol bol dua edersin ibadetini yaparsın... çünkü oruç sana günah olmaz bence o durumda.... bak bizde ramazanın çıkmasını bekliyoruz... sonra denicez yine... yine mi olmucak düşücek yada belki hiç olmucak bu sefer....meçhul ama ben hep moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum... sen de öyle yap... dua et bol bol... sonuçta bu senin yada eşinin suçu değil.... allah vermeyince ne yaparsan yap olmuyo... tüp denerken normal hamile kalanlar da var.... bence sen önce moralini yüksek tut....
Salı günü benim günüm kızlar
Heran mutsuzlar kervanına katılabilirim.
Hafif ağrım var,olmadı sanırım bu ayda([/QUO
olumlu düşünce olumlu sonuç.... inşşal salı güzel haberler aırısn...
yapma yaa off nediyim ya çok üzüldüm canım gerçektenben hastalandım lekelenme olmuştu gittiydi ama adetin habercisiymiş hayırlısı olsun elimizden gelen bişi yok ama listeye beni negatif diye yazmayın görmeye dayanamıyorum
canım saol ağzına sağlıkebrarımmm ben tancredinin duasını okudumm kuzumm
rabbim kabul etsinnn
saol seydam ağzına sağlıkcanim okudum ben allah kabul etsin insallah cok öpüyorum canim
ypokya gezmedeydim kuzu görmedinmi kankanı tvde kaydirigubbakcemile3slm kızlar nasılsınızz
bu ebroş nerelerde delü hala kendine gelemedi mi yoksam
baksen neler demişim ben yaa feda olsun sana tektaşlar delüşşşkız delü şişko deme sişko ol inşş bebekten inşşşş
yaf sen ne dedigini hatırlamıyon mu aşk olsun kanka hani bana pırlata yüzük alcaktın dogum içinbayanssulusmile sonra bebegin tüm masraflarını karşılayacaktın söz vermiştin demek unuttun kaydirigubbakcemile3 ayy canım yaaa ne konşcaz kız uyuyodun uyandın ne var ne yok dedik güncel konulardan bahsettik o kadar kaydirigubbakcemile5 datlum neyse uyu ama çok geclere kalma ya gözlerin şişcek sempatiksalakcinni
bence direk başla kuzum 1 aydaha beklemeheee,bütün kıslar toplaştıydık,ama sahur gelmişti zaten,çokta kalamadan kalktık sayılır.
geçti mi başın,dün benimde ağrıdı,hatta sabahta ağrıyodu,11 30 da zorla kalktım.
azracım,ben şimdi napsam ki yaaa,normal yoldan bi kez daha denemek istiyorum ama şimdi orucuma mani olcak,ama bir ay daha beklemekte psikolojimi bozuyo,napim,sabır mı edim,zaten karar verdik eşimle,bi ay daha denedikten sonra,aşılamaya geçicez,tüp bebk yolumuz açılsın diye.
kızlar sizlerde fikir verin,karar vermeliyim ki,salıya başlamam gerek eğer başlıcaksam.
selam kuzu naber?selam kızlar ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakimmm
evet canım o konuda haklısın ınsan bıraz dusuncelı olur ama dedıgın gıbı kımse ınce fıkırlı degıl duusuncelı degıl oyuzden bosver onları bılıyrm demesı kolay ama kardelenım bunları asmamız lazım bızım bu boyle dedı su boyle soyledı dıye kendımızı harap edıyrz sadece ve bebegımz ıcınde konsantre olamıyrz cok afedersın ama bırlıkte olurken bıle bebek ıcınmıs gıbı gırıyrz daha en basından kendımızı strese sokuyorrz bu sefer olurmu acaba ama ıste bunlar olmamalı canım benım stresten bı kacabılsk hersey ıyı olack ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?