Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleynecım sağol tatlım... evet normal kaldım canım... dış hariç hepsi planlıydı... dış kazayla olmuş... haberim bile yoktu hamile olduğumda... öğrendiğimin ertesi günü ameliyat masasına yattım... diğerleri de her denediğimiz ay oldu ama maalesef devamı gelmedi.... nasip değilmiş demekki... eşimle bana aklınıza gelebilecek tüm testler yapıldı ama maalesef hiçbir sebep bulamadı doktorlar... gitmediğim yer kalmadı... istanbullara kadar gittim ama sebepsiz düşükmüş... yani nasip değilmiş... zamanı gelmemiş daha....

kızlar toptan hoşbuldum saolun
ya kızlar süperdi anlatılmazdı yaa okadar kalabalıktıki anlatamam
böyle güzel bir organizasyon görmemiştim tvden izleyenleriniz vardır bitün kanallar canlı yayındaydı
hem ben size el salladım gördünüzmü kaydirigubbakcemile3
bütün belediyelerin yapması gerek bence buyüzden çok gurur duydum burda yaşadığıma bayanssulusmile

Benimde dileğim anne olmak benide listeye yazarmısınız bubrda ne kadar çok hanım var herkes ayakta bebek özlemi çeken yer çokm ıssız zaten oranın sayfasını bulamıyom karıştırdım

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, ..yeliz..+, aleyna84+, azraperi34+, derdanur+, ezgim_ez+, inception, kardelen5233+, portakal_suyu+, tugcal

:enbuyukkk:

sende hoşgeldin ebrarcım
Ya son bi kaç gündür hiç olumlu düşünemiyorum heran bekliyorum geldi gelecek gibi geliyo
Hiç hamilelik belirtisi yok

portakalcım,hiç belirti arama bence,aradıkça vucut üretiyo onu ve hemen her ay zaten yaşıyoz belirtileri,gerçek hamile olanlar bizim kadar belirti yaşamıyolar,belki sende o yüzden anlayamıyosundur,ben senden ümitliyim,inş.olcak.

olumlu düşünce olumlu sonuç.... inşşal salı güzel haberler aırısn...

1.5 yıldır olumlu düşündüğüm de oldu,olumsuz düşündüğümde
kimi zaman tamam oldu dedim umutlandım,kimi zamanda bu ay da olmadı dediğim oldu
sonuç hep aynı oldu ne yazık ki...
hüsran
o yüzden sanki ben şansımı hiç kıramayacmışım,o mucizeyi hiç yaşayamayacakmışım gibi geliyo:çok üzgünüm:
Son günlere gelince hep tedirgin ve stresli oluyorum,umudum yerini umutsuzluğa sonrada mutsuzluğa bırakıyor
İnşallah bu ay olur hayırlısıyla amaa....

ohh ohhh ne güzel... keşke bizim belediye de yapsa böyle şeyler... burda pek olmuyo....mafoldumbenmafoldumben

PORTİM olumsuz düşünme canım inşallah güzel olucak herşey
biliyorum çok zor beklemek ama inşallah buay herşey farklı olur tatlım
artık ümit etmeyede halimiz kalmadı ama napalım yapılcak bişey yok

bende istanbulda olmak isterdim yaa,orda olmalıydım bende.
boncukum hoş geldin canım,ne kalabalığız maşallah.

ebvarımm derdam tucal yelizcıik anamm hepinizz hoşgeldinizzzzzzzzz kızzz ne kalabalıkk böyleeee anam anammm gııı çokk güzelll hehehe nasılsınız bakemm ebrar_53, ..yeliz..+, aleyna84+, azraperi34+, derdanur+, ezgim_ez+, inception, kardelen5233+, portakal_suyu+, tugcal

hepünüzzz hepünüzzz hoşgeldinizzz unutmayam kimseyi diyee içim rahat etmedi kopyaladım alttann hahaha

Canım benim çok haklısın ve inşallah ümitlendiğin gibi olur
Elimden gelen herşeyi yaptım
Takdir Allahın artık
İnşallah tek tek hepimizin yüzünü güldürür en kısa zaman da:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…