Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleyna yeliz,sizde getirin çocukları,ama dikkat edin ha,ben öyle çocuk var diye eşya kaldırmayı sevmiyorum ona göre.kaydirigubbakcemile3

geliyoz geliyoz evde erkek ,istemem

sacımı acıcam eşini gönder kaynanana

2 bende 1 derdada 1 ablamda tugcede var 2 tane azrada var 2 tane portide hamile boncuktada var 2 tane yelizdede var 2 tane ezgimde var2 tane asinin turkuazınn var 2 şer tanediyer kızlarda da ismini unuttugum var

ayaklarımızı uzatıcaz dinlenicez cocuklar oynasınlar hep beraber

bişe dersen kırılır atlar geliriz ucagımızla geri döneriz haberin olsun

amma cok yazdım ne kadar agır bi misafir olduk biz ya

Son düzenleme:

hee dimi kız aleynam biz dinlenelim biizm veletlerde ne var ne yok dağıtsınlar
kardelencim seninkiler yaramazmı canım oynatırlar artık bizimkileri

anam kardelenin evini düşünemiyorum
azra rehaya haber et tam haberlik olucaz canım :roflol:

Allahtan geniş ev tutmuşum,atarız çocukları bi odaya,kimizide mutfağa geçeriz,öyle sıkma tek kişiyle yapılmaz,soğuyuncada güzelliği kalmaz,birimiz yapcak birimiz yicek.
aleynacım,çocukları severim,yaramazlıklarınıda severim ama onlar yaramazlık yaparken kılı kıpırdamayan anneleri sevmem.

portim senin topicdekileri sen takip edersin değilmi canım
bide duayı nezaman yaparız ?

Takip ederim canım ben onları haber verirler bana
Hafta sonu dolayısıyla sanırım tancredi gelmedi hiç.Onla haberleşir haberleşmez sana yazarım canım

portakal-suyu ben kendim adet olmadığım için dr gidip test yaptıracam yoksa bilemiyorum çünkü ilaç almadan adet olamıyorum

Bir kaç gün geçince sende gebelik testi yapsan kendin
Varsa zaten ondada çıkacaktır.
Sonrasında duruma göre doktora gitsen canım,senin için daha iyi olmaz mı?
Benim adet nazar değmesin çok düzenli hata payı sadece 1 gün o yüzden test yapmaya bile gerek kalmıyor bazen zaten geliyor
ben genelde kendim test yaparsam 2-3 gün varken yapıyorum varsa çıkar diye yoksa gün geçip de test yapmışlığım yok benimki meraktan oldu kan testleri de şimdiye kadar hep 1 hafta 5 gün varken yaptırdım

azram sen kontrollerini yap ve hemen tek tek al bizi yoksa bu kardeloş vazgeçer yaa klava:

kontrollaer tamam kuzumm hadii atlayınn tek tekk baglayınn kemerlerinizde uçagımızz 5 dk ya havanacaktırrrr ona göreee sonn hazırlıklarınızı yapınn wc falann ne varsaaa hahahaha kalkışa sonn 4 dkk kaldı kızlarr hadii acele edinnn

ALEYNA koptum kız ALLAH iyiliğini versin gerçektende biraz ağır olduk yaa
kardeloş kkda bizi tanıdığına pişman olcek :roflol:

AYYÜZLÜM kusura bakma kalabalıkta göremedim galiba hoşgeldin aramıza inşallah hamilesindir canım RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…