Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tugcalım nasılsın canım dün çok aradı gözlerimiz nasıl geçti balım keyiflimiydi
evet yaa her belediye yapmalı bu çadır gibi değildi bütün caddelere masalar kurulmuştu süperdi yaa

evet yaa her belediye yapmalı bu çadır gibi değildi bütün caddelere masalar kurulmuştu süperdi yaa

ben haberler varken,eşimi pc den kaldırıp haber izlemeye gönderdim,kendim de kk ye takıldım,göremedim yani.

inşşah bu mutsuzluğun yerini mutluluğa bırakır canım... hep öyle değin gibi benim de birbuçuk yıl oldu... kaç kez hayal kurdum... patik aldım ama sonuç sıfır... yine de umudum var napalım umut dünyasında yaşıyoruz.... sen de umudunu kaybetme emi???

tugce eşinin morfolojisi iyimi ondanda kaynaklanıyomuş ben ötyle bişe duydum ama

düşüklerin cogu morfolojiyle alakalı diyolar ama yine bilmiyorum

ne güzel istediyin her an hamile kalabiliyosun bence buna şükret canım

bak bana birkere bilem hamile kalamadık onun guygusunu yaşayamadım

hoşbulduk kardeloşumm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Benimde dileğim anne olmak benide listeye yazarmısınız bubrda ne kadar çok hanım var herkes ayakta bebek özlemi çeken yer çokm ıssız zaten oranın sayfasını bulamıyom karıştırdım
hoşgeldinnnnnnnnn
ana bu ne kalabalık davulcunuzda geldıkaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn

ever canım karşılaşamadık seninle...üzülcek bişey yok tatalım... alışkınım ben... ben 2 senelik evliyim...ilk sene korunduk zaten son bir yıldır da 3 kez düşük yaptım... biri dış gebelikti... sağ tüpüm alındı bu yüzden... tek tüple iki kez hamiş kaldım ama ilk 10 haftada kalbi atmayınca kürtaj olmak zorunda kladım... tüp bebek yapacaktık ama doktorumuz bir kez daha normal yolla deneyebilirsiniz deyince şimdilik vazgeçtik... bu ayda adet olunca korunmayı bırakıcaz inşallah....[/QUOTE]

sagol canımm ne bılıyım bu sorular karsısında uzuluyo ınsan gercı burda bana bu soruları sordkların da kımseye kızmıyrm uzulmuyrm da ama dısrda sorsalarrr hemen atıyo tepem cunku bazı ınsancklar mahsuz soruyrlar sırf ıncıtmek ıcınn onları da takmıyrm artık bebegıne en kısa zamanda kavusursun ınsallhh caınımm bende 15 aylık evlıyım ılk 5-6 ay dusunmedık sonrada olmadı dr gıttık esımde sorun cıktı sımdı tahlıl sonucunu beklıyrz normalde ayın 15 de cıkacktı tahlılımz ama aradık 29 dedılerr noldu anlamadımm beklemekden sabrı tukenıyo ınsanınn yaaa ama vardr bı hayırr dıyrzz napalımm...
ınsallhh b

Evet belki de beklemenin zorluğu insanı bu ruh haline sokuyor
zaman daraldıkça insanın aklından geçirmediği şey kalmıyor
Doktora gitmeye de, beklemeye de bıktık artık

kardeloşum gördünmü tvde kuzum inanılmazdı aklıma sen ,derda ve turkuazım geldi olsalardı burda dedim
yanlış anlaşılmasın yakın oldukları için yani

ayy canım benim de hep aklımdaydınız walla... dün keyifliydi çok muhabbet iyiydi ama baya yoruldum... sabah 5 buçukta gitti misafirlerim... bugün de tüm gün uyudum tabi.... şimdi cin gibiyim.....-tatlicadiarzu-

kızlar bugün herkes bunalım galiba yaa neolur üzülmeyin
ogünlerde gelicek inşallah bakın biz azrayla nekadar uzun zamandır bekliyoruz inşallah sizler bizim kadar beklemezsiniz .çok zor yaşamayan bilemiyo insanı enyakınındaki bile anlamıyo .geçmişte eşim bile anlamazdı beni bu daha çok koyardı .ama herşey RABBİMİN elinde bişey yapamıyoruz çaresiziz malesef tek yapmamız gereken tevekkül edip bolca dua etmek

Buranın en güzel yanı işte bu karşılıksız paylaşımlar
Birbirimizi en iyi anlayan yine bizleriz.
Yazılanlar gerçekten çok destek oluyor
İnsan hemen kendini silkeliyor,toparlanıyor
yeniden umut penceresini aralıyor opuyorumnanaktan

kardeloşum gördünmü tvde kuzum inanılmazdı aklıma sen ,derda ve turkuazım geldi olsalardı burda dedim
yanlış anlaşılmasın yakın oldukları için yani
ben yanlış anladım mafoldumbenbile küstümm işteeeeeeeee:umursamaz:
hoşbulduk canlarım
kızlar bısıy sorcam erkektekı ıltıhap gebelıgı etkılermı sızce

evet boncugum etkiliyomuş erkeye ilac tedavisi veriyolar ben öyle duymuştum

TUGCALIM baya oturmuş senin misafirler ağır olmuştur yaa
insan birmüddet sonra gitselerde bende serilsem diye bakıyo :roflol:
ama keyifli geçmiş sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…