Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

biz ilkokuldayken bi arkadaşta olmuştu,hatta o yüz felci geçirdi,sebep ceryanmış,çok dikkat etmek gerek canım.

kız ben konuşuyom ya cok hızlı kacırdıklarım oluyo

senin kacıncı günün diye sordum ama sen görmedin galima şekerim

Görmemişim canım o kadar da dikakt ediyorum ama kalabalık olunca sayfalar geçiyo hemen
Bugün 28.günün ilk saatlerine girmiş bulunuyorum şafak 1 (salı)

portim önemli değil listeler karışıyo böyle işte kaydirigubbakcemile3
evet liste çok canım sende
kaydirigubbakcemile3

ıyıkı varsınız kızlar:)

Harika bir gif opuyorumnanaktan

kuzumm burdayımm biyre gitmedimm ytişmiyomm yazılanlara okumaktannn maşallahh bu gecce yogunuzzz kuzum bu akşamm kardeşıuma gidczzz ben yakıtı kontrol edemm gelenlere yer var uçagımdaa hp beraberr basarıkk kardşumuuu canımm bu arada tugcaya özell yazıyordumm anam bi döndümm kinee kaç sayfa geçmişş hemen bi göz atamm ddimmm kuzummmdöndümm burdayımm yaniiii hazırlanakta gidekk garii kardeşumm yapmıştırr mantılarııı hahaha

yelizim evet kuzum kaldı 950
naapsak yaa gerçi derinde okurum demişti okudumu hiç bilmiyorum
bi haber alalımda hallederiz onuda

aleyna yeliz,sizde getirin çocukları,ama dikkat edin ha,ben öyle çocuk var diye eşya kaldırmayı sevmiyorum ona göre.kaydirigubbakcemile3

kardelenımm kuzumm bu kalabalık gozunu korkutmuyo mu evındekılerı sılıp suprucz haaa
AZRA sen skerını unutma canımm bakk kalabalıkk yanıı ona gore sonra kalmaz falann...

kardelen sende bizimkiler gibisi kaynatamlar hiç sevmesler yaramaz cocukları eşyalarıyla oynayanları

kız derdanurda 1 tane bende 2 tane geliyoz ayaklarımı uzatır dinlenirim olucak artık okadar uzak yoldan geliyoz idare et bizi

ya kızlar ne güzel dualar ediyosunuz size bişey soracam bilen varsa Kuran-ı Kerimdeki cüzleri türkçe mealiyle okusak okumuş sayılırmıyız yoksa arapçamı okumak lazım

temem tuğcalım çocuklarıda alırım onlarsız gitmem zatii

ben devam ederim zaten ebrarım bitene kadar 1000 tane 1 hafta sürdü 950 de bir haftaya kalmaz biter inşallahh arkadaşımmm

kardelenımm kuzumm bu kalabalık gozunu korkutmuyo mu evındekılerı sılıp suprucz haaa
AZRA sen skerını unutma canımm bakk kalabalıkk yanıı ona gore sonra kalmaz falann...

kuzum kardeşumm çuvalla koyacak şekerii önümeee demii kardeşummmm hahahaha şeker çuvalı benim önümde olsunn böreklerdee sizlerinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…