- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ayy güldürdün kız beni rabbimde seni güldürsün ozamn ben gelmiyim benim veley yaramaz biraz
portakal-suyu eğer 30 temmuzda iğne yaptırdıysanız yarın belli olma ihtimali yüksek kan testini ne zaman yaptıracaksın
tugcalım sen tefriciye demiştin galiba ben o listeye ekledim seni canım yanlış hatırlamıyorsam
ıyıkı varsınız kızlar:)
tugcalım üzülme senınde bebısın gelcek ve senı hıc bırakmıcak ınsallah:1hug:
aleynam öyle cnm allah can beden saglıgı versın basımızdan eksık etmesın onları mutlulugumuzuda yavrularımızla taçlandırsın ınsallah:Saruboceq:
aa bak olabilr mi acaba eşim her yeri actı ceyran yapıyo bizinm evdealeyna,ceryanda kalmakta yüzde uyuşukluğa,hatta yüz felcine bile sebep olabilir,dikkat et kendine.
ablaaleynam seninde 20 tane var kuzum gördün değilmi listeyi ?
tugcalım üzülme senınde bebısın gelcek ve senı hıc bırakmıcak ınsallah:1hug:
aleynam öyle cnm allah can beden saglıgı versın basımızdan eksık etmesın onları mutlulugumuzuda yavrularımızla taçlandırsın ınsallah:Saruboceq:
tuğçalcım,çoık yemeleri hiç önemli değilde,wc ye gidip gelirken,bide onlar yaramazlık yaparken azıcık ilgilensen yeter.[/QUOTE
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gel bacım,ama ilgilen çocuğunla,sen lak lak ederken,o eşyaları devirmesin yanelülülülülülü
hosgeldın ayyuzlum ınsallhh hamılesındr canımm..slm arkadaşlar benimde bebeşim olmuyooo30 tmmz da iğne yaptırdım bugün 16. gün acama hamilemiyim yaa merak ediyorum ama korkuyorum daa yardımcı olun nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?