Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet canım,çok şükür ki başımıza kakan yok,üstelik dediğin gibi,kader ikimizinde kaderi,eğer kusursuz tarafın hakıında çocuk olması takdir edilseydi,zaten olan kişiyle evlenirdi,kısmetleri böyleymiş eşlerimizinde.

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmile

tamamiyle katılıyorum canım işte o zoru başarırsak cok iyi olcakta başara bilene aşkolsunnnnnnnn

sorun o nu başarmakta zaten,ama ezgicim dediğin gibi,bizim için herşey bebek için oluyo,dr un dedeiği gün,yumurtlama günü,yok belki bu gündür,daha hiç unutarak olmadı bende,hayırlısı.
evet ıste hersey orda bıtıyo ama olmuyoo bılıyrmm Allah hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın gonlumuzde olanıda haıyra cevırsın ınsallhhh
kızzzlarrr ben geldim... iyi akşamlar herkese...zemuszemus

ıyı aksamlar canımm ya ben senınle tanısmadım yazılarını goruydum ama ben pek gıremedıgımden karsılasamdk yenımııydınn senn ya soru sormak ıstemıyrm aslında ama merak edıyrm kac yıllık evlısın tedvı asamn nasıl senı üzmüyrsam tabı...

kızlar topic ne kalabalık,maşallah.
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kardelen5233, aleyna84+, azraperi34, ezgim_ez+, inception, portakal_suyu, tugcal, vuvuzela83

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, azraperi34+, ezgim_ez+, inception, kardelen5233+, portakal_suyu+, tugcal+, vuvuzela83

herkese selam ben geldim

kardelencim şimdi okudum önceki sayfaları... morellerini bozma tatlım yaaa... hepimiz yaşıyoruz işte aynı şeyleri... moral çok önemli bu işlerde... bence de ramazanı geçir canım... hem bol bol dua edersin ibadetini yaparsın... çünkü oruç sana günah olmaz bence o durumda.... bak bizde ramazanın çıkmasını bekliyoruz... sonra denicez yine... yine mi olmucak düşücek yada belki hiç olmucak bu sefer....meçhul ama ben hep moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum... sen de öyle yap... dua et bol bol... sonuçta bu senin yada eşinin suçu değil.... allah vermeyince ne yaparsan yap olmuyo... tüp denerken normal hamile kalanlar da var.... bence sen önce moralini yüksek tut....

ıyı aksamlar canımm ya ben senınle tanısmadım yazılarını goruydum ama ben pek gıremedıgımden karsılasamdk yenımııydınn senn ya soru sormak ıstemıyrm aslında ama merak edıyrm kac yıllık evlısın tedvı asamn nasıl senı üzmüyrsam tabı...[/QUOTE]

ever canım karşılaşamadık seninle...üzülcek bişey yok tatalım... alışkınım ben... ben 2 senelik evliyim...ilk sene korunduk zaten son bir yıldır da 3 kez düşük yaptım... biri dış gebelikti... sağ tüpüm alındı bu yüzden... tek tüple iki kez hamiş kaldım ama ilk 10 haftada kalbi atmayınca kürtaj olmak zorunda kladım... tüp bebek yapacaktık ama doktorumuz bir kez daha normal yolla deneyebilirsiniz deyince şimdilik vazgeçtik... bu ayda adet olunca korunmayı bırakıcaz inşallah....

abla hoşgeldin tv de ümraniyeyi cok gösterdi nasıl güzelmiydi

derdanur hoşgeldin bacım ara kanama gelmiş galiba kız hamile olmayasın İNŞALLAH öyledir belki yerleşmedir oluyoya

belki süpriz yapar sizin bebek

İyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
hosgeldın canımmm sanada ıyı gecelerr
Salı günü benim günüm kızlar

Heran mutsuzlar kervanına katılabilirim.

Hafif ağrım var,olmadı sanırım bu ayda (
yaaa nıye oyle dıyn klava: alsan bakıyım olumlu dusun kuzumm yaaa
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, azraperi34+, ezgim_ez+, inception, kardelen5233+, portakal_suyu+, tugcal+, vuvuzela83

herkese selam ben geldim
hosgeldınn ebrarrrr nasılsınn kuzummm

hosgeldınn canımmmmm

ever canım karşılaşamadık seninle...üzülcek bişey yok tatalım... alışkınım ben... ben 2 senelik evliyim...ilk sene korunduk zaten son bir yıldır da 3 kez düşük yaptım... biri dış gebelikti... sağ tüpüm alındı bu yüzden... tek tüple iki kez hamiş kaldım ama ilk 10 haftada kalbi atmayınca kürtaj olmak zorunda kladım... tüp bebek yapacaktık ama doktorumuz bir kez daha normal yolla deneyebilirsiniz deyince şimdilik vazgeçtik... bu ayda adet olunca korunmayı bırakıcaz inşallah....[/QUOTE]

tugce gecmiş olsun canım hamile kaldıysan tekrar kalırsın İNŞALLAH
sen bu hamile kalman normal yollamı oldu yoksa tedaviylemi oldu

canım,sağol,bende yüksek tuıtcam diyorum,kendime söz veriyorum,rabbimin takdiri,o iszin verirse olcak elbetteki ama regl başlayınca bunları hatırlamıyorum sanki,hatırlıyorumda,üzülmeye engel olamıyorum malesef genede.bu ay çok ümitlenmiştim bide,gerçi ben her ay ümitleniyorumda,deliye hergün bayram misali benimkisi,bu ay tedavvimden sonraki aydı ve iki tane yumurtam vardı,biraz geç çatladılar ama genede çatladılar ve günümde geçtiydi,her geçen günde umudun artmasına sebep tabiki,sonra dün oldum ama bugün öğlene kadar gene tek damla bişey yoktu,yeniden ümitlendim ve yeniden yıkıldım.mafoldumben

ben hastalandım lekelenme olmuştu gittiydi ama adetin habercisiymiş hayırlısı olsun elimizden gelen bişi yok ama listeye beni negatif diye yazmayın görmeye dayanamıyorum
yapma yaa off nediyim ya çok üzüldüm canım gerçekten
RABBİMİN takdiri inşallah enkısa zamanda kendiliğinden gelir canım
merak etme yazmayız canım moralin düzelsin öyle bakarız
ebrarımmm ben tancredinin duasını okudumm kuzumm
rabbim kabul etsinnn
canım saol ağzına sağlık
nasılsın bebişim?
canim okudum ben allah kabul etsin insallah cok öpüyorum canim
saol seydam ağzına sağlık
iyisin değilmi bitanem?
slm kızlar nasılsınızz

bu ebroş nerelerde delü hala kendine gelemedi mi yoksam
ypokya gezmedeydim kuzu görmedinmi kankanı tvde kaydirigubbakcemile3
baksen neler demişim ben yaa feda olsun sana tektaşlar delüşşş
buarada bedduanıda çok sevdim haa ağzına sağlık opuyorumnanaktan
görüşemedik üzüldüm canım
bence direk başla kuzum 1 aydaha bekleme
tabi sen daha iyi bilirsin
selam kızlar ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınız bakimmm
selam kuzu naber?

ezgim nasılsın canım moraliniz daha iyi inşallah
ogün yazdım çok üzüldüm ama oluyo bende yaşadım hemde neler neler mafoldumben

sende hoşgeldin ebrarcım
Ya son bi kaç gündür hiç olumlu düşünemiyorum heran bekliyorum geldi gelecek gibi geliyo
Hiç hamilelik belirtisi yok

ohh maşallahh
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
..yeliz.., aleyna84, azraperi34, derdanur, ebrar_53+, ezgim_ez+, inception, kardelen5233+, portakal_suyu, tugcal, vuvuzela83

selammlarrrrrrrr nasılsınızzz

hoşbuldum ezgicim alyenam saolun kızlar
aleynacım canım oluyo benim arada yoktur bebek inşalalh 3 ay sonra olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…