kardelen5233 ve diğer kızlar h.b bura baya kalabalıkmış başka yerlerde kimse yok
heee şöyle.... bence de burası çok moral oluyor... eşim başta kızıyodu bana daha çok moralini bozar orası hep bu düşünceyle oluyosun diye ama aslında tam tersi etki oluyo walla... birbirini anlayan insanlar daha güzel destek veriyorlar... mesele ben dışarda başka insanların benim için üzülüp destek vermeye çalışmalarına gıcık oluyorum... yapmacık geliyo yani ne bileym....
içinizde bu haftalarda haber bekleyen varmı
kardeloş yaptınmı sıkmayı yoksa gelmem demiştim
ya ben listeyi bi buluyum yaa sonra çok gerilerde kalıcak
hamur hazır,siz gelmeden açarsam,kurur,gelin,ben açayım,sen sıkarsın,yanına söğüşüde hazırladım,zeytinimde var,kendim kurdum,yağda bol,bizimkile öyle yiyolar hep.cokacimcoook
slm arkadaşlar benimde bebeşim olmuyooo30 tmmz da iğne yaptırdım bugün 16. gün acama hamilemiyim yaa merak ediyorum ama korkuyorum daa yardımcı olun nolurrr
hım anladım canım o zamn en dogrusu tüpinşallah canım... bizim son gebelik kaybımızda genetik inceleme yapılmıştı ve genetik anomali tespit edilmişti... bizde o yüzden tüp bebek dedik ama eşimle bende bir sorun çıkmadı... ama bir kez daha olursa ben ne olursa olsun tüp istiyorum... çünkü kürtajlar baya yıpratıyor canım... hemde rahimde yapışıklığa da neden olabiliyor... tabii tüpte kesin olcak diye bişey yok ama bıktım artık kürtaj olmaktan....
aleynam yrn doktora gıtcek bakalım ne cıkıcak hayırlısı aman saglıgına bısıy olmasında:Saruboceq:
slm arkadaşlar benimde bebeşim olmuyooo30 tmmz da iğne yaptırdım bugün 16. gün acama hamilemiyim yaa merak ediyorum ama korkuyorum daa yardımcı olun nolurrr
canım hosgeldın en kısa zamanda bebegıne kavusrsun ınsallhhBenimde dileğim anne olmak benide listeye yazarmısınız bubrda ne kadar çok hanım var herkes ayakta bebek özlemi çeken yer çokm ıssız zaten oranın sayfasını bulamıyom karıştırdım
hosgeldınn boncugumm ya ne zamndr karsılasmıyrz nasılsın kuzummmmana bu ne kalabalık davulcunuzda geldıkaydirigubbakcemile3
canımmm benımm ınsallhh yaaCanım benim çok haklısın ve inşallah ümitlendiğin gibi olur
Elimden gelen herşeyi yaptım
Takdir Allahın artık
İnşallah tek tek hepimizin yüzünü güldürür en kısa zaman da:Saruboceq:
hosgeldınnn bırsenn..kardelen5233 ve diğer kızlar h.b bura baya kalabalıkmış başka yerlerde kimse yok
ınsallhh en mutlu gunun olur tatlımmmSalı günü benim günüm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?