Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Evet bir iki kişi dışında sırf bu yüzden dışardan kimseye bu durumu paylaşmıyorum.
Düşünüyor musunuz dediklerinde,evet düşünüyoruz diyorum başka da bişey soramıyorlar,kestirip atıyorum
Eskiden ne diyeceğimi bilemzdim.

slm arkadaşlar benimde bebeşim olmuyooo 30 tmmz da iğne yaptırdım bugün 16. gün acama hamilemiyim yaa merak ediyorum ama korkuyorum daa yardımcı olun nolurrr

boncukcum iltihap varsa bile antibiyotikle hemen geçer tatlım takma kafana.. senin hamileliği bu etkiliyo olabilir... inşallah yoktur ama varsa bile çözümü var merak etme... ben hep keşke bizde bişey çıksa da tedavi olsak dedim... sebepsiz olması daha kötü....mafoldumben

hım anladım canım o zamn en dogrusu tüp
çünki en iyisini secip döllüyolar
iyi düşünmüşsün İNŞALLAH hayırlısı olur canım
aleynam yrn doktora gıtcek bakalım ne cıkıcak hayırlısı aman saglıgına bısıy olmasında:Saruboceq:

canım o cok önemli bişe deyil teste yazar zaten aşırı deyilse ilacla atlatırsın

koçişini de düşünürmüş bak sennnnnnn

evet canım bende artık öyle düşünüyorum eşimin benim canımız sag olsunda herşey yerini bulur en önemli can saglıgıymış daha yeni anladım yüzüm uyuştuktan sonra

TANCREDİ için dua listemiz
EBRAR....................30
PORTİ......................30
AYŞEN....................30
BONCUK..................30
ZORX........................30
MAVİŞ......................20bitti
YELİZ.......................30bitti
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20 bitti
A&S.........................20
A&S annesi..............20
TANCREDİ...............33
[/B

]

Benimde dileğim anne olmak benide listeye yazarmısınız bubrda ne kadar çok hanım var herkes ayakta bebek özlemi çeken yer çokm ıssız zaten oranın sayfasını bulamıyom karıştırdım
canım hosgeldın en kısa zamanda bebegıne kavusrsun ınsallhh
ana bu ne kalabalık davulcunuzda geldıkaydirigubbakcemile3
hosgeldınn boncugumm ya ne zamndr karsılasmıyrz nasılsın kuzummmm
Canım benim çok haklısın ve inşallah ümitlendiğin gibi olur
Elimden gelen herşeyi yaptım
Takdir Allahın artık
İnşallah tek tek hepimizin yüzünü güldürür en kısa zaman da:Saruboceq:
canımmm benımm ınsallhh yaa
kardelen5233 ve diğer kızlar h.b bura baya kalabalıkmış başka yerlerde kimse yok
hosgeldınnn bırsenn..
Salı günü benim günüm :Saruboceq:
ınsallhh en mutlu gunun olur tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…