tugcalım nasılsın canım dün çok aradı gözlerimiz nasıl geçti balım keyiflimiydi
evet yaa her belediye yapmalı bu çadır gibi değildi bütün caddelere masalar kurulmuştu süperdi yaa
1.5 yıldır olumlu düşündüğüm de oldu,olumsuz düşündüğümde
kimi zaman tamam oldu dedim umutlandım,kimi zamanda bu ay da olmadı dediğim oldu
sonuç hep aynı oldu ne yazık ki...
hüsran
o yüzden sanki ben şansımı hiç kıramayacmışım,o mucizeyi hiç yaşayamayacakmışım gibi geliyo:çok üzgünüm:
Son günlere gelince hep tedirgin ve stresli oluyorum,umudum yerini umutsuzluğa sonrada mutsuzluğa bırakıyor
İnşallah bu ay olur hayırlısıyla amaa....
tugce eşinin morfolojisi iyimi ondanda kaynaklanıyomuş ben ötyle bişe duydum amaaleynecım sağol tatlım... evet normal kaldım canım... dış hariç hepsi planlıydı... dış kazayla olmuş... haberim bile yoktu hamile olduğumda... öğrendiğimin ertesi günü ameliyat masasına yattım... diğerleri de her denediğimiz ay oldu ama maalesef devamı gelmedi.... nasip değilmiş demekki... eşimle bana aklınıza gelebilecek tüm testler yapıldı ama maalesef hiçbir sebep bulamadı doktorlar... gitmediğim yer kalmadı... istanbullara kadar gittim ama sebepsiz düşükmüş... yani nasip değilmiş... zamanı gelmemiş daha....
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhoşbulduk kardeloşumm
hoşgeldinnnnnnnnnBenimde dileğim anne olmak benide listeye yazarmısınız bubrda ne kadar çok hanım var herkes ayakta bebek özlemi çeken yer çokm ıssız zaten oranın sayfasını bulamıyom karıştırdım
ana bu ne kalabalık davulcunuzda geldıkaydirigubbakcemile3
ıyı aksamlar canımm ya ben senınle tanısmadım yazılarını goruydum ama ben pek gıremedıgımden karsılasamdk yenımııydınn senn ya soru sormak ıstemıyrm aslında ama merak edıyrm kac yıllık evlısın tedvı asamn nasıl senı üzmüyrsam tabı...
PORTİM olumsuz düşünme canım inşallah güzel olucak herşey
biliyorum çok zor beklemek ama inşallah buay herşey farklı olur tatlım
artık ümit etmeyede halimiz kalmadı ama napalım yapılcak bişey yok
tugcalım nasılsın canım dün çok aradı gözlerimiz nasıl geçti balım keyiflimiydi
evet yaa her belediye yapmalı bu çadır gibi değildi bütün caddelere masalar kurulmuştu süperdi yaa
hoşbulduk canlarım
kızlar bısıy sorcam erkektekı ıltıhap gebelıgı etkılermı sızce
inşşah bu mutsuzluğun yerini mutluluğa bırakır canım... hep öyle değin gibi benim de birbuçuk yıl oldu... kaç kez hayal kurdum... patik aldım ama sonuç sıfır... yine de umudum var napalım umut dünyasında yaşıyoruz.... sen de umudunu kaybetme emi???
tugce eşinin morfolojisi iyimi ondanda kaynaklanıyomuş ben ötyle bişe duydum ama
düşüklerin cogu morfolojiyle alakalı diyolar ama yine bilmiyorum
ne güzel istediyin her an hamile kalabiliyosun bence buna şükret canım
bak bana birkere bilem hamile kalamadık onun guygusunu yaşayamadım
yok canım morfolojiye falan baklıdı sorun yok yani.... bende hep şükrediyorum hamile kalabildiğim için... birde devam gelse daha iyi olcak.....
ben yanlış anladım mafoldumbenbile küstümm işteeeeeeeee:umursamaz:kardeloşum gördünmü tvde kuzum inanılmazdı aklıma sen ,derda ve turkuazım geldi olsalardı burda dedim
yanlış anlaşılmasın yakın oldukları için yani
hoşbulduk canlarım
hoşbulduk canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?