Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ALEYNAM küsme kuzum gönlüm hepberaber olmak isterdi tabi onlar ümraniyeyi bildiği için öyle dedim kuzum
DERDAM evet yaa ümraniyedeydi süperdi keşke haberin olsaydı

heee şöyle.... bence de burası çok moral oluyor... eşim başta kızıyodu bana daha çok moralini bozar orası hep bu düşünceyle oluyosun diye ama aslında tam tersi etki oluyo walla... birbirini anlayan insanlar daha güzel destek veriyorlar... mesele ben dışarda başka insanların benim için üzülüp destek vermeye çalışmalarına gıcık oluyorum... yapmacık geliyo yani ne bileym....

bu sefer gittiğimizde,benim eşimdende iltihapla ilgili test aldılar,sonucu bilmiyorum daha bende salı gidip fsh falan vercem,o zaman toptan öğrencem sonuçları ama illaki etkiliyo demekki ki,istiyolar.

TUGCALIM baya oturmuş senin misafirler ağır olmuştur yaa
insan birmüddet sonra gitselerde bende serilsem diye bakıyo :roflol:
ama keyifli geçmiş sevindim canım

onlar gidesiye kadar iyiydi anlamadın kakara kikiri geçti de gittiklerinden sonra baya zor oldu ebrarcım yaaa... saat 6 buçuktu yattım... sabah olmuştu yane....

ebrarcım eskiden eşim çok diderdi haberim olurdu şimdi oda bıraktı ama iyi olurdu senin adına sevfindim güzel geçmiş

tugcem iyi o zamn canım o zamn yakı zamnda alırız müljdeli haberini İNŞALLAH

peki neden tüp bebek düşünüyosunuz daha cok erken deyilmi

inşallah canım... bizim son gebelik kaybımızda genetik inceleme yapılmıştı ve genetik anomali tespit edilmişti... bizde o yüzden tüp bebek dedik ama eşimle bende bir sorun çıkmadı... ama bir kez daha olursa ben ne olursa olsun tüp istiyorum... çünkü kürtajlar baya yıpratıyor canım... hemde rahimde yapışıklığa da neden olabiliyor... tabii tüpte kesin olcak diye bişey yok ama bıktım artık kürtaj olmaktan....

kardelen5233 ve diğer kızlar h.b bura baya kalabalıkmış başka yerlerde kimse yok

derdam dün bahsetmiştim ama yoktun galiba osıra sağlık olsun canım

boncuğum hayali bile güzel inşallah gerçek olucak tatlım

bu sefer gittiğimizde,benim eşimdende iltihapla ilgili test aldılar,sonucu bilmiyorum daha bende salı gidip fsh falan vercem,o zaman toptan öğrencem sonuçları ama illaki etkiliyo demekki ki,istiyolar.

onu ayrı istemiyolarki

her tes yaptıgında hepsine birden bakıyolar bizimkine bakmışlardı
her yer aynı olmuyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…